Geyik Sevdalıları Buraya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bende çok severim ama düşünsene yarışmaya katılıyorum salçalı makarnayla :))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
:)) yok benden bekleme benim gibi yemekten anlamayan biri daha varsa bilemem tabi:)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla bende anlamadım herkes gitti sanırsam güneş yok pek biraz serin ama bahar akşamı oldu işte çok hoş:)) içim açılıyo baharı yazı çok seviyorum kışın ölü gibi oluyorum:)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yazında gerçi giyim konusunda sıkıntım oluyo tesettürlüyüm buranın havasıda çok nemli çok terletiyo tşört giyip altına badi giyiyorum temmuzda çekilmiyo

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
valla bende anlamadım herkes gitti sanırsam güneş yok pek biraz serin ama bahar akşamı oldu işte çok hoş:)) içim açılıyo baharı yazı çok seviyorum kışın ölü gibi oluyorum:)

aynen canım bende yazı çok seviyorum
işleri vardır heralde bende 3gibi camları silcem
havalar açtı temizlik gerek

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
temizlik gerek dimi benim camlarla perdelerde kirlendi ama biraz daha beklesin sobayı kaldırınca inşallah:))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
bide boya yapmak lazım ki nasıl olacak valla bilmiyorum bi pazarım var nasıl yaparız nasıl olur şimdiden onun telaşına düştüm:dusun: soba yanan yerde duvarlar kararıyor

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
benimde camlar kaldı ilknur bugün
eşim aradı burger kınge bırakıyım sizi diyo
meydanda biraz yürüme var
mert yürümüyo ya bende tamam dedim
işler kalsın napıyım:D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Kızlaar berbat bi gün geçirdim yaa
evsahibim zilime bastı öğleden önce

elektrik faturamın üstünden bir hafta geçti,19unda elektriğinizi 5 gün içinde kesicez diye ihbarname bırakmışlar görmedik

neyse ev sahibim verdi,bi adama öle rezil olduk mu

ben bugün ayın 20 si sanıyodum meğer 23üymüş ödemesem elektriğimizi kesiceklermiydi bide açtırma parası öde

üstüne eşimdende laf işit,neyseki son anda akıl etti salak kafamda öğleden sonra gittik kızımla pttye

Allaaaaaahh bi kuyruk var kızlar ben diyim 30 sizdeyin 35 kişi,abartmıyorum gerçekten

bekle Allah bekle cerenle,neyse 2 de gittik saat 3,30ta bize sıra geldi haydaaa elektrikler gitmesin mi

bana gelenler geldi tabi,4 e kadar bekledik yok,neyseki orda bi teyze karşıda türksell bayi var oraya yatırabilirsin dedi

üzerine 2 lira daha verip yatırdım napim,kesilmesinden iyidir değil mi
yalnız kızlar ben hiç türksel bayine fatura falan yatırmadım,gerçi makbuz da verdi ama sorun olmaz dimi:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar