kızlar bugün bnm morelim çok bozuk yaaa dün bütün gün hastanedeydim hastalığım yüzünden yıllık kontrölleri vardı sonuçlar pek iyi çıkmadı morellerim bozulduu
fındığım keşke bekleseydinde ya elektrik idaresine yada ptt ye yatırsaydın özel sektörler parayı bankada önce işletiyolar öyle elektrik idaresine yönlendiriyolar ama belki türcel böyle yapmıyodur ben geçen yaz başıma öyle bir iş gelmiştiki ben özel bir fatura expres diye biyer vardı burda oraya yatırdım iki ay boyunca sonra burası bi baktım kapandı sonra eve bir ihbarname elektrik borcu yüzünden kesilecek diye bende idareye gittim elimde makbuzla dedim ben yatırdım onlarda bana özel sektöre yatırılan faturalar bizim için geçersizdir elinizde faturada olsa onlar yatırmamış görünüyo burda tekrar ödüceksiniz dediler 2aylık fatura yatırmştım 150 lira durduk yere para çıkmıştı cebimden aynı faturaları 2şer defa ödemiş oldum
ama dedim ya fındığım türkcell sonuçta sürekli açık olan bir yer ödemezler demiyorum yalnızca geç yatırır idareye canımcım
gerçektenmi fındığım ay inan şimdi bende şok oldum canısı demekki vardır bu rüyalarda bir hikmet canısı allah hayırlara çıkarır inşallah
kızlar bugün bnm morelim çok bozuk yaaa dün bütün gün hastanedeydim hastalığım yüzünden yıllık kontrölleri vardı sonuçlar pek iyi çıkmadı morellerim bozulduu
üzülme fındığım ya yapacak bişey yok şu durumda inşallah zamanında yatar bişey olmazz
bundan sonra bizde öyle yapalım fındığım basit bi konuya şahane mükkemmel filan yazalım) iyiymiş valla
fındığım üzülme canım belki türksel öyle yapmıyordur balım dedim bak şimdi üzüldüm karamsarlığa girme zaten eğer yatmamış olsaydı elektrikler çoktan gelip kesilmişti değilmi canısı bide böyle düşün bitanem
inaşşal kesilmez fındığım eşin çok mu sinirli biri bi daha olmaz özür filan desen alttan almazmı o da ah bu irkek milletii olabilir böyle şeyler gerçi eşim yatırmasa elektriği kesseler ben çok kızardım o ayrı ama erkeklerin kızmamamsı lazımmmm:confused:
inşallah kesmezler canım gözün kulağın elektrik saatinde olsun söylemeden keserler onlar hemen gidip makbuzu gösterirsin gelirlerse belki o zaman kesmezlar gelselerde
çünkü elektrik idaresi hangi gün demişse o gün gelip kaesiyo elektriği ama içinin rahat etmesi için istersen gidip faturayı yatırdığın yere sor canısı
ben fmf hastasıyım canımcımlarım yani akdeniz ateşi genetik bi hastalık ileri evreleri var böbreklerle ilgili sorunlar çıkıyo dünkü tit tahlillerimde kan göründü ve buda iyi değil dedi dr tekrar tahlil verdim daha detaylı inceleme yapılcak sonra böbreklerime ultrason falan çekilcekmiş tansiyonum normal halimdeyken 15 9 muş birhafta düzenli olarak ölçüp dr söyliycekmişim eğer sürekli yüksek çıkıyosa tansiyon hapı kullancakmışım doktorum inşallah yüksek çıkmaz yaşın daha genç bu yaşta tansiyon hastası olmanızı istemem dedi inşallah değildir kızlar yaa zaten ömür boyu kullanmam gereken ilcım var bide tansiyon hapı kullanmak istemiyorum yaaaa