Geyik Sevdalıları Buraya

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Kızlaar berbat bi gün geçirdim yaa
evsahibim zilime bastı öğleden önce

elektrik faturamın üstünden bir hafta geçti,19unda elektriğinizi 5 gün içinde kesicez diye ihbarname bırakmışlar görmedik

neyse ev sahibim verdi,bi adama öle rezil olduk mu

ben bugün ayın 20 si sanıyodum meğer 23üymüş ödemesem elektriğimizi kesiceklermiydi bide açtırma parası öde

üstüne eşimdende laf işit,neyseki son anda akıl etti salak kafamda öğleden sonra gittik kızımla pttye

Allaaaaaahh bi kuyruk var kızlar ben diyim 30 sizdeyin 35 kişi,abartmıyorum gerçekten

bekle Allah bekle cerenle,neyse 2 de gittik saat 3,30ta bize sıra geldi haydaaa elektrikler gitmesin mi

bana gelenler geldi tabi,4 e kadar bekledik yok,neyseki orda bi teyze karşıda türksell bayi var oraya yatırabilirsin dedi

üzerine 2 lira daha verip yatırdım napim,kesilmesinden iyidir değil mi
yalnız kızlar ben hiç türksel bayine fatura falan yatırmadım,gerçi makbuz da verdi ama sorun olmaz dimi:dusun:

canım makbuz aldıysan sorun olmaz heralde bende yatırmadım ama yatıranlardan duymuştum

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
dün bi bayan sitesinde bişey dikkatimi çekti her bölümde 20 kişi içeride 26 kişi içeride yazıyor bizimkinde 2 kişi içeride 5 kişi içeride yazıyor bize az kişi giriyor ama o sitede hiç bişey yok yani bizim kadar dolu değil ve eski mesajlar hep neden böyle oluyor ki acaba kendilerimi yapıyor fazla kişi görünsün diye rakamları mı değiştiriyo:dusun:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Günaydın sılam san abişey anlatsam inanamazsın

bende san ayazıcam ne zamandır unutuyorum hep

annemde beni snein ibi rüyasında görmüş biliyo musun

kayınvalidem yani

aynı senin gibi görmüş şok oldum ya,yüzün pırıl pırıl oparlıyodu diyo

Hayır olsun inşaallah

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
dün bi bayan sitesinde bişey dikkatimi çekti her bölümde 20 kişi içeride 26 kişi içeride yazıyor bizimkinde 2 kişi içeride 5 kişi içeride yazıyor bize az kişi giriyor ama o sitede hiç bişey yok yani bizim kadar dolu değil ve eski mesajlar hep neden böyle oluyor ki acaba kendilerimi yapıyor fazla kişi görünsün diye rakamları mı değiştiriyo:dusun:

canım sanırım etiketlerle ilgil bii durum

etiketlendirmeyi iyi yapmış olmalılar,zannetmem öyle bişeyin mümkün olucağını

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
fındığım keşke bekleseydinde ya elektrik idaresine yada ptt ye yatırsaydın özel sektörler parayı bankada önce işletiyolar öyle elektrik idaresine yönlendiriyolar ama belki türcel böyle yapmıyodur ben geçen yaz başıma öyle bir iş gelmiştiki ben özel bir fatura expres diye biyer vardı burda oraya yatırdım iki ay boyunca sonra burası bi baktım kapandı sonra eve bir ihbarname elektrik borcu yüzünden kesilecek diye bende idareye gittim elimde makbuzla dedim ben yatırdım onlarda bana özel sektöre yatırılan faturalar bizim için geçersizdir elinizde faturada olsa onlar yatırmamış görünüyo burda tekrar ödüceksiniz dediler 2aylık fatura yatırmştım 150 lira durduk yere para çıkmıştı cebimden aynı faturaları 2şer defa ödemiş oldum
ama dedim ya fındığım türkcell sonuçta sürekli açık olan bir yer ödemezler demiyorum yalnızca geç yatırır idareye canımcım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
gerçektenmi fındığım ay inan şimdi bende şok oldum canısı demekki vardır bu rüyalarda bir hikmet canısı allah hayırlara çıkarır inşallah:eek::eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
biz etiketlemeyi ii yapamıyo muyuzzzzzz

Canım bazı sitelerde konu başlıklarını şöyle açıyolar,mesela kelebek resmi koyuyosun ya,başlık ne olur kelebek

onlar en güzle kelebek resimleri,eşsiz kelebekler,kelebekler dünyası diye geniş başlıklar açıyolar

öyle oluncada misafir çok oluyo haliyle -ayse

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
kızlar bugün bnm morelim çok bozuk yaaa dün bütün gün hastanedeydim hastalığım yüzünden yıllık kontrölleri vardı sonuçlar pek iyi çıkmadı morellerim bozulduu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar