Çikocan
❤️ B.K-69.85.G.K-62.8.Hedef şimdilik 58 ❤️
Rahat yaşamak zənginlik iştene demezsin bana sağlık, huzur ve rahat yaşayacağım kadar param olsun başka bişey istemem zenginlik kalsın
Rahat yaşamak zənginlik iştene demezsin bana sağlık, huzur ve rahat yaşayacağım kadar param olsun başka bişey istemem zenginlik kalsın
hanlarım, saraylarım, range roverlarım olmasın yav zenginlik o yoksa çok şükür rahat yaşıyoruzRahat yaşamak zənginlik işte
75 tl den satışını verdim (900tl) 516tl kar yaptım.Altınay savunma sanayinden 12 lot (384tl) aldım. YTD
onur yüksek teknoloji satışını verdim. (723tl) 228tl kar yaptım.onur yüksek teknoloji 11 lot (495tl) Özyaşar tel 14 lot ( 392tl) girdim. YTD
Kafa kafaya gördüğüm an sattım. Kar zarar olmadan çıktım. YTDkoç metalurji halka arzı 31 lot talep ettim 31 lot geldi (635,50tl) YTD
özyaşar tavan bozdu. 77tl karla kaçabildim YTDonur yüksek teknoloji 11 lot (495tl) Özyaşar tel 14 lot ( 392tl) girdim. YTD
ay bunu yazıp 2 tshirt aldım ama tshirtlerim eskimişti mecbuurDün akşam tek başıma spora gittim günlük. 442 kalori harcadım (fazla yüklenmiyorum bazı sebeplerden dolayı) 88 dk spor yaptım. 8062 adım attım.
Sonra yemek yiyip kocimle gezdiik.
Dün hiç harcama yapmadım.
Alışveriş olayını belli bir süre kapatmam gerek.
Nirden aldın inşallah kotondan değilay bunu yazıp 2 tshirt aldım ama tshirtlerim eskimişti mecbuur
Arkana bakmadan kaçaydin aözyaşar tavan bozdu. 77tl karla kaçabildim YTD
trendyol da grimelange diye bir mağaza var ürünlerini seviyorum oradan aldım. Kotonun önünden geçmem daha da hala eksi deNirden aldın inşallah kotondan değil
Xxs aldın kesin
öyle yaptımArkana bakmadan kaçaydin a
Nedense eylül icin girdim ben kotona begenmiyorum tiplerini falan güzel bir ürün yok eylülde begenmiyortrendyol da grimelange diye bir mağaza var ürünlerini seviyorum oradan aldım. Kotonun önünden geçmem daha da hala eksi de
biri s biri xs ya abartma
öyle yaptım
Bnde sevmiyorum kotonuNedense eylül icin girdim ben kotona begenmiyorum tiplerini falan güzel bir ürün yok eylülde begenmiyor
KIkide daha güzel ürünler var cocuk icinBnde sevmiyorum kotonu
Lcw mi evet bnde onu yazacaktım vallaKIkide daha güzel ürünler var cocuk icin
Dün akşam tek başıma spora gittim günlük. 442 kalori harcadım (fazla yüklenmiyorum bazı sebeplerden dolayı) 88 dk spor yaptım. 8062 adım attım.
Sonra yemek yiyip kocimle gezdiik.
Dün hiç harcama yapmadım.
Alışveriş olayını belli bir süre kapatmam gerek.
pantolon ve atlet aldımay bunu yazıp 2 tshirt aldım ama tshirtlerim eskimişti mecbuur
İyiki zamanında alış veriş meselesini kapatmışsınpantolon ve atlet aldım
1 eksiğim daha varİyiki zamanında alış veriş meselesini kapatmışsın