Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Beyaz sevmim ben yazın terlik giyeceğim ohh misPolo oglan aldı o guzeldi ama kendime baktim hoş gelmedi gözüme,bende sadeciyim biraz,beyazsa tam beyaz,siyahsa siyah olcak a
Beyaz sevmim ben yazın terlik giyeceğim ohh misPolo oglan aldı o guzeldi ama kendime baktim hoş gelmedi gözüme,bende sadeciyim biraz,beyazsa tam beyaz,siyahsa siyah olcak a
ben işe gelirken spor ayakkabı, evin oralarda crocsBeyaz sevmim ben yazın terlik giyeceğim ohh mis
Ben terlikle gezemiyorum beeeBeyaz sevmim ben yazın terlik giyeceğim ohh mis
Işede crocslarla git aben işe gelirken spor ayakkabı, evin oralarda crocs
aynen ben de beyaz giyerim hep misal 4 ayakkabım varsa 3ü beyazBen terlikle gezemiyorum beee
Aaa yazik beyaZ ayakkabı şart a
yok artık ama ofiste de 1 çift crocs var ayağım sıkılınca giyiyorumIşede crocslarla git a
Crocsla hiç rahat edemedim evde duruyor tatilde giyiyorumben işe gelirken spor ayakkabı, evin oralarda crocs
Mis gibi geziliyor beBen terlikle gezemiyorum beee
Aaa yazik beyaZ ayakkabı şart a
Ben bunlari seviyorumCrocsla hiç rahat edemedim evde duruyor tatilde giyiyorum
Bnde bende dışarda heryerde çok rahatlarBen bunlari seviyorumEkli dosyayı görüntüle 42350
ben böyle pentiden almıştım 3 tane falan renkli, birini yazlığa yolladım orda terlik resmen çekmiş 37 no olmuş 35Ben bunlari seviyorumEkli dosyayı görüntüle 42350
Benim sarı vardı simdi gri aldim aben böyle pentiden almıştım 3 tane falan renkli, birini yazlığa yolladım orda terlik resmen çekmiş 37 no olmuş 35
Bnmde dışarda beyaz evde turuncuBenim sarı vardı simdi gri aldim a
Gecen arkadasta dedi bahcede biraktim küçülmüş demekki dogruymus
benim de evde lila ve yeşil var bunlardan crocslarım da evdeki bebe mavisi ofisteki laciBnmde dışarda beyaz evde turuncu
Birkenstoclar da güzel uzağa gidince onları giyiyorumbenim de evde lila ve yeşil var bunlardan crocslarım da evdeki bebe mavisi ofisteki laci
tabii ben de direkt crocs marka yok o kadar vermem bi terliğeBirkenstoclar da güzel uzağa gidince onları giyiyorum
Bnm Crocs orijinalde birkenler sosyete pazarındantabii ben de direkt crocs marka yok o kadar vermem bi terliğe
Yok ya bi terliğe 2-3 bin vermemmmm aslaaaaaBnm Crocs orijinalde birkenler sosyete pazarından
4-5sene önce 100₺ ye almıştımYok ya bi terliğe 2-3 bin vermemmmm aslaaaaa
O zamanın 100 ₺ si iyiydi ama4-5sene önce 100₺ ye almıştım