Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
1 eksiğim daha var
1 eksiğim daha var
yok onlar değil beyaz keten pantolon lazım
Kotondan alaydınyayok onlar değil beyaz keten pantolon lazım
Daha önünden geçmesin benceKotondan alaydınya
Yok o dandirik stradivariustan alcam beğendim bi taneKotondan alaydınya
Ögretmene aldık çanta bitane hediye stradivariustan,indirimli 925tl ye kendime almadim daha ordan beYok o dandirik stradivariustan alcam beğendim bi tane
kendine almadığını kimseye almaÖgretmene aldık çanta bitane hediye stradivariustan,indirimli 925tl ye kendime almadim daha ordan be
Iste para toplanip alindi
Tabii öyle fiyatlarÖgretmene aldık çanta bitane hediye stradivariustan,indirimli 925tl ye kendime almadim daha ordan be
Ben bir tek kendime kıyıp alırım
Bnde bnde birde çocuklaraTabii öyle fiyatlar
Ben bir tek kendime kıyıp alırım
Benim bebe olmadığı için tek rakibim kendimBnde bnde birde çocuklara
Benim rakipler çok aBenim bebe olmadığı için tek rakibim kendim
New balance çok güzel orayada baksanaBenim rakipler çok a
Ayakkabi baktim alamadan geldim mesel
Poloya baktım hoşuma gitmedi,lumberjack ne bok varya onun ayakkabilarini begeniyorum
şu an ayağımdaki o marka ve en sevdiğim ayakkabımBenim rakipler çok a
Poloya baktım hoşuma gitmedi,lumberjack ne bok varya onun ayakkabilarini begeniyorum
ay bi ara new balancetan başka ayakkabı giymezdimNew balance çok güzel orayada baksana
Bnm ayağa o kalıp güzel oluyor tombikim yaşu an ayağımdaki o marka ve en sevdiğim ayakkabım
ay bi ara new balancetan başka ayakkabı giymezdim
Eylüle aldim ordan güzel onlarin ayakkabisidaNew balance çok güzel orayada baksana
Polonya hiç sevmiyorum lcw al daha iyiBenim rakipler çok a
Valla botumuda bile oyle aldim memnunumşu an ayağımdaki o marka ve en sevdiğim ayakkabım
ay bi ara new balancetan başka ayakkabı giymezdim
Memnunsan değişme hiç ayak rahatlığı çok önemliValla botumuda bile oyle aldim memnunum
Polo oglan aldı o guzeldi ama kendime baktim hoş gelmedi gözüme,bende sadeciyim biraz,beyazsa tam beyaz,siyahsa siyah olcak aPolonya hiç sevmiyorum lcw al daha iyi