Günün Fıkrası... (;

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Temel ava çıkmış, eli boş dönmemek için kasaptan bir tavşan almış. Fadime,

- Ha pu netur, soyulmuş tavşanı nasıl avlaysun?
- Sevişirken yakaladum, çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu.....-rgulu:kahkaha:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Askerin biri bir gün ormanda yolunu kaybetmiş, gece olunca köye ancak ulaşabilmiş. Bir kapıyı tıklamış, karşısına yaşlı bir adam çıkmış.

Asker:

- Amcacım tanrı mirafiri kabul edermisiniz.

Yaşlı adam:

- Evladım ne demek, hele ki sen bir askersin, seve seve buyur içeriye.

Yaşlı adam ısrar etmiş bizim askere;

- Evladım sen hasta gibisin burası soğuk olur, sen git bebeğin odasında yat.

Asker:

- Hayır amca olmaz öyle şey hem bebeği rahatsız etmeyeyim.

Yaşlı adam gülümseyerek:

- O çoktan uyumuştur evladım.

Neyse ki bizim asker küçük evin soğuk girişinde ki odada yatar. Sabah olur bizim asker yüzünü yıkamak için lavobaya gider yüzünü yıkar, o sırada kendisine kar gibi beyaz bir havlu uzatılır, birde bakar ki havluyu uzatan dünya güzeli huri benzeri bir genç kız. Asker hemen sorar:

- Kimsiniz acaba?

Güzel kız kısa ve öz cevap verir;

- Benim adım bebek, ya siz.

Asker biraz üzgün cevap verir.

“Bende eşşolu eşşek” :D :D:1:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Trafik polisi Temel gece yarısı bir arabayı durdurmuş. Arabanın içindeki kadın sürücü, zil zurna sarhoş, pencereyi açmış :

- Buyurun,

- Ehliyetinuz lutfen.

Sarhoş kadın, elini makyaj çantasına atmış ve eline gelen aynayı Temel'e uzatmış. Temel aynayı dikkatle inceleyip sesini kibarlaştırarak :

- Özür dilerum, buyrun belgenizu. Polis oldiğunuzu söyleseydinuz, durdurmazdum. :zonk::kahkaha:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Yavru kutup ayısı babasının yanına gelip sormuş "Baba ben gerçekten kutup ayısı mıyım?" "Elbette yavrum nereden çıkardın bunu?" "Allah Allah?!.." deyip gitmiş yavru ayı. Bu sefer annesinin yanına gitmiş ve sormuş, "Anne ben gerçekten kutup ayısı mıyım?" "Tabii evladım kutup ayısısın." Yine "Allah Allah?!.." deyip, yeniden babasının yanına gitmiş yavru ayı. Bir daha sormuş "Yaa baba Allah aşkına doğru söyle bak beni evlatlık falan almadınız degil mi? yani ben sizin öz oğlunuzum." Baba dayanamamış artık "Oğlum dedim ya sana bizim oğlumuzsun diye, hem sen neden ikide birde soruyorsun ki bunu?" Yavru ayı: "Donuyorum baba, donuyorum..."
:zonk::hihi:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Bir akıl hastanesini ziyareti sırasında adamın biri sorar:Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?

Doktor: Bir küveti su ile dolduruyoruz. Sonra hastaya üç şey veriyoruz. Bir kaşık bir fincan bir ve bir kova. Sonra da kişiye kovayı nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz. Siz ne yapardınız?

Adam: OOOOO! Anladım. Normal bir insan kovayı tercih eder. Çünkü kova kaşık ve fincandan büyük. Hayır der doktor.

--Normal bir insan küvetin tıpasını çeker. Sadece bize sunulanlar dışında çözüm bulmaktır akıl.:2:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Askerin biri bir gün ormanda yolunu kaybetmiş, gece olunca köye ancak ulaşabilmiş. Bir kapıyı tıklamış, karşısına yaşlı bir adam çıkmış.

Asker:

- Amcacım tanrı mirafiri kabul edermisiniz.

Yaşlı adam:

- Evladım ne demek, hele ki sen bir askersin, seve seve buyur içeriye.

Yaşlı adam ısrar etmiş bizim askere;

- Evladım sen hasta gibisin burası soğuk olur, sen git bebeğin odasında yat.

Asker:

- Hayır amca olmaz öyle şey hem bebeği rahatsız etmeyeyim.

Yaşlı adam gülümseyerek:

- O çoktan uyumuştur evladım.

Neyse ki bizim asker küçük evin soğuk girişinde ki odada yatar. Sabah olur bizim asker yüzünü yıkamak için lavobaya gider yüzünü yıkar, o sırada kendisine kar gibi beyaz bir havlu uzatılır, birde bakar ki havluyu uzatan dünya güzeli huri benzeri bir genç kız. Asker hemen sorar:

- Kimsiniz acaba?

Güzel kız kısa ve öz cevap verir;

- Benim adım bebek, ya siz.

Asker biraz üzgün cevap verir.

“Bende eşşolu eşşek” :D :D:1:

:kptmya::kptmya::kptmya: :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
lginç bir tesadüf sonucu bulduğu penguenin elinden tutup "Ne yapacağım bunu" diye düşünerek dolaşan Temel, İdris'le karşılaştı.
- Ula Temel nedir bu ?
- Bende pilmeyrum daa, ne yapacağum diye düşüneyrum.
- İlahi Temel, düşünecek ne var hayvanat bahçesine götürsene.
Bu fikri benimseyen Temel İdris'in yanından ayrılmıştı. Aradan bir kaç saat geçmişti ki, yine karşılaştılar ve yine Temel'in yanında penguen vardı. İdris merakla :
- Uyy, hayvanat bahçesine götürmedin mi oni ? diye sorunca Temel :
- Götürdüm daa, şimdi de sinemaya götüreyrum.
:gul:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Akıl hastanesinde bir deli öteki deli arkadaşına : “Ben bir roman yazdım, al oku bakalım beğenecek misin” demiş..ve kendisine kalınca bir kitap vermiş..Öteki deli bir hafta boyunca okumuş romanı..Sonunda arkadaşı deliye:
- Romanın çok ilginç, demiş; yalnız biraz kalabalık, çok isim var içinde.
Kitabı veren deli:
- Al, demiş, ikinci cildini de oku..
Ve kalınca bir kitap daha vermiş..
Yine aradan bir zaman geçmiş. Romanın ikinci cildini de alan deli:
- Bunu da okudum, demiş; gerçekten çok ilginç ama, bu da çok kalabalık; çok isim var içinde..
O sırada akıl hastanesinin doktoru gelmiş üstlerine:
- Verin bakayım, demiş, o telefon rehberlerini. Ne zaman aldınız bunları; ben de kaç gündür onları arıyordum..
:cokkomik:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
-rguluİki deli hastaneden kaçmışlar o kadar koşmuşlarki şehrin ortasına geldiklerinde nefes nefese kalmışlar. Aksilik ikisininde acil tuvalet ihtiyacı gelmiş, büyük olan ordan geçen genç bir delikanlıya:
- “Afedersiniz burada tuvalet var mı? Arkadaşla çok şıkıştık.” Deli olduklarını anlayan genç ilerde cadde ortasında duran çöp varıllerini göstererek:
- “İşte burası tuvalet.”
Dalgasını geçer ve gider. Bizmkileri hemen çöp varillerinin üzerine çıkarlar. Büyük tuvaletlerini yapmaya başlarlar. Bu arada delileri gören halk seyretmek için etrafına toplanır. Bir kalabalık bir kalabalık büyük deli yanındaki deliye:
- “Ulan iyiki acele etmişiz şu tuvalet sırasına, bak bizi bekliyorlar.” :))
.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Bankaya yeni bir memur girer. Bir masa verilir, oturur. Ama masada kağıt, kalem, bilgisayar hiçbir şey yok.
Genç çok sinirlenir, kendisine verilen numaralardan depo müdürlüğü olarak bildiğini çevirir. Karşısına çıkan ilk kişiye bağırıp çağırmaya, küfretmeye başlar:
- Ne dalgacı heriflersiniz, bankamı kreş mi kardeşim burası, hemen istediklerimi getirin, gelirsem dağıtırım orayı ona göre.
Telefondaki ses sakin bir tonla cevap verir:
- Siz kiminle konuştuğunuzu biliyor musunuz acaba?
- Hayır, kiminle konuşuyormuşum bakalım?
- Ben bu bankanın müdürüyüm!
Çocuk yutkunur:
- Peki siz kiminle konuştuğunuzu biliyor musunuz?
- Hayır.
- Ohhh, çok şükür.. :)))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
AKLI yeni ermeye başlayan yavru fare,
annesiyle konuşuyormuş;
- Şu dünya ne tuhaf anneciğim
- Nasıl?
... - Biz kedilerden korkuyoruz,
... -kediler köpeklerden korkuyor,