Günün Fıkrası... (;

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Ödeşme

Temel ile Dursun her gün mendirekte balık tutarlarmış. Bir gün Dursun, "Ula Temel", demiş, "Haçan sen böyle paluk tutarken, pen senun eve sızsam, senin Fadimeyla aşna
-fişna edup, hamile piraksam, penden çocuğu olsa, senle pen ne olurduk?" Temel sakin, yanıtlamış:
-"Ödeşmiş olurduk..."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Yüzme Bilen Koca

Plajda bir sarışın iki saattir denize bakmaktadır.
Bunu gören görevli yaklaşarak ne olduğunu sorar.
- Mükemmel, kocam ilk defa dün yüzme öğrenmeğe başladı, manşallah bugün iki saat dalabiliyor.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
- Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi sex te çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
-"Sandaletleri ters giydin lan!..."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Sabancı

Sakıp Sabancı Ağa'ya bir gün demişler ki :
-Ağa bu dünyada her şey senin için güllük gülistanlık. Nereye baksak her tarafta senin şirketleri, fabrikaları görüyoruz, (MarSA, YünSa, LasSA, ToyotaSA...). Burada işin iş. Ya diğer tarafta ne olacak, orada ne yapacaksın, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?.. Sakip Ağa gülmüş :
-Öte yanda da işimizi sağlama aldık........................................... Bir tarafımızda İSA, diğer tarafımızda MuSA."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Sarışın Barı
Kör bir adam yanlışlıkla Bayanlar Barına girer. Bara doğru ilerler ve bir içki ısmarlar. Biraz oturup, içkisini yudumladıktan sonra barmene seslenir: "Hey, bir sarışın fıkrası duymak ister misin?" Birden bar, bomba düşmüş gibi sessizleşir. Kör adamın yanında oturan kadın, tok bir sesle: "Hey bayım," der "bu fıkrayı anlatmadan önce bilmeniz gereken beş şey var. Birincisi, barmen sarışın bir kız. İkincisi kapı görevlisi sarışın bir kadın. Üçüncüsü, ben 1.90 boyunda karatede siyah kuşaklı bir sarışınım. Dördücüsü, sağınızda oturan kadın profesyonel bir halterci ve sarışın. Beşincisi, benim yanımda oturan kadın profesyonel güreşçi ve sarışın. Yine de bu fıkrayı anlatmak istiyor musunuz?" Kör adam bir kaç saniye düşünür, sonra başını sallar: "Hayır, hiç sanmıyorum. Beş defa anlatamam."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Tampon

Üç mahkum cezaevi yolundadır. Her birine, hapiste geçirecekleri günler için bir eşya getirilmesine izin verilmiştir. Otobüste, biri diğerine döner ve sorar, "ee, sen ne getirdin ?", diğer mahkum bir kutu boya çıkarır ve bunlarla her şeyi boyayabileceğini söyler ve diyer mahkuma sorar, "sen ne getirdin ?". Oda, yanındaki kutuyu açar ve içinden iskambil kağıtlarını çıkarır. "Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kart oyunu oynayabilirim" der. Üçüncü mahkum köşede sessizce sırıtarak oturmaktadır. Diğer iki mahkum fark eder ve sorarlar, "Sen niye kendinden eminsin o kadar, sen ne getirdin ?" Üçüncü mahkum bir kutu çıkarır ve gülerek "bu tamponları getirdim," der. Diğer iki mahkumunda kafası karışmıştır, merakla sorarlar, "Bunlarla ne yapabilirsin ki?" Üçüncü yine sırıtır ve kutuyu göstererek "Kutuda yazdığına göre, bunlarla at sürebilir, yüzmeye gidebilir hatta paten kayabilirmişim"

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Araba Anahtarı
İki sarışın, anahtarı içeride unuttukları için arabanın kapısını telle açmaya çalışırlar. Biri diğerine :
- Çabuk ol, yağmur başladı, ıslanıyorum" der. Diğeri bunun üzerine :
- Ne fark eder? İçerde de ıslanacaksın...
- Aaa hakkaten yaa. Bizim arabanın üstü açık...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Atmaması

Adamın biri doktora gitmiş. Kalbim çok atıyor demiş Uzun bir muayeneden sonra doktor "Atmaması lazım" demiş. Adam doğru bir eczaneye gitmiş ve "Atmaması var mı" demiş. Eczacı şaşırarak :"Beyefendi Atmaması bizde olmaz ,siz köşedeki veterinere gidin" demiş. Adam 4 kutu at mamasını almış ve bir ay boyunca kullanmış. Sonuç mükemmel 4 ay sonra adamın kalp şikayetleri yeniden başlamış ve doğru veterinere gitmiş ve 4 kutu daha at maması istemiş. Veteriner "kusura bakmayın at maması ithalatı artık yapılmıyor. Bizde de bitti" demiş. Adam telaşla doktoruna gitmiş ve "atmaması bitmiş" demiş . Doktor da "bitmemesi lazım" demiş...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
misafir ve çocuk
Çocuk Bir gün evlerine gelen hanıma sordu:

-Karnında ne var?

-Benim küçük yavrum var:

-Onu seviyormusun?

-Tabi seviyorum;

-Neden yuttun o zaman?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Cennet

Otomobil kazasında ölen yaşlı çift doğru cennete gönderilirken görevli anlatmaya başlar:

- Şu denize bakan villa sizin. Yanında tenis kortu, yüzme havuzu ve golf parkuru var.İstediğiniz herhangi bir şey için şu düğmeye basmanız yeterli. Cennet görevlileri derhal takdim edecekler…

Görevli ayrılınca, adam karısını azarlamaya başlar...

- Allah seni bildiği gibi yapsın Vildan, hep senin hatan.."

- Nasıl yani bey ?!"

- O Allah’ın belası yürüyüş programların, vitamin hapların, yulaf çorbaların, içki, sigara yasaklamaların olmasa buraya yıllar önce gelecektik..

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
1 tane kalmış
Bilindiği gibi Kayserililer ticaretci bir ruha sahip insanlardır. Mal almak için istanbula giden bir kayserili çok güzel ve geniş hemde köşe başı bir dükkanı görünce burada çok güzel ticaret yapılır düşünceleriyle dükkanın içine gayri ihtiyari uzun uzun bakar.

Bunu gören dükkan sahibi:
-Ne bakıyorsun?

-Hiç burada ne satılıyor diye baktım.

-Eşşekbaşı

-Belli oluyor hepsi satılmış, bir tane kalmış.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Deniz Bitti

Vaktiyle adamın biri gemiyle yolculuk yapıyormuş. Kaptan ile arkadaş olmuş. Kaptan birkaç gece uykusuz kalmış. Adam kaptana uykusuz olduğunu hatırlatarak gemiyi kendisine teslim etmesini, onun da bir süre dinlenmesini söylemiş. Kaptan:

Nasıl olur? Sen gemi kullanmasını biliyor musun?

diye sormuş. Adam, gemi kullanmayı bildiğini söylemiş.

Hiç merak etme, yat!

demiş. Kaptan dümeni adama teslim edip uyumuş. Adam, dümenin başına geçmiş; ama gemi nasıl olduysa karaya doğru yönelmeye başlamış. onunda karaya oturmuş. Meydana gelen gürültü üzerine kaptan uyanmış. Geminin karaya oturduğunu görünce:

Aman arkadaş sen ne yaptın?

demiş. Bunun üzerine adam şu cevabı vermiş:

Deniz bitti, ben bir şey yapmadım.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
çocuk okula gelir, tabi bizimki ilkokul talebesi, ama her tarafi yara bere icinde, hoca sorar;

-oğlum ne oldu sana?

-babam dövmiştir.

hoca sorar:

-niye oğlum?

-valla bilmiyorum hocam aksam evde yatiyik biraz sonra babamın sesini duyuyom, ali uyudun mi ali'den ses cikmiyi veli uyudun mi, e veli'den de ses cikmiyi memed uyudin mi memed'den de ses cikmiyi şehmus uyudin mi diyi, ben de yok buba uyumadim diyirem oda geliy beni döviyi.

bunun uzerine hoca, bak şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. bunu gören hoca merakla gider yanına ;

-şehmus ne oldu kim yaptı,der.

şehmus:

-bubam yapmiştir.

-niye şehmus ne oldu?

şehmus anlatır:

-hocam akşam evde yatiyik biraz sonra yine babam in sesini duyuyom, ali uyudun mi ali' den ses cikmiyi veli uyudun mi e veli'den de ses cikmiyi memed uyudin mi memed'den de ses cikmiyi şeyhmus uyudin mi diyi, ben de uyumadim ama hiç ses itmedim.

bunun uzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadim ne oliyi biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de geliyom dedim...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Karne

Afacan, yıl sonu karnesini babasına uzatır. Karneyi inceleyen baba:
"Ben hayatımda bu kadar berbat bir karne görmedim," diye kükrer. "Nedir bu böyle, ha? Bütün notlar zayıf."
"Bilmem, baba..." diye yanıtlar, Afacan. "O karneyi sandığın içinde buldum ve üstünde de senin adın yazıyor."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kız Ben Seni Tanıyamadım

Kadinin biri, 46 yasindayken kalp krizi geciriyor ve hastaneye kaldiriliyor. Ameliyat masasindayken, olume yakin, birden bir Hayal goruyor.
Azraili goruyor ve soruyor:
'Benim saatim geldimi?'
Azrail cevap veriyor:
'Hayir, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 gunun var'.
Narkozdan uyandiginda, estetik yaptirmaya karar veriyor.
Yuzunu gerdirttiriyor, dudaklarini doldurtturuyor vede
Gogunslerini duzelttiriyor. Kisacasi: 'Yeniden dogmus gibi'. Daha uzun bir sure yasiyacagini bildigi icin simdi, o kadar ameliyatin degdigini dusunuyor. Son ameliyattan sonra,
hastaneden tamamen yeni bir insan gibi cikiyor.
Tam karsidan karsiya geciyor ki, ambulans carpiyor. Öluyor.
Öbur tarafta Azrail'e soruyor:
'40 seneden daha fazla yasiyacagimi saniyordum! Neden o zaman bana o ambulansin carpmasini saglayip, beni oldurttun?'
Azrail cevap veriyor:
'Kiz, allah canini almasin ben seni taniyamadim...)))

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
:kptmya::kptmya: ay çok komikti kadıncağız o kadarda masraf etmiş yazık değilmi :kptmya::kptmya: Allah iyiliğini versin fındığım sabah sabah güldürdün beni emeğine sağlık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar