Günün Fıkrası... (;

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Kaç Oğlum

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor
-'Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!'

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Bırak Geçsun

Temel, Temmuz sıcağında tarlada çalışıyor. Küçük oğlu da yanında… O sırada bir uçak geçiyor. Çocuk sevinçle Temelin paçasından çekiştirerek,

“Baba! baba! bak uçak geçiyor!”

Temel bezgin ve isteksiz,başını hafifçe yukarıya çeviriyor:

“Bırak bırak geçsun…”:cicikadin:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
sihirli_lamba_.jpg

Doğru Erkek

Kadının biri Maldivlerde bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, kadın lambayı kumların içinden çıkarmış, ovalamış lambayı.
Lambadan cin çıkmış. Kadın hemen
-Üç hakkım var değil mi? diye sormuş.
-Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardın vs vs vs. .. ama yüksek enflasyon, iç piyasadaki daralma , üçüncü dünya ülkelerindeki düşük maaş oranları ve Güney Asya’daki Tsunami felaketi yüzünden sadece sana bir dilek hakkı verebilirim, demiş.
-Evet söyle! nedir dileğin ?
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak
-Orta Doğu’da barış istiyorum. Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun? Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını barışın tesis edilmesini diliyorum.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle :

-Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yıldır savaşıyorlar. Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil! Bunun yapılabileceğini sanmıyorum. Başka bir dilekte bulun.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve
-Hayatım boyunca doğru erkeği bulamadım, bilirsin; hem düşünceli hem karizmatik hem eğlenceli biri, mutfağı sevecek, ev işlerinde yardım edecek, işinde kaplan, annemin yanında kuzu olacak, sürekli futbol izlemeyecek ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum, demiş.
Cin derin bir iç çekmiş:
-Uzat şu kahrolası haritayı.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Garantili Paraşüt

Adamın biri paraşüt almak için bir dükkana girer ve satıcıyla konuşmaya başlar:
"Efendim, paraşüt açılmazsa ne olacak?"
Satıcı: "Olur mu beyefendi yedeği var onu açarsınız"
Müşteri: "Peki ya o da açılmazsa?"
Satıcı: "Ürünlerimiz garantilidir, getirin değiştiririz"

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Bir gün Temel balığa çıkar. İyi bir avdan sonra bir tekne balık tutar. Birden hava patlar ve çok büyük bir fırtına çıkar.

Temel dua etmeye başlar.Tanrım beni bu fırtınadan kurtarırsan bütün bu balıkları fakirlere dağıtacağım der içinden.

Hava bir zaman sonra düzelir.Temel evine dönmeye başlar.Bir tarafdanda balıklara bakar ve içinden bu balıklar fazla yarısını dağıtsam olur der. Biraz daha sonra balıklara tekrar bakar ve bu balıkların yarısıda çok fazla, ben bunların çeyreğini dağıtsam olur der.

Biraz daha zaman geçer Temel tekrar balıklara bakar.Tam o sırada hava tekrar bozulur.Temel kafasını gökyüzüne diker ve şöyle der:

-Haçen sende şakadan heç anlamiyesun...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Temelin Freni Patlar

Temel kamyonuyla yokuş aşağı inerken freni patlar ve kamyonu son sürat gitmeye başlar, ve kamyon bir kavşağa gelir temel bir bakar sağ tarafta pazar kurulmuş yüzlerce insan ,soluna bakar bir tane çocuk. Pazara girip yüzlerce insanı öldüreceğine çocuğa çarpmayı tercih eder. Ertesi gün gazeteler şöyle yazar TEMEL KAMYONUYLA PAZAR YERİNE GİRDİ 20 ÖLÜ 50 YARALI. Temele sorarlar niye pazara daldın? Diğer yöne gitmedin?
-Temel cevap verir
-BENİM NİYETİM ASLINDA ÇOCUĞU EZMEKTİ. ÇOCUK PAZAR YERİNE KAÇINCA

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
5 Cent

Yeni evli çift, Amerikaya balayına giderler. Huzurlu bir gece geçirmek isteyen çift, ne yazık ki yanına prezervatif almayı unutur. Gecenin yarısında yola düşen damat eczaneye girer. İsteğini eczacıya söyleyen damat şu cevabı alır: Sarısın az koruma:5cent. Saydam beyaz:eek:rta koruma:10cent. Kırmızı:süper koruma:15cent. Siyah:maximum koruma: 20cent. Mor:mega koruma:25cent" Cüzdanını evde unutan genç cebindeki 20cent ile bir adet siyah prezervatif alır. Bu arada eve giren zenci hırsız yarı çıplak gelini görünce işi bitirir. Gelin adamı kocası sanar. Tepki vermez. Bu arada eve dönen genç adam işe girişir. Tabi genç kız kocasının 2. performansından memnun... Aradan yıllar geçer. 13 yaşına gelen çocuk babasına sorar: "Babacığım annem beyaz, sen beyazsın ama ben neden zenciyim?" Babası oğluna şu cevabı verir: "Sen böyle olduğuna dua et cebimde 5cent daha olsaydı mor olacaktın..."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Söför

Malum servis söförümüz trafikte hareket edemez halde beklerken (gayetde haklıydı çünkü önündeki arabalar kuyruk olmustu) arkadan kornaya abanan araç sahibine camdan sarkarak "Pokemon'muyum lan ben arabaların üzerinden uçayım" diye bağırarak tüm servisi yere yıkmıştı.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270

Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır; — Hanım hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor? Kadın işini yarım bırakır gelir; — Ne oldu — Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin… Gördün mü bilim bile sizin... ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış... Kadın kocasına döner; — Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur... Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın; — Ne dedin sen? )

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
02babushkohz2.jpg

Taze Mi?
images.gif
Kumkapıda bir balıkçı ; canlı balık , canlı balık diye bağırır .
Yaşlı bir teyze balıkçıya yaklaşarak evladım balıklar taze mi diye sorar .
-Balıkçı canlı balık canlı balık diye bağırmaya devam eder . Teyze yine sorar evladım taze mi .

-Balıkçı sinirlenir teyze canlı diyoruz ya daha ne .

-Teyze bende canlıyım evladım ama taze miyim bi bak der …
11.gif
images.gif

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Tatil bitti

Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
temel.jpg

Temel ile Dursun otobüsle İstanbul'a gitmektedirler.Yolun yarısına geldiklerinde şoför bir duyuru yapar:
"sayın yolcular! otobüsün şanzımanı bozuldu, bir saat mola veriyoruz.
-Temel sorar:
"Yahu Dursun! bu şanzıman nedir?"
"Ha şu vites varya, işte onu çalıştıran alettir."
Temel sinirlenir:
"ben onun bozulacağını baştan anlamıştım;
şoför habire onunla oynuyordu.
zuhaha.gif

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
ittene tu tütü

Çocuk peltekmiş. Öğretmeni tahtaya kaldırmış ve tahtadaki “kedi sütü iç” yazısını okumasını istemiş. Çocuk “tedi tütü it” demiş. Öğretmen bağırmış “doğru söyle” demiş. Çocuk yine “tedi tütü it” demiş. Öğretmen acaip sinirlenmiş ve çocuğu dövmüş, “doğru oku dedim sana şunu!” demiş. Çocuuğun artık canına tak etmiş ve bağırmış: – “Anatını tittimin tediti ittene tu tütü!”

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar