Hanımefendi Günlük

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Canım çok sıkkın. Herşeyden bunaldım. Aşkımı çok özledim. Hergün geç geliyor eve. Geldiğinde de çok yorgun oluyor. Uyuyoruz,uynaıp yine işe gidiyoruz. Herşey çok rutin.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.401
sevgili günlük ;

bugun arinam sagolsun kısmetimi actı :kptmya:
güzel güzel konusuyoruzzzzz ohhhhh :D:D

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Ben geldim günnük kardeş:sigara:

Bol sohbet kahkaha dolu bir gün daha bitti bitiyor:gitme:
sıladayımın doğum günü çocuğu olması şerefine bizde baya bir coştuk bugün yani:pasta
Ehh Arina sayesinde bitter'de kısmetini buldumu desem,yoksa bşka bir şey mi desem bilemiyorum ama neyse onu zaman gösterecek-hmm
Oğluşum geldi yanıma öğleden sonra,yanımdaydı şimdi sıkılmış accuk dolaşmaya çıktılar:findik:
Dün doktorumuz ciğerlerinin filmini istedi bizden,mazallah bronşit olabilir çünkü kötü öksürüyor dedi,ama korktuğumuz gibi bir şey olmadı
Şimdi düzenli şuruplarımızı içiyor ve terlememeye özen gösteriyoruz.
Eh daha ne anlatsam ki düşünüyorum ama bir şey bulamıyorum.
Neyse şimdilik benden bu kadar:sigara:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.401
selam günlük ;

ahhhhhh icim cok tuhaffffff bu arinanın kardesi yok mu ahhh dun ne yazdım bugun ne yazıyorum :gitme:

cok takmaya basladım kafama öyle böyle degil deli ediyor beni simdide sevgilimin yanındayım demezmi ayhhhhhh vala düsüp bayılcam neden böyle yaptıgını halen cözemedim :(
ya kıskandırmaya bayılıyo .. yada ne biliyim öyle işte ..

hiç umursamıyorum ama birşeyler buluyor ve beni sinir ediyor cokta kıskancım öfffff
öffffffffffffff :cirla::aglayan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Bitterim bana kızma canım ama bismillah daha ilk dakikadan nası aşık olmayı başarıyosun canım

bu kaç oldu,ben yetişemiyorum doğrusu hızına

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Bugün Cuma ve son iş günü. Koskoca bir haftasonum var:kupa: İnşallah bu haftasonu da geçen haftasonu gibi süper geçer:kupa:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günklük
bugün işlerimi bitirip anneme gidicem yarın akşam gelirim eve
haftasonu geldi oleyyy

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok garip günler o kadar çabuk geçiyor ki... kaldı 2 gün pazara-hmm kaynanamlar köylerindeydi 1 aydır yoklardı onlar gelimişler 1 hafta filan buradalar heralde akşam oraya gideriz

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Allahım sana çok şükür. BUgün kendimi o kadar iyi hissediyorumki inşallah devamı gelir. Nedenini anlayamadım ama moralim çok iyi. İçimde taşan bir enerji,hırs,azim,şükür vb. duygular var. çok şükür rabbim

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

sorma başıma geleni tüpüm bitti:gitme:
fırında patates yemeği yapıcam ama pirincimi de ıslatmıştım pilavımı nası yapıcam ben ya off
eşimede ulaşamıyorum ki tüpü söyleyim

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sevgili günlük

fırında patates yemeği yapıcam ama pirincimi de ıslatmıştım pilavımı nası yapıcam ben ya off

Fındıkım üzülme sen canım benim,ver bana tüpçünün numarasını söyleyeyim hemen bir tüp birtanem:eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Tüpün çıktı yola şeker:uc:
Gelir birazdan:eek:

Aldım bitanem,çok teşekkür ederim:eek::eek::eek::eek:

23udk69.jpg

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Sevgili günlük

nezman acıl yemek yapsam ve mısaıfırm olsa benımde tupum bıter
eltılerım demstı hep onlarında basına gelır:kizdim:

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
sevgili günlük
bi umutta bugün bitti her ay yeni umutla aynı güne uyanmak ve umudun hiç gercekleşmeyecekmiş gibi hissetmek cok acı veriyo ve beni kimse anlamıyo herkes kendi penceresinden bakmayı tercih ediyo kendini benim yerinee koyup düsünmek yerine yargılamayı seciyolar

evet bugün yine test negatif ve anne olmayı bu kadar arzularken ve hayal ederken yine bitis ve yine yeni bi ayla birlikte bekleyiş
ne zaman bitecek bu günlük eşinin sonucu aldıgında sesinin titreyerek negatif diye gözünün içine hüzünle bakması,annenin neseyle actıgı telefonun ucunda sesinin sonucu duyunca hüzne dönüşmesi,eşimim her cocuga sevgiyle bakmasının içimi acıtması,bigün bana ait ve eşimin sevdiğimin mis kokulu parcasını sürekli hayal etmek ,onu kucagına alacagın günü beklemek nezaman bitecek......

bilmiyosun sende benim gibi bilmiyosun ve sen yepyeni güne baskalarıyla baslıyacaksın ben ise umutla yeniden canımı acıttıgını bile bile bi bekleyişe......

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük havalar soğudu yine... dün annemle bi de kız kardeşimle sahil turu yaptık akşamda annemlerdeydik maç izledik 1 0 yendik:)) güzel bi gündü akşam uyumakta zorlandım saatler değiştiği için tabi sabahta kalkmakta artık işten de geç çıkarım:dusun: akşam oturmaya gidecekmişiz canım istemiyo hiç bi yere gitmek evimde sıcak sobanın yanında oturmak istiyorum bi insanla kaynaşmam çok zaman alıyo sıcak kanlı değilim o yüzden sıkılıyorum bi yere gidince filan elimde değil:dusun: neyse mecbur eşimin arkadaşı sonuçta eşide ii ama taa kaç ay önce gelmişlerdi bize yüzünü bile unuttum kadının:)) neyse bakıcaz artık napalım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük ya haftasonum hastalıkla geçti:aglayan:

Haftaiçi de oldukça yoğunuz:dusun: İş,işten sonra anneler, annemler derken Cuma'yı yaparız. Bu haftasonu sinemaya gidelim diyoruz bakalım:) Sonra da bir yerlerde yemek yeriz. Ayrıca en yakın arkadaşımın da doğum günü; ama ne alsam karar veremedim:dusun:

Yalnız daha Pazartesi'den Cuma'yı planlıyorum ha :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar