Hanımefendi Günlük

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.417
SevgiLi günlük ;

bugun buz kestim dısarda sigaramda yok ablamlada aram bozuk
halamın ogluda kız kacırmıs dugun var nisanda allahm nabacm ben böle aileyle sülaleyle yaaa :(
öfff bunaldım artık günlük bana kim yardım etcek ? :dusun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Çok mutluyum-hmm

Nihayet bebiş çalışmalarına başladım, konuşmayla da olsa tarihimiz belli:utandim:
Önümüzdeki hafta doktoruma gidip, tüm testlerimi yaptırıp, folik asite başlayacağım. Sonra da diş doktoruna gideceğim. İnşallah Haziran gibi de bebişime hamile kalırım-hmm-hmm:bebek:

Şimdiden heyecan sardı beni. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım. lütfen dualarımı kabul et güzel Allah'ım

İsteyen herkese de nasip et

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
selam günlük;
bugün basım dönüyo ve yemek yiyemiyorum midem bulanıyo offfff hayatta en cok zevk aldığım seydi yemek yemek:catalbicak: ama bugün yiyemiyorum:gitme:.ama eşim bu işe cok sevindi cünkü kilo alıyom diye bana kızıyo gıcık kendi koca göbeğine bakmıyo:hihh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün çok durgundu hava da çok soğuk eve gidip işlerimi bitirip yatmak istiyorummm:dusun:bu arada dün laptopumdaki virüsleri temizlettim babama amma virüs varmış ama bişey olmamış Allah tan:) arinanın bebek yapacağına da çok sevindim günlük Allah hayırlısını verin inşallah herkese

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Ne kadar yorucu bir gündü ya. Mesai bitimine doğru bayılacaktım artık. Çarşamaba seminere gitmek için o günkü randevuyu da bugüne aldım. Allahtan kolay bir vakaydı. Sabahkilerde çok yorucuydu. A....'da yok G.... var olsada yok sayılır. Bir ben kaldım bayan olarak kurumda bu da çok sıkıcı. Dün de çok yoruldum ama N... vardı ve bu yüzden canım sıkılmamıştı. İş çıkışı N.... ve arkadaşlarıyla buluşacaktık ama bu hafta iptal etmişler. Ona da çok üzüldüm yeni arkadaşlar bulurum diye sevinmiştim. Birazda halsizim bugün burnumda çok akıyo,hasta olucam galiba. Offf ne bileyim çok sıkıcı ve yorucu bir gün. Tatile ve beynimi dinlendirmeye çok ihtiyacım var. :gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük ya geçmedi bugün bi türlü sabah hava çok soğuktu bi sıcakladım eşim de biraz hasta zaten ben de olmıyım şu yaz bi gelse artık akşam annemlere gidicem halam köydeydi o gelecekmiş akşam yarın gidiyomuş fal baktırıcam ona:)) güzel bakar ne demişler fala inanma falsız da kalma:))kankamla msjlastık bugun bol bol ikimizde de kontör yok arayamadık parasızlığın gözü kör olsun nedense ikimizde msn sevmiyoruz:)) önümüzde net msjlaşıyoruz o da lginç:)) baya eski çağdan kaldık sanırım neyse öptüm seni:eek::dil:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Hayatı sevmek...Nasıl bir duygu acaba? Nerde kaybettim ben hayallerimi? İnsanın yaşamdaki tek amacının mutlu olmak olamsı nasıl bir şey?

Bugüne kadar hep anlamlı bir hayat yaşamak,bir işe yaradığımı hissetmek oldu yaşamdaki hedefim. Şimdi dönüp bakıyorum arkama bana kalan bişey yok. Ben ne zaman kendimi sevmeyi unuttum?

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk sporumu yaptım sımdı ev ıslerıne donmem gerek ama canım hıc ıstemıyor :(
daha dısarı cıkıcam offf hep spor yapsam baska bısey yapmasam olmazmı:(
bırde sevgılı gunlugum arkadaslarımın sıkıntılarının bıranonce gıtmesını ıstıyorum :(
onlar mutsuzken bende mutsuzum:(

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Sevgili günlük.
Ne yazayım ki hergün aynı şeyler.Bugün oğlumun ingilizce sınavı var.Akşam onu çalışmamız lazım.Yaprak dökümü başlamadan çalışömamızın bitmesi lazım.
oFF dün de Din dersinden çalıştık sınava.Oğlum şimdi sınavdadır.Nasıl geçiyor sınavı acaba...Peygamberimizin hayatını sorucakmış öğretmeni.-hmm
Eşim ne rahat yaa oh mesaiye git gel.

Sıkıldım okuldaaaaann.

Allahtan yağmur yağıyor da biraz yüzüm gülüyor.Bayıldığım haya.
Yağmur sonrası toprak kokusu:iloveyou::iloveyou:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk bugun bogazım agrıyo :( ev ısı spor benı beklıyo ben hala tembellıkteyım:sigara:
havada kasvetlı sıkıcı :( pzarada gıdıcem buugn tek kelımeyle berbat

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
ha günlüğüm ne sen sor ne ben yazıyım :aglayan::aglayan:

bu gün sekiz gün oldu ben hala hastayım...iyileşemiyorum....:kizdim: denemediğim birşey kalmadı öksürük beni bırakmıyor...:(

herşeyin başı sağlık :eek:...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dükkanda netim yok çok sıkılıyorum o yüzen hem buradan ayrı kalmak çok sınırımı bozuyor aklım hep burda inşallah sorun en kısa sürede düzelir yaaa:gitme:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük çok yorgunum
yarın misfirlerim gelicek
şimdi elmalı turta pişiyor
tiramisuda hazır dolaba koncak
yarınada salata ve börek kaldı
inşallah tatları güzel olur
afiyetle yeriz
eşim gelir birazdan mertte zamansız uyudu
bütün gece oturur şimdi

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
kaderime cok kızıyorum ama kaderimi kendi elimle cizdiğim içinde kendime acıyorum:aglayan::aglayan:
iyi gecelr be günlük bana pek aydınlık olmasada:gitme:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.417
selam günlük :)

Bugun hava yagmurludu hic bişe yapamadım :(

sevgilimle bulusacaktık ama olmadı :gitme:

oda aksam mj atmıs dedi işte hastayım cok icim tuaf oldu oofff
:(

ii geceler günlük ..

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
selam günlüğüm:)
seninle ilk tanışıyoruz ama son olmaz:)
bugün çok ilginç bir şey yaşadım telefonum çaldı açtım karşımda bir bayan benim yaklaşık 20 yıl önceki arkadaşımdı :) ağlıya ağlıya anlatoyor :aylardır aklımdasın heryerde seni aradım arattırdım dedi en sonunda abisinden yardm istemiş oda bir şekilde tanıdıklar aracılığıyla uzun uğraştan sonra babama ulaşmış ordanda bana :) şaka gibi ve en ilginç olanı ise evleri bana okadar yakınkiii :) aynı semtte sanki komşu gibiymişiz:)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.417
waaayyy tebessümüm vayy canına ne kadar ilginc bi okadarda güzel bir sey bu yaavv -hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar