Hanımefendi Günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Dün kötübir haber aldım :gitme: Umarım cancağızım bir an önce iyileşir. Anne yarım, bidenem, herşeyim ona bir şey olmaz

Onun haricinde hayat aynı be günlük. Bugün tiyatroya gideceğiz eşimle-hmm Bakalım nasıl bir oyun:dusun:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk:kizdim:
kaynımdan nefret edıyorum:kizdimama:
hadd$ını asmasından bıktım:kizdimama:
esım bır kere bıle kıloluyken ben laf dememesınje ragmen
kaynım sagolsun yok formunu koru yok kg alma
yaw sananeee kadın olsa kızlar arası muhabbet dıcem
Allahım su kaynıma edep haya ver karısmasın yeter yaaa :cirla:,
üevıme gelır yatak odama gırer cekınmeden nebıcım ınsan:kizdimama:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
canım günlük sana yazmayı unuttum ne zamandır bu aralar günler çok hızlı geçiyor ya da geliyor hava bi sıcak bi soğuk adapte olmaya çalışıyoruz dün akşam annemler bizdeydi bu akşam da biz oraya gidicez börekler açacakmış bizeeee:)) moralman iyiyim netim kesilmiyo ara ara gidip gelse de komple gitmiyo Allah a şükür:) öyle işte hayat devam ediyor bu arada yeni smilim var:ilknur::ilknur::ilknur::ilknur: çok beyendim aynı ben

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük İlknur'a söyle o böreklerden bize de yollasın :ilknur:

Annem ve babam yok, işyerinde yalnızları oynuyorum ya :gitme:Tatile desen 1 hafta var. Nasıl geçecek şu 1 hafta:gitme: Azcuk alışveriş yapem diyorum önümüzdeki hafta, pikini aldım, terliğim yok:ayna: Bir de t-shirt falan bakayım diyorum, şort ile. Kocik beni duysa öldürür emme alcem kaçarı yok:kupa:

Bavul hazırlamam lazım:gitme: Şimdiden başlasam mı acaba Ancak biter demi:utandim:

He bu arada İlknur hanım benimde similim var ne hava atıyon ki

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
sevgili günlük bu gün çok yorgun hissediyorum endimi uyuşturulmuş gibiyim hiç birşeyden sevk alamıyorum edendr bilmem ama canım hep uyumak istiyor uyuyamıyorum.yarın amcam gelicek bir kaç ün kalıcakmış ii ağırlamak istiyorum işten fırsat bulup nasıl ağırlarım bilemiyorum şmdilik bu kadar...

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk bugun kardesımın kız arkadasını nevıne gıttık
ıkı ufaklık parmaklarında oynatıyo bızı daha kucukler ama yakında söz yapıcaz:(
ıns sonradan pısman olmazlar eve geldım o yorgunlukla tatlı yuaptım evı toparla
yatıya esımın aılesı bende bırazdan gelırler cok uykusuz ve yorgunum:(

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Bugün Cuma;
Havalar git gide daha da ısınıyor ve ben hafta sonlarının gelmesini hiç ama hiç istemiyorum nedense:dusun:
Dün kız kardeşim doğum yaptı.Yağmur Naz'ımız dünyaya merhaba dedi.:besik:
Sıra bende,Rabbim benimde doğurduğum,bebeğimi kucağıma aldığım günleri göstersin inşallah
Şimdilik bu kadar yine ara ara gelir yazarım sana:uc:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk
buugn cok yoruldum
saatlerce gezdımmmm
kaynımın oglu koltuga kacırmıs:(
tum carsafları yıka pıjama hersey bıde koltuk
yemek yap dısarda alıs verıs derken bıttım
ddınlenmek ıstıyorum yaa:kizdim:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
günyadın sevgili günlük dbiliyo musun dün ilk defa banlandım şahım sağolsun çok soru sordum die banladı beni:)) babam da küçükken çok soru sorduğum susmadığım için ağzımı bantlamış bi kere:) amaaaa beni sindiremezle dimi günlük:kupa:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
günyadın sevgili günlük dbiliyo musun dün ilk defa banlandım şahım sağolsun çok soru sordum die banladı beni:)) babam da küçükken çok soru sorduğum susmadığım için ağzımı bantlamış bi kere:) amaaaa beni sindiremezle dimi günlük:kupa:

:kptmya::kptmya:
Ben biliyorum yaaa,gerçekten ben bir şey yapıyorsam,biliyorumda yapıyorum:kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşama kadar temizlik yaptım mutfak dolaplarını sildim içlerini tekrar düzenledim buzdolabımı temizledim yerleri sildim oturma odasının perdelerini yıkadım sobayı kaldırdık odayı düzenledim tuvaletle banyoyu yıkadım duvarlarını filan derkennnnn akşam oldu zaten yemek yedik yattım bacaklarım ağrıyo halen yorgunluktan ama en azından gıcır bi evim oldu:)kaynanam gelmiş köyden bi günlük yanıma uğradı ne var ne yok die dün temizlik yaptım filan dedim şakayla karışık bi dahaki pazarda altkatı temizlersin artık abin iyice kirletmiştir dedi bende bakarız dedim ama hayatta yapamam kimse kusura bakmasın benim evimin temizliği bi gün sürdü altkatı temizlemem için içini komple boşaltıp bi hortumla fırçayla yıkayıp tekrar yerleştirmem lazım:)) onların ev düzeni farklı dağınık hem yerlerde laminant değil silsen silinmez halıları mı toplayıp sirkeleyecem valla yapabileceğim bişey yok:dil::dil: kayınpederde gelmiş cumartesiye kadar kalacakmış heralde o da sorun şimdi ben az çok yemek yapıp indirmem lazım kaynanam geri dönecek bugün ne var köyde bilmiyorum dursa şurda ne olacak bilmem ya da eşini de alsın gitsin :dusun:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bugün canım hiç bir iş yapmak istemiyor birazdan oğlumu burger kinge götürücem oynar orda artık gelince süpürürüm evi

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk sabah 6 da yattım 11 gıbı kapımda tesısatcı ve yankomsu:kizdim:
banyodan su sızıyomus onalrın evıne esım 9 gıbı geldı eve uykusuz:(
bu saate kadar banyoya harc yaptı bıyerlerı sıvadı :(
banyo etmek ıstıyorum edemıyorum bı kac saat beklemem lazım
mecbur sporumu bekletıyorum:kizdim: off temızlık yapıyım barı:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük içimde kelebekler uçuşuyor-hmm

Tatilimize az kaldı Cuma Allah izin verirse yola çıkıyoruz. Koskoca 2 yıl bitiyor günlük evliliğimizde. Sadece 1 hafta kaldı-hmm

Eve dönünce de işler beni bekliyor olacak tabii ki :dusun: Halıları yıkatcam, perforje takılcak tüm eve:dusun: Kocikimi kandırıp birde boya yaptırtsam süper olcak; ama şu yazı da güzelce tatil yapıp geçirmek varken, ev bi kenarda dursun diyorum :dil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Sanırım nazar değdirdim kendime. O kadar mutsuzum ki:gitme: İşlerim yoğun,bir yandan eşyalarımı toparlamam lazım:gitme:

Allah'tan eşim yardımcı da işlerimi çabuk halledicem. Bgn annemlere gittik, saçını falan boyadım. Bir de sabahtan akşama kadar hiç yemek yemedim. Neden böyle oldum anlamıyorum.

Yarın yine yoğun bir gün:aglayan: Of bitsin bu çileeeeeeeee,,, Tatil istiyorum:gitme:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
berbat bır ugn gecırıdm neler oluyo anlamıyorum :(
off yan komsu zabıtayla kapıya dayanması :kizdim:
banym kırılıcak yenıden tesısat dosenıcek:kizdim:
kaynım bızdeyken oglunun guzleım tertemız cekyatıma ısemesı kı 13 yasında:kizdim:
sabaha akadar emmıs cekyat:(
6lı cam kasem kırıldı bugun tup sızdı ufak bı patlama oldu ocaktan kı ocak kapalıydı:(
sımdıde ampul yasndı yanık kokusuyla odaya kostum :(
nazar bellı :( ama nazarlık bı sey yokkı bende:(
hergunde evımı okurum sabır sabır su hazıranı bı atlatsam:kizdim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili Günlük

Hayat çok ağır,hele evlilik sorumluluklar ondan daha da ağır

borçlar gün geçtikçe büyüyo,

eşim de bende çok bunaldık,Allahım bi ferahlk nasip et,kendi evimizde huzur ,mutluluk, sağlıkiçinde yaşayabilmeyi acilen nasip et ya rabbim:(

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok halsizim başım ağrıyo dönüyo çok sıkılıyorum dün akşam eltimedydik doğum gunu vardı oğlunun kafam şişti çocuklardan akşamda geç yatınca ondan oldu heralde işin lötüsü bu akşam da bizim kızları çağırmış yine gitmem gerekecek ayıp olur ev batıyo yarın akşam temizlik yapmam gerekecek cumartesi akşamı da köye gidicez babannem kuarn okutma istemiş pazar da vde akşama kadar yatmak istiyorum:dusun::dusun: yapılacak o kadar şey var ki amaaaan eve böcekler giriyo dışarısı ağçlık bi de bahçe yani toprak evlendim evleneli hayatımda görmediğim çeşitte böcek gördüm tiksiniyorum bi de huylanıyorum nefret ederim böceklerden eşime ilaçlayalım dedim hava biraz daha ısnınca evi ele geçirirler heralde napıcam bilmiyorum off of

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar