Hanımefendi Günlük

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgili günlük selammmmmmm

ben geldim bir süre eşim kızım sanki ayrı bir dünyadayız gibi gezdik tatil yaptık

onlarlayken saatler dursun istiyorum onlardan uzaktaysa bir an önce geçsin

diğer yandan ise aklımda çözüm bekleyen sorularrr ???????????

kızım için işimi gözden çıkarttım işime son verin dedim bakalım ev hanımı olayım birazda diyorum bazende çalışmak hoşuma gitmiyor değil

işte dediğim gibi aklımda bir sürü ????????????????

ALLAH 'ıma binlerce şükür sağlığım iyi sevdiklerimde iyi şükür daha ne isterimki

bugün ise süslendim püslendim eşim ve kızımla çıktık dışarı biraz alışveriş yaptık sonra kızımı k.valideme bırakıp akşam sinemaya gidelim dedik ama saatler uymadı neyse bundada bir hayır vardır diyorum

tek dileğim herkez iyi olsun :teselli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ey pazar günü ben seni neden sevemedim bilmiyorum seni seveceğim günler olacakmı:alsana:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk
bugun dayanamadım yıne spor yaptım:D
esımden fırcayıda yedım :D
cerez meyve falan guzel sofra kurdum esımle muhabettle yıyoruz
pat kapıı yan komsu yan bına ıle su sorunum hala devam edıyo
sonra yıne kapıı yengem geldı

esımle bı karsılıklı keyf yapamadıkk:alsana:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günaydın günnük kardiş :dertli:

Oldu mu 1 hafta sana yazmayalı:uyku: Valla bu aralar biraz yoğun geçiyor günlerim :sutarafa:

Misafirlerle dolu bir hafta atlattım neyseki:) Artık gelecek kalmadı gibi gözüküyor -gozluk

Haftasonları hep denize kaçıyoruz ben müsait oldukça. :beyazbayrak: Yazın en çok sevdiğim kısmı sürekli bir yerdesin; ama eve gelince çamaşır derdi yok mu, o adamı deli ediyor :bayil: He bir de ütü, o işkence tabisiiiiiiiiiii :dedikodu:

Kardeşim arkadaşıyla İspanya, İtalya geziyor yine:kahve: Bir sürü sipariş verdim, bakalım alcak mı? :findik:

Cumartesi gecede babamla, annem gidiyor Rusya taraflarına gemiyle. :dertli: Bizde kocikle İzmir'i beklicez artık yapcak bişi yok :gunes:

Bu Cumartesi sabahtan kayınvalidemlerin yazlığa gideceğiz annem, babam hepberaber. Mangala :icelim: Denize de giremeyiz şimdi oranın denizi çirkin :gitme:

Pazarda evde kös kös oturmayı planlıyoruz :alsana:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
slm günlük haftayı da yarıladık iyi mi her gün pazar olsun istiyorum çok muşe istiyorum:findik: geçtiğimiz pazar köye kayınvalidemi almaya gittik buraya 1 2 saat uzaklıkta köyleri ama burdan o kadar farklı ki insanlar olsun kültürü yaşam şartları bana çok ters yani iyiki köyde yaşamıyorum duramazdım yani... bu sıralar her yanım ağrıyo nedendir bilmem... pazar denize gidicez inşallah siftah yapıcaz daha bu sene tabi hava bozmazsa havalara da güven yok bu aralar:dertli:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
slm gunluk dun aksma cok guzeldı
annemle babam karsı bınamda yengem ordan cıkarken yakaldım esımle resmen zorla bıze getırdık :D ablamlarda vardı cocuklarıyla babam seker hastası aıckmıs neyapska etsek derken annem ben ablam mutfaga gırdık bıseler yaptık yedık
konusutk eglendık gıderken annem benı optu canım kızım dedı -hmm
anneme o an dedımkı anne ben suan ınan bebek gıbıyım sendne gelen bı soz
bır cocugu nasıl sevındırırse bende oyle sevınıyorum oda sen benım gozumd e hep bebeksın dedı-hmm
boyle bır gunden sonra bugn sabahkapımın alacaklı gıbı vurulmasıyla uyandım 4 saat uyumusum aparrttman uyuduugmu bılıyo ve esımın evde olmadıgını patt tesısatcı kapıma dayadılar:alsana: gerızekalılar zatı onlar yuzunden banyım kırılcak onların tesısatlarındakı sorun yuzunden!! dun okada r bekledım tesısatcı getırmedıler bugn ca t kapı getırdıler fecı kızdım kapıyı kapadı mesım varken getırın dedım
artık canıma tak ettı para bırıktırcez dıye bu daırede oturuyorum
ama bıran once cıkmak ıstıyorum:(

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Selam günlük.

O kadar karışık duygular içindeyim ki artık kendi evimde misafir gibiyim.Her baktığım yerde kutular toplanmış eşyalar.

Bu evde son üç günümüz.Neden hüzünlenemiyorum ki .Sanırım eşyaları toparlamaktan vakit bulamadım.

Acaba taşınacağımız evde komşularım nasıllar.Nasıl bir ortam bizi bekliyor.Çok soru işaretleriyle birlikte ben aslında bir an önce düzenimi kurmak istiyorum.

Allahım yeni düzenimizi kurduğumuzda ve yeni evimizde bize huzurlu güzel günler göstersin ve iyi komşular nasip etsin.

Evet son üç gün. hoşçakal yaşanmışlıklarım ve merhaba yeni bir hayat :icelim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bugun banyom komple yer kırıldı bır ınsna boyunda cukurlar acıldı
sabah erkenden uyandım sureklu meraklı komsular
bıtnaesı ozellıkle esıme cok el sakası yapıyo kadını fecı dovucem:alsana:
gece ruyamd aaglıyarak uyandım esım aglatıyodu benı ruyamda uyanında enaz 30 dk benı sardı susmamı bekledı uyuttu cok agladım:(
guunduz ustalar gıdınce esım ısyerının davet ettıgı yemek prtogramına katıldı bende annem
ablamla yemege gıttım kafa dagıttım yarın sabah nasıls ayıne tadlat var kafa dolucak az bosalsın dedım:alsana: sımdıde uyumaya gıdıym ben

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
slm günlük cumartesi akşamı eşim amasra ya konsere gidelim dedi tabi ben dünden razı atladık arabaya gittik ama ne kalabalıktı zaten amasra bizim köy kadar bi yer:) tıklım tıklımdı arabayı daha amasra ya girmeden yukarda bırakmak zorunda kaldık polisler geçirmedi herkes bıraktı arabaları konser alanına 2 kilometre kadar yol vardı resmen.. birazını yürüdük Allahtan bi tanıdık polisleri tanıyomuş konser amaçlı gelmemiş bişey bırakacakmış orada bi dükkana bizim yanımızdan geçerken aldı bizi öyle indik ama ayaklarım mahvoldu yani:sok konser güzeldi ama değişiklik oldu eve geldiğimizde saat 3tü doğal olarak 12ye kadar uyuduk sonra da kahvaltı yapıpdenize gittik deniz süperdi gerçekten pikniğimizi de yaptık ilk defa eşimle başbaşa pikniğe ve denize gitmiş olduk böylece:)) malesef güzel bi hafta sonundan sonra pazartesi sendromuyla başbaşayım yine... pazar olsa da uyusak:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
sevgili günlük bende sana ilk defa yaziyorum. bu haftasonu esim, oglusum ve ben havuza gittik. maalesef burda deniz kenari yok gidebilcegimiz ama olsun havalar düzeldiye havuzda yeter bana. oglusumdan firsat buldukca güneslendim, bu arada oglumda suyu sevdi. güzel bir hafta sonu gecirdik ailece. yaz hic bitmesin. -kop

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Silam günnük,

Cumartesi günü kayınvalidemleri aldığımız gibi yazlığa gittik :uc: 1 saat sonra annem ve babam geldi. Yaktık mangalı yedik, içtik :kahve: Saat 5'e doğru kayınvalidemleri eve bıraktık ve bizde kendi evimize döndük. Eşim PS3 bende PC başında akşamı ettik:D

Gece 3'te annemler bizi almaya geldiler ve biz doğru havaalanına gittik. :uyku: Annemleri bıraktık, biz eve döndük ve kaldığımız yerden devam ettik uykuya:uyku:

Pazar günüde feci sıcaktı ve evden adım atmadık. Bu hafta sonu böyle geçti :dertli:

Önümüzdeki haftasonu da Bodrum düşünüyoruz bakalım :kahve:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk
berbat bır gune yıne merhaba
gorumcem bernı eltıme sıkayet etmıs
aradı onla konus cıldır
ben burda nelerle ugrasıyorum
yegenımı gezmeye cıkarıym dedım
otobus sırasında tartıstık cok kızdım
eve geldık kapımın onunde fare gordum bı turlu kovalıyamadım
ayakkabılarla yegenımle eve gırdık yegenım cok korktu:(
baska bı olay daha oldu offf cok sınırlıyım gergınım uzgunum:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Silamın hello günnük,

Kuşadası'ndayım şuan. Havuza girdik, çıktık ve şuan mayışmış durumdayım:D Eşim içerde uyuyor, bende hemen attım buraya kendimi :uyku:

Akşama Hande Yener'e gideceğiz bakalım. Güzel geçecek mi halen tereddütteyim :ates:

Bu arada acaip sıcak ya burası :ates:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük

bugünüm çok güzel geçti
bütün gün gezdik ayaklarım patladı:uyku:
eşimde birazdan gelir bana süprizi varmış
ne acaba çok merak ettim
süper bir akşam olacak
oğlumda uykusu var uyur birazdan
bende duş alıp giyinicem:fisfis::eller:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Selam günlük.

O kadar karışık duygular içindeyim ki artık kendi evimde misafir gibiyim.Her baktığım yerde kutular toplanmış eşyalar.

Bu evde son üç günümüz.Neden hüzünlenemiyorum ki .Sanırım eşyaları toparlamaktan vakit bulamadım.

Acaba taşınacağımız evde komşularım nasıllar.Nasıl bir ortam bizi bekliyor.Çok soru işaretleriyle birlikte ben aslında bir an önce düzenimi kurmak istiyorum.

Allahım yeni düzenimizi kurduğumuzda ve yeni evimizde bize huzurlu güzel günler göstersin ve iyi komşular nasip etsin.

Evet son üç gün. hoşçakal yaşanmışlıklarım ve merhaba yeni bir hayat :icelim:

Selam günlük.
Yeni evimize taşındık.Bugün dört gün oldu yerleştim sayılır.Netim de bugün bağlandı.Evdeki herkes ne kadar özlemiş pc ye girmeyi bana ancak sıra geldi.Ne zormuş taşınmak.Yorgunluğu hala geçmedi bacaklarımdaki ağrılar hala devam ediyor.Ama düzenimiz yavaş yavaş oturdu SAYILIR.Çok şey yazmak isterdim ama uykum var.artık burdayım her zaman:panter:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük silam,

Haftasonu Hande Yener'deydik. Süperdi tek kelimeyle -kop

Çılgın kadın ya, deli gibi eğlendim -ciko

Uykum var fakat deli gibi. :uyku: Bu haftasonu da yazlığa kaçacağız.

Ramazan gelmeden iyice dolaşalım -ciko

Ayrıca bebek konusu gündemde; ama halen kararsızım ya :dertli:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
selam günlük

çok yorgunum h.sonu deli gibi gezersem olacagı bu tabiiki evde tadilat başlıyor birde bugün yine birşeyler değiştirme huyum iş başında aayyy h.sonu için plan yaptık bile eşimle kısmetse bu h.sonuda büyükadada olucagız k.peder oradaya habire sıkıldım ev bomboş diye telefon açıyor onunda keyfi olsun eeeee torununu özledi sanırım

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük

nedense bu aralar çok uykum var halsizim hep:uyku:
ama güzel bir gün beni bekliyor
giyinip dışarı çıkıcaz oğlumla :eek:
havada ısınıyor gitgide yanıcaz yine
akşamada dışarda yemek yicez
bende hazırlanıyım ufaktan:eller::fisfis:

Es_se