Hanımefendi Günlük

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlü dün gece geç yattım havada bunaltıcı şu an kafamı pcnin üzeine koysam uyuyacam çok fenayım ya eve gidince işleimi yapıp eşim gelene kadar yurum misler gibi hep böyle diyorum ama sonra uyuyamıyorum da :ates:zaten geçmek bilmedii bugün amann:ates:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Sevgili günlük.
Bugün taşınalı tam bir hafta olmuş.Geçen hafta bugün deliler gibi eşya taşımakla meşguldük.Bugünse çok şey değişti.Birçok kısmı yerleşti evimin sadece ufak tefek şeyler kaldı.:kahve:
Bugün rahat bir vakit bulup da ilk kez kurabiye ve poğaça yapabildim kızımla.Kurabiyleri kızım yaptı poğaçayı ben.Bakalım tadı nasıl olur.Pişmesini bekliyoruz
Hava sıcak ama Allahtan ev serin dışarı çıkmak istemiyorum hiç.Akşam yemeği var daha.saçlarımı da uçlarından kestirmem lazım ama bugün de kaldı sanırım:panter:
Belki yarın bakalım artık:kahve:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembis ben geldım
hos geldın yokmu:alsana:
bak dolu dolu geldım hemıde:dertli:
oglusumu 4.30 arabası ıle babasına yolladım ıcım sızladı yıne gonderırken bu gecede kal dedım gıttı:aglayan:
daha telde acmadı wardım dıye agustosun 2sıne kadar yok
gece aldım kollarıma mıss gıbı kokusunu ıcıme ceke ceke uyudum :aglayan:
ozlemısım boncugumu
bayagı bayagı adam oldu sesı artık tam bı ergen gıbı cıkıyo
boyuda benımkınden bı karıs uzamıs :sok
daha 14 yasında pembıs yha :kahve:
ona baktıkca yaslanmaya basladıgımı gordum:panter:
ııkı genc yasta anne olmusum:huri:
en azından bırbırımızı ck ıı anlıyoruz :icelim:
keske bıraz daha kalabılse ıdı kokusu hala burnumda:aglayan::aglayan:
son sozu bekle benı bebek doncem dedı :panter:
yapacak bıse yk beklıycem :dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam bi arkadaşın düğünü vardı ona gittik sahilde dolaştık halamla çocukları geldi onlarla dolaştık yarında denize gidicez hep birlikte eşim arıza çıkartmazsa eğer çıkartırsa ben giderim o kalsın canı isterse...onun akrabaları gelince ben de onlarla takılmam ödeşiriz:panter: eşimin çocukluk arkadaşı gelmiş istanbuldan daha önce görmüştüm efendi birine benziyo bu akşam için yemek yiyelim bi yerde deöiş eşime tabi evli olmadığı için ben de gidemiyorum napıcam ben akşam evde hem de cumartesi akşamı:gitme::gitme:şimdiden canım sıkıldı ya sahile gitsem annemlerle canım istemiyo keşke bekar bi kaç arkadaşım olsa toplardım eve eylenirdik ya:panter:neyse biraz temizlik yaparım sonra tv izlerim başka napicam ki:dertli:

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
merhabalar cano
bugun uyusuklugum uzerımde sagolsun kızım gece hıııııç uyutmadı :uyku: sımdıde kendısı mısıl mısıl uyuyor kucuk cadı nolcek neyse ev temızlıgı yapmam lazım bebışım uyanmadan ammaa hiiiiiiç yapasım yooooook daha markete gıdıcez kocısımle uuuf uuuf yalnız kocısım arasa geldıgımde söyle bııı gezelım dese butun uyusuklugum gıderr amaa nerde bızım herıf öyle bır teklıfde bulunmazkı ancaaa benım zorumlaaa neyse ufaktan ufaktan baslayayım temızlıge:ates:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük:findikim:

Tüm hafta pc başında oturmanın cezasını bugün çok kötü çekiyorum:dertli:

hiç bi iş yapmadığım için bütün işler bugüne kaldı:gitme:

Eşim yarından itibaren 3 hafta evde olucak Ramazanın ilk gününe kadar,yıllık izni başlıyor:panter:

On edenle bende fırsattan istifade hazır evde yokken işlerimi bitireyim dedim:uyku:

Sabah 7,30 ta kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,onu yolcu ettim,

hızlı bi duş alıp üzerimi giyindim,kızım uyandı bişeyler atıştırdık,soluğu çarşıda aldık

bankada işlerim vardı

neyse 11 gibi ev temizliğine başladım,bulaşık yıkadım

Sonra koltuklarımın tamamını kaldırıp alttan üstten detayli bi temizlik yaptım

beyaz eşyalarımı da itip altlarını falan sildim işte

balon,banyo wc yıkadım

kapılarımı sildim camlarımı sildim

koltuklarımı sildim ve bende bittim:bayil:

aslında şu an çok uykum var ama burayı bırakamıyorum:uyku:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembıs gunaydın:uyku:
zabahın korunde kalktım :sok
bırazdan canoma gıdıp kahwaltı edıcezz ordan da hawuza gıdecegız:huri:
amma welakın karnım ck agrıyo terslık bu ya regl olacagım sanırsam:dertli:
aasama kadar sabredermı dersın gunum rezıl olmasında:alsana:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün amcamın yazlığına gittik annemler halamlar filan hep birlikte ızgara yaptık denzi süperdi çok eylendim gerçekten kaç saat sudan çıkmadım ellerim bilr buruş buruş oldu:eller: baya geç eve geldik zaten çay içtik yattık güzel gündü her pazar böyle olsun inşallah:)

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sevgili günlük,

Haftasonu felaket yorucu geçti ya :uyku: Cuma iş çıkışı hemen yazlığa gittik. Annem enfes yemekler hazırlamış :catalbicak: Hepsini mideye attıktan sonra gece 2'ye kadar oturduk.

Cumartesi denize gittik annemlerle. Enfesti su ya, hiç çıkasım gelmedi

Akşamında ise annemler, biz ve aile dostlarımızla yemeğe gittik. Orada bol bol langırt ve hava hokeyi oynadık. Sonra babamlarla beraber gece kulubune gittik. Orada kurtlarımızı döktük 3 gibi eve geldik. :dertli: Sabaha kadar sıcaktan uyuyamadım ya :bayil:

Dünde erkenden sızmışım zaten :uyku: Bugünde evdeyim, evi toparladım, çamaşırlarımı yıkadım. Yemeği hazırlıcam birazdan da:kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam eşim eve 10da geldi sinir etti beni yok ölçü almaya gitmiş bilmem ne geldi işte biraz kavga gürültü yemek yedik zatn saat 10 buçuğu geçti sonra sofrayı topladım filan 11e çeyrek var bi arkadaşım aradı köye gelmiş istanbulda oturuyo dedi köye dönecez şimdi buraya birine oturmaya geldik yola bi yere inde görüşelim ben de deim bize gelin eşimle hemen fırladık oldukları yere gittik aldık geldik ablasıyla eşi de vardı çay yaptım hemen sohbet muhabbet derken çok mutlu oldum kankamdan sonra en çok sevdiğim arkadaşım sonra saat 12 ye 20 var teyzemle annem kardeşim dayımın oğlu eşi sahile gitmişlerdi dediler sana uğrayacaz uyumadıysan eve gitmeden gelin dedim semralar var onların olduğunu duyunca onlarda geldi koşa koşa çay filan içtik tabi saat oldu bir dediler aslında erken gidelim siz işe gideceksiniz kırk yılda bi geliyonuz dedim yollamadım çok güzel bi akşam dı tabi onlar gidince hemen uyuyamadık uykum kaçtı yattık ama uyumam saat 2 buçuğu buldu sabah zor kalktım hazırlandım eşimi kaldırmaya çalışıyorum naz yapıyo kalkmıyo ben de sen bilirsin dedim ben yürüyerek galdim aramadım da artık kaçta kalkıp işe gitti Allah bilir ders olsun ona inşallah uyuyakalmıştır sabahları çok uğraştırıyo beni:ates: yürüyerek gelince uykum da açıldı iyi oldu bugün de çok sıcak... pazar köyde birinin nişanı varmış biz de gitcez semracımı yine görcem canım benimmm

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

hiççç keyfim yok hemde hiç k.validemin dayısının torunu vardı 15 yaşında 2 ay önce kaza geçirdi çok ugraştılar ama dün kaybetmişler bugünde cenazesi var çanakkalede çok üzüldüm topragı bol olsun ALLAH ailesine sabır versin 1-2 hafta sonra gideriz taziye ziyaretine şimdi gidersem kaldıramam o üzüntüyü :aglayan:

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
sevgili günlük;

yaırn ablamın kınası var ben ondan cok heyecanlıyım.. çünkü güzel olmıcam korkusu var çünküü 6 yıldır asık olduum erkete geluıcek çünkü annesıyle tanıstırıcak cunkuuu bız bırbırımıse bı acılamadık cunku onu cok sevıorum.... suu zamn gecsede artık kına dugun bı bıtse sıkıldım yoruldum ama heyecanlıyım tanrımmm sen yardım et nolur yanımda ol bana buyk bı sans ver hersye ıstedıgım gıbı olsunnn hersey gonlumce olsun.... ssenı sevıyorum....

Sevgılı gunluk;

Bu yazıyı yazalı tam
3 ay oldu...

ve kınaydı dügündü hersye tahmınımden cok daha ii gecti.. 6 yıldır bekledıgım askımla ne mı oldu??

Şuan Sözlüyüz!! çok mutluyum çokkkk....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük akşam olsa da eve gitsem ya evde de işim var kaynanam taze fasulye yollamış köyden fazlaca o yüzden buzluğa koymam lazım valla sıcakta da insanın canı hiç yapmakta yemekte istemiyo ama kışın hemencik yemek yapması ii oluyo buzluğa koyunca.kafam şişti bugün o kadar kalabalık ki korna sesleri filan çekilmiyo ya istanbulda filan yaşayanlara yazık yarında bi geçse denize gidicem bi aksilik olmazsa inşallahy ta olmazzz:ates:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembiş bu ew toplanırmı??
benim hic umudum yk yok
sole badana bıtse
ew toplansa
her taraf temızlense
ew misss gibi koksa bende alsam kayfemı cıgaramı balkonda keyıf yapsam
o gunu gorebılcekmıyım yha offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgili günlük

1 hafta daha geçti h.sonum çok hareketli olacak çookkk işim var

bu hafta ya puan vermem gerekirse %10 memnundum :dertli:%90 vasattı diyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar