Hanımefendi Günlük

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hava çok sıcak ve nemli o yüzden nefes almakta bile zorlanıyorum mayıştım zaten gece uykum bölündü...akşam 10 buçukta yattım eşim maç izliyo die sonra 12 gibi eşim yattı uyumuşuz rüya görüyodum rüyamda kapının zili çalıyo birden bi sıçradım gerçekten kapı çalıyomuş:) saate baktım 2 olmuş eşimi uyandırdım kalktı hemen abisi gelmiş annei aramış kayınpederin tansiyonu çıkmış köyden onu doktora getirmişler dönmeden bizde bi çay içeceklermiş çay koy demişler ben tabi:sok:sok dedim bu saatte mi... neyse artık mecbur kalktık odayı toparladık filan sonra geldiler 2 amca 1 yenge 1 hala bi de kayınpederle kayınvalide 6 kişi..kahvaltılık bişeyler çıkartır mısın dedi kaynanam hemen bişeyler hazırladım işte o kadar ağır greldi ki o saatte kendimi sahura kalkmış gibi hissettim resmen:dertli:saat 3 buçuğa doğru gittiler köye tekrar eşim dedi sen yat masayı ben toplarım gittim yattım ben de..sabaha biraz zor kalktım valla evleneli 1 sene oldu amcaları daha yeni gördüm biri istanbuldan gelmiş biri köydeydi köydeki bile zahmet edip düğüne gelmedi...benden de ona göre ilgi görürler:dertli:neyse işte öyle bi geceydi bu akşam da evi filan silmem gerek 2 hafta oldu yerleri silmeyeli:ates:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sevgili günlük kardeş..
Nasılsın?
Ben yorgun ve halsiz :uyku:ve birazda şişman bir haldeyim:hamis:
Halılarım yıkamadan geldi ve sermedim ev taşıyacağım bu halimle:hamis:
Ama istediğim evide henü bulamadım.
2 gün önce eşim ile tartıştım dün gece barıştık yine gönlünü alan ben oldum:hihh:
Ah bu erkeklerin nazıda hiç çekilmiyor beeee:alsana:
Hamile olan benim,alıngan olan eşim anlayamadım ben bu işi inan:ates:
Annem yazlığa çağırıyor,bu hafta gidecektim sözde ama gidemedim.
Yok şu iş bitsin,yok bu iş bitsin işler bitermi be günlük kardeş:kahve:
Leptobumda halen gelmedi of offff neden bütün terslikler beni bulurki:gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çak canım sıkkın içim sıkılıyo canım hiç bişey yapmak istemiyo akşam amasraya gidecekmişiz ben hiç bi yere gitmek istemiyorum evde tv karşısında boş boş tek başıma yatmak istiyorum sanki bu ara hayatımın kontrolünü kaybettim kenara oturmuş olanları izliyo gibiyim dalgınım....:ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok uykum var cumartesi akşam amasraya gitmek için çıktık burdana ma son anda vazgeçtik yol üstünde daha yakın bi yere girdik iyi de oldu zaten o yol gözümde büyüyodu:))eşimin abisiyle kız arkadaşı vardı yanımızda onlar eylendi ben pek eylenmedim elimde değil onlarla sıkılıyorum ortam da bana hitap etmedi zaten canlı müzik var ama pop değil klasik şarkılar filan...açmadı beni...eve geldik biraz disko kralını izledik yattık zaten yorulmuşuk..pazar günü de kahvaltıdan sonra denize gittik teyzemler annemler çok güzeldi valla deniz çok eylendik akşam da eşimin köyünde festival varmış ben gitmedim ypl bozukmuş eşim dedi ben gideyim mi iyi dedim sonuçta amcası filan gelmiş köye gitti ben de annemlerle sahile gittim bebem biraz kızdı neden ayrı takılıyosunuz siz die ama kızarsa kızsın çok uzak gitmek zorunda değilim ya... akşam annamlerde kaldık zaten eşim 9da gitti eve geldiğinde 1 buçuktu çekyatta yattık sanırsam sığamadığımızdan ya da yerimi yadırgadığımdan uyuyamadım doğru düzgün akşam olsa da uyusam ya:dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
bugün benim doğum günüm şu yalan dünya'ya geleli 55 yıl olmuş bugün.Enkaz oldum toz oldum kahır çeke çeke yoruldum sevdiklerimden uzaktayım hepsi arayacaklar onlara iyiyim diyeceğim şakalar yapacağım oysa öyle değil günlük içimde fırtınalar kopuyor :esse::esse::esse:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam eve giderken eltime uğradım oturduk biraz pazar günü köye gitmişlerdi çok sıkılmış biz gitmemiştik akşam eşim gitti o da festivale gitti annesigil uzak kalıyo oraya çıkmadı geç oldu die akşam yemek filan yedik o ara annesi aradı kızıyo neden pazra gündüz gelmediniz köye die eşim ilk başta gelemedik filan dedi baktı annesi uzatıyo ya sen köye gideli ne kadar zaman oldu biz kaç kere geldik abimler daha bi kere geldi onlar mı kıymetli oldu şimdi gelemedik işte o zaman bundan sonra hep onlar gelsin dedi annesi de diyo oğlum alıştırdın napayım hep bekliyorum dio eşim de dedi o zaman bundan sonra ben de kırk yılda bi gelecem alıştırmıcam seni dedi:)) annesi hemen alttan aldı eşim haklı yani biz elimizden geldiğince arıyoruz gitmeye çalışıyoruz elalem bi kere gidince kıymetli oluyo....eşim iyi dedi ama:)neyse akşam biyere çıkmadık tv karşısında sızdık o kadar sıcaktı ki:ates:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Haftasonu süper bir tatil geçirdim. Ayvalık, Bergama sürekli gezdik. Pazar günü de çamaşır yıkadım eve gelir gelmez. Dün evde mayıştık sıcakta:ates:

Bugünde kayınvalidemlere gideceğiz yemeğe, oradan da arkadaşa. Ev desen feci halde. Bir ara toplamam lazım, bavul hazırlamam lazım. ortadan ikiye ayrılmam lazım :bayil:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembiş ben gedim dun gece guzel bı gece gecırdım
yarın badanacı gelıcek ewın dısını boyamak ıcın
cuma gunude abıme ıstanbula gıdecegım kısmetse 2 gun kalıp gerı donucem bu sıcakta nasıl olacak dusunup duruyom yha:dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevgili günlük buğün çok yoruldum temzilk yaptım bir haftadır doğru düzgün temzilik yapmıyodum..yemek yaptım.. paşamla telefonda konuştum dedemlere yemeğe gittik.bilgisayarda takıldım biraz

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sevgili günlük,
Biz yarin aksam üstü esim, oglum ve ben Türkiye´ye yola cikacagiz insallah. Ilk defa oglusumla gidecegiz nasil gececek bakalim. Umarim yollarda fazla beklemeyiz. Türkiye´yi özledim gidecegimiz icin cok mutluyum ama maalesef 3 hafta sizlerden ayri kalacagim. :gitme:
3 hafta sonra görüsme dilegi ile, beni özleyin olur mu? :eek:pucuk:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Sevgili günlük,
Biz yarin aksam üstü esim, oglum ve ben Türkiye´ye yola cikacagiz insallah. Ilk defa oglusumla gidecegiz nasil gececek bakalim. Umarim yollarda fazla beklemeyiz. Türkiye´yi özledim gidecegimiz icin cok mutluyum ama maalesef 3 hafta sizlerden ayri kalacagim. :gitme:
3 hafta sonra görüsme dilegi ile, beni özleyin olur mu? :eek:pucuk:

hayırlı yolculuklar iyi tatiller ....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam eşim geldi işteyken dedi amcamla yengem yarın istanbula gidecekmiş köyden geleceklermiş bu akşam bizde kalacaklar 7de gelecekler tabi ben bi panik eve gittim evi topladım yemek yaptım derken saat 7yi geçti koşturuyorum evin içinde gelecekler die sonra işlerim bitti baktım saat 8 olmuş gelmediler 9a geliyo eşimi aradım amcası bunu aramış eşimin de tel çekmiyomuş acaba demişlereşi istemedi gelmemizi de bu çocuk teli mi kapattı..eşimin abilerini aramışlar onlarda ilgilenmemiş bahane bulmuşlar....:ates: neyse eşim aramış bunları sonra demişler biz otelde yer ayırtıyoruz gelmicez filan ee haklılar bi yönde...sonra eşim gitmiş almış gelmiş kusura bakmayın filan die..bizde kaldılar akşam ben işe geldim sabah eşim evde kaldı kahvaltı filan yapmışlar birazdan yola çıkacaklarmış....eşimin ailerine sinir oldum valla Allah ellerine düşürmesin muhtaç etmesin başka bişey diyemiyorum yani:alsana:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnükcüm, yine yoğun bir gün geçiriyorum bugün :ates:

Yüklemelerim vardı, klimam bozuktu. Hepsini hallettim şimdi gerçi

Dün bebişimize gittik, Allah'ım minnacık -hmm Mis gibi kokuyoooo :panter: Bol bol foto çekildik. Pek heyecanlandık biz ya :cicibebek: Sanırım çocuk istiyoruz artık :utandim:

Yarından itibaren bavul hazırlamalarına başlıcam artık. :ates: Evi de toparlarım ki kafam rahat olsun :kahve:

Daha kahvaltı yapmadım bak aklıma geldi. Kahvaltımı yapayım :dertli:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgili günlük

kızım geçen haftasonu ateşlendi çok keyifsiz mutsuzdum haliyle şimdi ilaç alıyor vitaminde verdi doktor ama şükür iyi bu h.sonu teyzem gelecekmiş 1 akşamda bende kalacak

neyse bursa işi vardı k.validemle gidecektik vazgeçmiş ohhhhhhhhhh :huri:

neyse yarın evde olurum sanırım ama pazar gezip tozacak bol bol alışveriş yapacam :eller:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
günlük sana içimi açmak istiyorum ama ne yazsam nasıl anlatsam neyse bir türkü çığırıyım yaZım sende çığır GÖNÜL GURBET ELE GİTME YA GELİNİR YA GELİNMEZ HER GÜZELE GÖNÜL VERME YA SEVİLİR YA SEVİLMEZ :

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük havalar çok sıcak annemler köye gittiler hafta sonu yoklar dün akşam onlarda kaldık kardeşim burda eşim ben işe daha yakın kalalım dedik işte:)bu akşam taşköprü de bengünün konseri varmış eşim gidelim dedi ben de tamam dedim arkadaşımla eşini aradım sizde gelin die tamam dediler ama ancak 8 buçukta çıkabiliriz dediler iyi dedik buraya nerden baksan 2 saat uzaklıkta 10 buçukta orda oluruz aslında çok geç ama bengü ancak çıkar o saate ondan önce hasan yılmaz var işteaslında o satte de gidesim yok ama napalım zaten hiç bi yere vakitli gidemiyoruz ki yolu çektiğimze değmiyo bakalım nasıl olacak yarın da denize gideriz ramazan geliyo artık son kez napalım:findik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar