Hanımefendi Günlük

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük bu gün sabah kalkıp işyapayım dedim herzaman olduğu gibi kendimi çok halsiz hissediyorum ve bitkinim ev işi yapmaya koyuldum hava çok sıcak ve ben olur olmaz şeylere kıza söyleniyorum okadar bağırmışımki en son merdivenleri süpürürken kardeşim ve eşi aşağı katta oturuyor onlar balkonaçıkıp abla neden bukadar bağırıyorsun sesin mahalleyi inletiyor demezmi utandım oysa ben yüksek sesle konuşmam sanırım bir pskoloğa gitsem iyi olacak:sok:sok:sok:sok:sok

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
sevgili günlük dün doktora gittik bebişimiz sağlıkla büyüyomuş.doktorumuz güzel şeyler söledi mutlu olduk .dün eşimle tartıştık aaskerlik arkadaşı ve eşi var.hem iş hem ev anam aglıyor.sıcaklarda bir yandan.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük misafirler hala bizde pazartesi köye gideceklermiş ilk başta gelmelerine kızmıştım ben çalışıyorum onlara ne yapıvericem die ama sağolsun kadın da çalışıyomuş çalışanın halinden anlarım dio dün akşam yemek yapmış sahura kalmış bize kahvaltı hazırlamış menemen yapmış böyle misafiristediği kadar kalabilir ben misafir gibi onlar ev sahibi gibi oldu:kptmya::kptmya::kptmya:akşam da eltime gideceklerdi o da misafir çağırmış iftara o yüzden yarın akşam gelin dedi bu akşam da annem çağırdı ona gidicez durumlar böyle hava çok sıcak valla:findik:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
sevgili günllük ben bu gün rahatlıyoru misafirlerim akşam 23 arabasıyla gidecekler teyzemle ananem geliyolar yard ama onlar misafir değil.benim halimden anlar yadım ederler ananem hiç kıyamaz çalışıyom yorluyom diye...yai bu sene misafir istikakımı doldrdum...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük misafirler köye gitti bugün cuma tekrar gelecekler cumartesi de istanbula gidecekler.sağolsunlar beni zorlamadılar her gelen böyle olsa...ama yine de ben evde yalnızlığı seviyorum ya:findik:şimdi akşam lavaboları filan yıkamam lazım çamaşıer var dolu katlanacak ev süpürülecek silme işini pazra yaparım ancak...geç çıkıyorum bu sefer ev batıyo amannnn neyse bayrama 3 pazar var bi pazar halı yıkarım diğer pazar camlar perdeler yerleri silerim sonraki pazarada şöyle bi evei düzenledim mi tamam:))yazması ne kolay ya:findik:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Haftasonu çok sıcaktı. Dün bir de o sıcakta camları sildim :sok Ama çok pislenmişti. İçim rahat etmedi:D
Dün camları sildikten sonra, yerleri de sildim, süpürdüm. Bugün de eve gidince çamaşırları yıkayacağım. :dertli:
Aman ev işi bitmiyor valla :dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
sevgili günllük ben bu gün rahatlıyoru misafirlerim akşam 23 arabasıyla gidecekler teyzemle ananem geliyolar yard ama onlar misafir değil.benim halimden anlar yadım ederler ananem hiç kıyamaz çalışıyom yorluyom diye...yai bu sene misafir istikakımı doldrdum...

senin adına sevindim başakcım demek misafir istikakını doldurdun bende misafirlerimi çarşamba günü gönderiyorum ama kurtuluyomuyum hayırrrrrrr:alsana:eylülün 1 de yeni misafirim geliyo bitmez benim çilem bitmezzzzzzzzzzzzz:ates::ates::ates:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
sevgili günlük misafirler hala bizde pazartesi köye gideceklermiş ilk başta gelmelerine kızmıştım ben çalışıyorum onlara ne yapıvericem die ama sağolsun kadın da çalışıyomuş çalışanın halinden anlarım dio dün akşam yemek yapmış sahura kalmış bize kahvaltı hazırlamış menemen yapmış böyle misafiristediği kadar kalabilir ben misafir gibi onlar ev sahibi gibi oldu:kptmya::kptmya::kptmya:akşam da eltime gideceklerdi o da misafir çağırmış iftara o yüzden yarın akşam gelin dedi bu akşam da annem çağırdı ona gidicez durumlar böyle hava çok sıcak valla:findik:

ah ilknurcum keşke benim misafirlerde seninkiler gibi olsaydı ama nerdeeeee akşama kadar hizmet etmekten yemek yapmaktanda mutfaktan çıkamıyorum birde yemek seçmeleri yokmuuuuuu oynatmaya az kaldı valla:alsana:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bir an önce çıkış saatim gelse de gitsem....her yanım ağrıyo
annemi aradım kızartma siparişi verdim şöyle yoğurtlu yoğurtlu canım çekti:ates:bi an önce pazar gelse de halılarımı yıkasam omzumdan büyük bi yük kalkacak valla..kafamda kaldıkça işler çoğalıyo sanki yap yapta bitmiyo ki hiç bişey amann ya:dertli:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

ayy kafama taktımya 30 agustos tatilini 3 gün şimdi kesin ama ben cumada izin alsam diyorum ayy süper olur günlük degilmi

neyse onun dışında eh yada behhh durumdayım :gul: aman bunada şükür

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
dün oğlumdaydım oğlumun borçları bitmiş çok şükür. ilk defa huzur içinde bir yemek yedik.allah kimseyi borçlu yapmasın günlük ne çektiğimi ben bilirim.Evladımın yüzündeki tedirginliği huzursuzlulğu gördükçe uykularım kacıyordu.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Sanırım yoruldum. İnsanlara kendimi ifade etmekten yoruldum. Ne yaparsam yapayım, ne dersem diyeyim yanlış anlaşılmalar oluyor maalesef. :gitme:

Allah biliyor her zaman saf oluşumdan kaybederim zaten. Yine kaybettim sanırım günlük. Kırıldım, üzüldüm, kalbim paramparça şuan. Peki hak edecek ne yaptım günlük? Tüm saflığımla gerçekleri söylemek mi peki? Keyif alamıyorum maalesef. Üzgünüm; ama keyif alamıyorum. Çok mu saplantı yaptım bazı şeyleri onu da bilmiyorum. Bildiğim sadece üzgün ve kırılmış olmam.

Onun dışında hayat aynen devam ediyor günlük. Sabahtan iş, akşam ev. Allah'a şükür özel hyatım yolunda Yakında süprizlerimle dönerim ne dersin

Görüşmek dileğiyle

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Selam Günlük
Hamileliğimin 11 nci haftasındayım ve bulantılarım hala devam ediyor
Çok istediğim halde oruçta tutamıyorum.Bu bebek oğlumdan farklı seyrediyor.Hamileliğin bütün belirtilerini taşıyorum.Sabah 8 akşam 5 işteyim çok yoruluyorum.Neyse güzel bir haberde vereyim ile tayin istemiştik çıktı.Evimizide aldık çok şükür inşallah herşey daha güzel olur.Bu arada Bera'm 19 aylık oldu çok afacan biliyomusun.Onu çok seviyorum

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
ay günlük ay ben bu adama iyiçe sinir olmaya başladım ya
acayip hemde sinir ne olacak
gecen gün sahu'ra yakın 2 nolu ablası oğlu gelini geldiler iyi güzel
bana tel actı geliyoz diye
sahur masasını hazırladım köyden de yeni gelmiştik köyden su getirmiştim
neyse su istedi gıcık görümçe verdim
ay bu su ne suyu dedi köyden dedim
acayip kokuyor dedi içmedi
neyse yemek fazlı bitti filan indiler anasına bende bulaşıkları makinaya yerleştiriyorum
eşim mutfaga geldi su istedi bu hangi su dedi köyden olan dedim
ay bu kokuyor ya dedi
ablası gelmeden evvel içti içti birşey demedi ablası öyle deyince kokuyor oldu su
ben bu aileye acayip gıcıkım işte kim ne derse desin
ve bu ablası geldimmi şımarması yokmu acayip birgün bozacam milletin içinde
birde benim aileme mahane bulur gerzek
sanki kendi ailesi çok doğru kişilermiş gibi
of günlük of

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Muhteşem bir pazar günü geçirdik eşim ve kızımla birlikte

Akşam üzeri dışarı yemeğe çıktık.

Sonrasında bir çay bahçesine oturduk,5 yıldır ilk defa eşime dedim ver bi cigara yakayım:sigara:

O da şaşırdı tabi,hiç sevmediğimi kullanmadığımı bilir ama yemek üstü de güzel oluyomuş :sigara:

Sürekli içmem ama böyle kırk yılda bir esince bi dene tüttürüveriyorum çok mu:rujsigara:

Sonra kızımı parka götürdük,çok güzel vakit geçirmiş,akşam öyle diyor babasına cimcimem:kayris:

Bugün de yoğun bir gün beni bekliyor,

evi temizlemem lazım,yine dışarı çıkıcam işlerim var...

Yine gelirim zaman kalırsa görüşürüz.:gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar