Hanımefendi Günlük

M

Manken

Misafir
Sevgilimle 2.yıldönümümüze sayılı günler kalmışken,hala hediyesini alamadım.Bugün çıkıp yakışıklıma güzel bir şeyler bakıcam.Dün gece Suada'ya gittik.Harikaydı.Seviyorum bu adamı.Hayatının merkezi olmuşum yakışıklımın. Prensesler gibi ilgileniyor benle.Millet çatırdıyor,varsın çatırdasınlar,ama o kem gözleri bizden uzak olsun.Pis böcekler.:eller:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük cumartesi akşamı uzun bi yolculuktan sonra taşköprüye bengünün konserine gittik ne kadar uzakmış ya git git bitmedi:ates:tam vardık zaten saat 11e geliyodu bengü çıktıAllah ım ne kalabalıktı ya sanki taksim meydanı kalabalık olduğunu biliyordum ama bu kadar da olacağını hayal etmemiştim süperdi Bengü nün sahne performansına bayıldım eşimin abisiyle eltimde vardı biraz dinledik demez mi hadi gidip yemek yiyelim valla kur-sura bakmayın ben yemek yedim de geldim siz gidip yiyin ben konsere geldim dedim sinir olmuştur ama banane ya :alsana: bunlarda gitmedi mecbur beklediler sonra konser bitti zaten bişeyler yedik biraz dolaştık çok güzel bi yer çokta eğlendim dönüp eve girmemiz 4ü geçti o taraflar iç bölgelerde kaldığı için hava çok soğuktu bizim burası yanıyo yine de güzel yerde oturuyorum memleketimi seviyorum:panter: hafta sonuda annemler köydeydi biz de orda kaldık evimde kalmayı özlemişim valla iyi geldi:findik: pazar günü denize gittik deniz muhteşemdi sanki havuz gibiydi ya çıkasımız gelmedi eşimle manyak kardeşim ben akşam yoruldum dedi gelmedi çooook şey kaçırdı akıllım:eller: neyse işte güzel bi hafta sonundan sonra yine yine yine iş başı işte....ramazan da geliyo bakalım ne olacak işi bıraksam diyorummm ama evde sıkılırım biliyorum nette yok evde burdan ayrı kalırım bırakmasam ev ve iş koşturmak artık çok zor gelmeye başladı evde doğru düzgün temizlik yapamıyorum temizlik yapsam gezemiyorum gezmesem hepten bunalıyorum hayat boş geliyo....:ates:aslında şöyle bi kaç gün tatil yapsam belki kendime gelirim ama o da yok:gitme: neyse zamana bıraktım ne zaman canıma tak ederse bırakırım:findik:

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
sevgili günlük midem çok bulanıyo bu gün sıcaklarda bir yandan istanbuldan misafirlerde geldi hamilelik bir yandan bu gün anlıyacagın çok fenayım....

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
bu sıcakta misafirlikmi olurmuş herkes otursun oturduğu yerde haksızmıyım günlük :huri:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

20 günlük uzun bi tatilden sonra yine sizlerleyim

hepiniz öyle burnumda tüttünüz öyle çok özledim ki sizi:dertli:

neyse en uzun ayrılığımız böyle olsun

Bugün tatil dönüşü haliyle bir ton çamaşır birikti

onları yıkıyıp asıyorum bi yandan da siteye yetişmeye çalışıyorum ne çok şey kaçırmışım 20 günde

okumak zaman alıyor ama yetişirim yine

ramazan girmeden dip köşe temizliğimi bitireyim diyorum,e oruç oruç temizlik yapması zor olur değil mi

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgili günlük

çok yorgun bitkin ama yinede şükür mutluyum

kocişimi ve kızımı çoookkk seviyorum

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembiş ben geldim
nasılsın dersen bıraz daha ııceneyım
su an ıstanbulda abımdeyım bı kac gun burda kalıcam hem kafamı dınlıcem hemde abımın ewını temızlıcem
saat 1bucuk arabasına bındım haremde oglusum ıle bulustuk emınönune gectık mısır carsısını falan talan ettık gonlumuzde gezdık alıswerıs yaptık oturduk bıde balık ekmek tursu suyu ıctık
sona 8dı ewe geldık yemek hazırladım abım geldı yemegımızı yedık bulasıkları hallettım 2 makıne camasır yıkadım sona nete gırdım sahura kadar oturmayı planlıyorum
oglusumda benı yalnız bırakmadı saolsun
su an karsımda fılm ızlıyo ck ozlemısım yawrumu sımdılık bu kadar:panter:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Selam günlük,

Dün itibariyle aksilikler peşimi bırakmadı. Herşey geldi mi üstüste gelir zaten :dusun: Uykusuz, yorgun, kırgın ve üzgünüm. :gitme:
Hayat üzerime üzerime geliyor. Sıkıldım artık sanki. Halbuki daha 2 gün öncesine kadar ne kadar da hayat dolu ve mutluydum. 3 günlük bir kaçış çok iyi gelmişti. Bolca dolaştık, gezdik. Umarım bir daha nasip olur.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

3 gündür bitmeyen temizliğim devam ediyor

bugün de perdelerimi yatak örtümü yıkıyorum

yatak odası dantellerimi yıkadım ütülicem

tüllerim yıkanıcak asıcam,lavabo banyo temizliği

yıkamadık bişey kalmadı galiba:)

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlükçümmm

ben geldim ayyyy ne zor bir hafta ortasında ama ben bittim kocişimde 1-2 gün izin al diyorda nasılllllll :dertli:

neyse havada sıcak zaten bitkin uykusuz haldeyim daha 1 ay var ama bayramda sanırım kocişim ve kızımla nemruta gidecegiz daha kesin degil fakat sanırım eşim plan yapıyor neyse orası olmazsa zaten %90 yazlıkta oluruz

ayyy yorgunumya şimdiden dilime vurdu tatil:eller:

M

Manken

Misafir
Bi tanecik aşkımla az sonra dışarı çıkacağız.Tezimle uğraştım bugün.Az kaldı.Emeğime değecek.
Aşkımın bana sürprizi varmış ,bakalım ne?Hoş adam günlük,kadın ruhundan anlıyor.Çok şanslıyım.:eller:Ona bunu söyledim,ben daha da şanslıyım senin gibi iyi kalpli zeki güzel bi afetleyim,dedi. :D :fisfis:
Neyse ne giysem onu düşünüyorum şimdi.Görüşürüz sonra ben kaçanzi.:eek:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük ben tatilden döneli 4 gün oluyor yazmak için yeni fırsatım oldu tatil diyorum sözde tatile çıkmıştım stres atmaya ma bakın neler yaşadım ilk gün bir kaplıcaya gittik sabah havuza girdik çıktık öğle yemeği derken benim gelinimi büyüten tezesinin oğlu abi diye bereber büyüdüğü teyze oğlunun trafik kazasında ölüm haberi geldi tabi benim gelin hamile orada fenalaştı apar topar memlekete gönderdik bende dönmek istedim kendisi rahatsızlığımdan dolayı tatilden dönmemi istemedi 3 gün o rada kaldık 3gün denize gitmek için yola çıktık daha çıkarken araba su kaynatmış tamirci yok dağların arasında biraz ilerlerdik arabaya su koymak için beklerdik en son yolda bir tamirci bulduk arabaya bakınca ölmediğinize şükredin dedi meğer araba başka yerdende arıza vermişneyse araba tamir edildi yola çıktık tatil sitesine gittik ev kiralamıştık kapı açılmıyor kilit bozukmuş neyse bir saat yol yorgunluğuyla ayakta kapıda kaldık kanter içindeyiz sonra kendi çabalarımızla kapıyı açtık içeri kendimizi attık su içecez buz dolabı bozukmuş haberimiz yok moralimiz bozuldu dolapsız evmi olur diye kılimayı açtık biraz çalıştıktan sonra içinden sular akmaya başladı tahliye borusu tıkanmış havuza denize girdik duş alacaz su meğer çok az akıyor saçımızı 1 şampuan yapana kadar canımız çıkardı neyse bu arada duş yerinin borusu tıkanmış su gitmiyor aşağıda oturanlar şikayete geldi derken bizim gençler denize girdiler şezloglara neden yatmışlar orda tartışma çıkmış adam bize kafayı taktı kendiside orda geçici olarak görevlendirilmiş burayı hemen tahliye edin dedi ben adamı umursamadım her beni gördüğünde laf sayıyor o arada tabi kız kardeşimle tatilin keyfini çıkaracam sandım oğlu memleketten kızkardeşimi arayıp nişanı bozduğunu söyledi haydaaaaaa moralimiz sıfır çocuk kendine zarar vereceğini söylemiş artık biz yerimizde duramıyoruz hemen yola çıkıp yanımıza gelmesini söyledik bir yandanda allaha dua ediyoruz kazasız belasız varsın diye neyse çok şükür gece saat 1de yanımıza geldi yemekye yemez ertesi gün sahilde deli danalar gibi bir sağa bir sola olta atıyor meğer nişanlısını çok seviyo pişman olduğunuda söylemiyor neyse baktıki olmayacak birbirlerine son bir şansımızı deneyelim demişler bu gün bakmışlar yürümeyecek tamamen ayrılmışlar benim yazacaklarım bitmez en iyisi daha fazlasını anlatmayım başınızı ağrttım kusuruma bakmayın:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük bu gün yine hiç keyfim yok yine ev işimi yapmak istemiyorum kızım yapıyor ama hiç hoşuma gitmiyor ama neyapayım kızım anne sen iş elleme ben yaparım yeterki sen mutlu ol sana birşey olmasın diyor içim daralıyorallahım ne yapacam bilmiyorum sadece içimden bağıra bağıra ağlamak istiyorum:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük havalar çok sıcak resmen başım dönüyor sıcaktan ya:ates:dün akşam ev 35 dereceydi resmen eşim de diyo bu ne ya sanki izmirde yaşıyoruz:ates:ne zaman yağmur yağacak acaba:dertli:sabah misafirlerimiz geldi pazar ya da pazartesi köye gideceklermiş evde bıraktık önce ben çıktım sonra eşim çıkmış yemek yaparız akşama filan demişker zaten yapmazlarsa aç kalırız:)) ben zaten ezan okunmasına ykın çıkıyorum yapsınlar ben de gidip yerim artık:)):dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Hava çok sıcak. :ates: Allah dışarıda çalışanlara dayanma gücü versin ve yardım etsin. Bu haftadan hiçbir şey anlamadım vallahi ya. Yarın öğlene kadar uyumak istiyorum :uyku:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük bugünlerde herşey yolunda bakalım
çekemeyenler türemezse gene neyse
ama aklımda hep şu ????? takılı
en son tartışmamızdan sonra eşim aniden tatil çıkardı
neyse gittik avşa'ya 4 günlüğüne
ilk gün yerleştikten sonra denize girdik ben fazla girmedim
2.gün girdim baya yüzmemi geliştirmek için
eşim b.oğlana sırt üstü yatmasını öğretiyordu
yanlarına gittim yüzmeye başlayacagım an eşim gel sanada sırt üstü durmasını öğreteyim dedi
denizde o kadar durgun ki git git anca boyunu aşar yani
neyse eşim elini belimin altından beni tutup sırt üstü durmamı sağlıyordu
birden ne olduysa ben denizin içine derinlere gidiyordum bir güç beni denizin içine bastırıyordu çıkmak istedikçe batıyordum
bir yandanda içimden neden n...... beni böyle yapıyor diyerek ben
dipten yüzmeye başlayıp kurtardım kendimi doğruldum sonra gene bir güç beni bu sefer dik şekilde denizin dibine batırıyordu
o an gene ben çırpınmayla yüzerek ilerledim bayağı yüzdüm eşim arkada kalmıştı
ben battım çıktım eşim oldugu yerde duruyordu
geri yüzüp eşimin elini tutup çektim
ayağım kaydı kum kaydırdı dedi
ve biz çıktık denizden
ve aklımı kemirmeye başaldı ? işareti nasıl olurdu deniz durgun
dalga yok ve biz hiç ilerlere gitmemiştik ki
bilemiyorum günlük kasten yapmış olabilirmiydi
çünkü denizdeyken deniz suyu sevşyesi belimizdeydi
o tartışamızdan tatile gidene kadar çok düşünçeliydi ve
tatilimiz bitene kadar son ana kadar hiç konuşmadı gülmedi
bakışları hep dalğındı
bi son gün gülüp oynamaya başlamıştı
of günlük of aklım çok karışık çok
annem gitmeden bana telefonda sakın denize girme demişti duysa varya çıldırır yani
açaba öylemidir yoksa değilmidir
o anlar suya dalıp çıktığımda gözüm çocuklarımdaydı kimseyi göremiyordum
ölmüş olsaydım orada çocuklarım ne yapardı
3.gün avşanın altınkumu'na gittik eşimden ayrı yüzdüm hep
seneyede gidersek aynısını yapacam

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembıs ben geldım
basımds felaket bı agrı war nası gececek bılmıyorum sabah 6da ancak uyudum 11de kalktım oglusumda sımdı uyandı kahwaltı hazırladım onu yıyıyo....
saat 2 gıbı yola cıkarız sanırım
emınönünde arkadasla bulusucaz ordan arkadasın oglunu we oglusumu hareme bırakıcam ordan da sakaryaya doncem ıftarda kısmetse ewımde olucam
oruclu olarak bugun ılk defa dısarı cıkcam bakalım bende neler yapacak ac we susuzluk nsem ben cıkıyom pembıs ıslerım war hakkını helal et yol halı gıdıpte donmemek
donupte bulmamak war
allaha emanet ol:panter:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlükçümmmm

ayyy istanbul sıcak nemli k.validemde yazlıga gelin der durur sanki fırsatım olsa gitmem ama 2 gün içinde o yolu gitmeye üşeniyorum neyse

ayyyy o değil ben bu ay maaşı elektirige vericem sanırım evde klima hiç kapanmıyor ama ne yapayım durulmuyor

neyse şugünüde atlatayımda h.sonu kaçarız yine biryerlere hayırlısı

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
günnükçüm ,sakaryam çook nemli, sıcak ruh halimi kötü etkiliyo:gitme:
bazen çığlık çığlığa bağrasım geliyo,klima vantilatör bilmem nee,hiç biri yeterli değil oksijen istiyoruum:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar