Hanımefendi Günlük

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük deün pazardı Allah'dan yağmur yağmadı ve ben tek başıma 3 tane halı yıkadım baya yoruldum:dertli: sonra koltukları sildim oturma odasının perdelerini yıkadım camlarını sildim yerleri sildim diğer odaların da açık yerleri sildim çok yorulduğum için komple temizleyemedim valla ne gündü daha tuvalet banyo yıkanacak bu akşam yıkarım pazara da diğer yerleri silerim bakalım:dertli:yap yap valla temizlik bitmiyo nasıl iş anlamadım ya Allah tan halılar kirli değilmiş 1 su yıkarım kirli su bile çıkmadı sadece lekeler çıktı işte iyi oldu kafamdan çıktı en azından

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
kızım dün iş görüşmesine gitti eve canı sıkkın geldi herhalde okulunu bitirdin ne güzel sana ihtiyacımız var diyeceklerini sandı.yapılan konuşmaları anlatınca teselli etmek zorunda kaldım.şimdiki gençlerin işi zor gerçekten.allah yardımcıları olsun.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Bugün de nasıl geçti anlamadım,öğlene kadar kızım uyudu ben de burdaydım zaten

sonra temizlik yaptım,çamaşır vardı yıkadım astım,yemek yaptım.

kızımla dışarı çıktık,parka götürdüm kuzumu,

birazdan alt kattaki komşum gelicek birlikte pizza yapıcaz bakalım nasıl olucak...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok acıktım zaman durdu ilerlemek bilmiyo....eve gitmek istiyorum :ates:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

günlükçüm canım cancagızım benim canım sıkılıyor bunu sana yazıyorum kime desem rahat batıyor diyor aaaaaaaaaaa diyorum ama neyse neyse diyorum çünkü kısmetse ohhh 3 gün tatil biryerlere gitmez isek evde bayram temizliği var olsun canımda bu sıra acayip temizlik yapmak istiyor yani oda olur

bak aslında ne kadar geçinesi bir gacıyım ama kıymetim bilinmiyor:eller:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok sıkıcı bi gün bugün pazar gelse de uyusam istediğim kadar pazar günü yapmam gereken çok iş var ama bi de diyom bi daha ki pazara atayım işleri o zaman yaparım o zamana da misafir gelir mi acaba amannnn valla bilmiyom ne yapsam nasıl yapsam......bayram da geldi şaka maka bayram tatilini iple çekiyorum 4 gün iş olmicak işe gireli ilk defa 4 gün tatil şaka gibi düşünmesi bile güzel tabi 2 gün tatil yap gel demezlerse:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Az kaldı mesainin bitmesine. Pazartesi de zaten tatil. Sanırım Salı gününe kadar bolca dinleneceğim Çıkışta hemen yazlığa gideceğiz bugün. Annemleri de görmedim zaten uzun süredir. Hasret giderelim biraz :fisfis: Hem de buranın sıcak ve nemli havasından biraz uzaklaşmış oluruz. Okey oynamayı özledim ya :) Yemekten sonra, hafif esen rüzgara karşı okey oynamayı, şen kahkahalarla. bugün yapalım bari

Öpüyorum günlük, görüşene kadar cici kal

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevdili günlük

Sıkıcı ve yorucu geçen bir gün daha bitmek üzere.

Bugün çok şükür yeniden oruç tutmaya başladım,halam gitti:D

Ama biraz zorlamadı dersem yalan olur,sabah burdaydım sonra vi temizledim halılarımı balkondan silkeledim yerleri sildim.

Evimi süpürdüm,dola sardım,çorbaydı tatlıydı bulaşıktı deken,kızım dışarı gitmek istedi.

Biraz araba sürdü dışarda.Top oynadık birlikte.Neyse dondurma aldım kuzuma,öyle tatlı yiyo ki..Ben de onu yemek istedim bi an:catalbicak:

Anlatınca o kadar da sıkıcı bi gün değilmiş gibime geldi,iş güç kızım derken zaman nasıl geçti anlamadım bir yandan da...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
dün yazacaktım sana ulaşamadım dün kızımla kızımın görev yapacağı okula gittik.ben kızımdan daha çok heycanlıydım sanki ben orda olacakmışım gibi. dönüşte kah gülerek kah sarılarak eve dönerken ezan başladı ben okadar yoğun duygular içindeydim ki ağlamaya başladım kızım anne ne oldu dedi bende ezan sesini duyunca duygulandım dedim ikimizde biliyorduk ne olduğunu ama birbirimize sarıldık sessizce:ates:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
evet dün 30 ağustostu ben bütün gün geçen seneki ağustosu düşündüm yaktım yıktım hayatın istemediğim yüklerinden kurtuldum zannederken geri başa döndüm ve haziran ayın dan beri kaldığım yerden devam ediyorum.:aglayan:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

3 günlük bir tatilin ardından işe yeniden başlamak ne zor :sinifsinif: Dün uyuyamadım bile, birkaç gün öncenin vermiş olduğu rahatlıktan dolayı. Öyle olunca da sabah kalkmak zor geldi tabii :dertli:

Yazlığa gittik, denize girdim. Çarşaf gibiydi ve çok sıcaktı. :eller: Gezdik, dolaştık derken pazar günü evimize geldik. Dün bakım zamanım gelmişti, kuaföre falan gittim. Sonra eşimle dolaştık, evimize birkaç birşey aldık:sila:

Bu hafta yine misafirlerim var. Artık onları da ağırlayayım, bayramda dinleneceğim :panter:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
beklenen yağmur nihayet yağdı kocaelide hava hala kapalı yağmur devam edecek gibi tam benim ruhuma uygun bir hava:ates:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
sevgili günlük yahu ben seni yeni gördüm bilseydim varsın sana neler yazardım benim cadı uyyor birazdan kalkar geçer pcye o yüzden sonra yazarım neyse arar ara sana içimi dökerim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar