Hanımefendi Günlük

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
gelinim bugün aradı akşama iftara çağırdı .giitik benim sevdiğim çorbayı yapmış yemekten sonra çay yaptı kızımla gelinim çalıştı ben oğlumla sohbet ettim kaynana olmak ne güzelmiş çok güzel bir gece geçirdim oğlum bekarken bile bu kadar sohbet etmemiştim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok garip duygular içindeyim kankam geldi köye gitmişlerdi ben de ancak bayramda görürüz diyodum ama bugün birden kapıdan girdi şok oldum nedense beklemiyodum o kadar özlemişim ki sevinçten ağladım resmen sarılınca o benim için herkesten daha özel bi insan diğer yanım çok seviyorum ya canım beniminan o kadar mutlu oldum ki anlatamam....aynı zamanda duygulandım biz eskiden bigün görüşmesek bunalıma girerdik:aglayan:canım benim......bayram da geldi inşallah sorunsuz güzel bi bayram geçiririm...kankamla da bigün oturup vakit geçirebilsek başka bişey istemiyorum inan ki bu bayramdan tek dileğim o...evlenince onun kaynana ziyaretleri benim ziyaretlerim derken birbirimize zaman kalmıyo:gitme:neyse Allah inşallah bizi kavuştrur bu arada dün akşam annemler iftara geldi onlara fırında makarna yaptım çok beyendiler ilk defa yaptım ama yediğim en güzel fırında makarnaydı:) heralde kendim yaptığım iiçin:huri:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Dün harika bir gün geçirdik

Buraya Kipa Gebze center açıldı

Daha önce de bu tarz alışveriş merkezlerin igezmiştim ama bu içlerinde gezdiğim en büyük alışveriş merkeziydi sanırım

Yok yok tüm markalar vardı hayran kaldım

Ahh ahh oraya girip deli gibi alışveriş yapmak var da neyse...:dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
dün gece zor uyudum kocam verdiği sözü yerine getirip B....borcumu ödeyecekmi diye bu gün borcu ödedi ödeyinceye kadar da beni çatlattı borç oğlanın olup ben üzerime almıştım duyanda oğlanı başka adam dan sanacak.borcu ödedi ama benimde canım dan bezdirdi..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bayram da geldi geçti yaw...1. gün bizim köye bi de eşimin köyüne gittik diğer 3 gün zaten saat 12de yataktan çıktım süperdi:)ne zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm güzel geçti..dün kankam geldi oturduk hasret giderdik:dertli:bu arada evde yalnızken hiç vakitgeçmiyo ne kadar sıkıcı oluyo onu farkettim:)yine pazartesi oldu işte..bi dahaki hafta sonu kuzenimin düğünü var istanbul da ona gitmek istiyorum ama nasıl izin alıcam bilmiyorum:gitme:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevgili günlük buğün baya yoğundu bayram bitti temzilk başladı kapıları sil pencereleri sil dolabı sil silde sil:Delektrk süprgesi tut baya yoruldum yani anlıcağın şimdide bilgisayrdayım :hhhhhh:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük o kadar uykum var kii şu an anlatamam sanki kafamı koysam şak die uyuyacak eve gitsem de uyusam:uyku:bu akşam erkenden yatıcam inşallah:uyku: çocuklar duymasın var biraz onu izler sonra da uyurum bu arada eve net bağlattık dün leptabımı bi eve bi dükkana taşımaktansa eve masa üstü almak istiyorum zaten bunun miadı da dolar yakında artık şarj olmuyo bataryayı yedim tabi sabahtan akşama kadar elektiriğe takılı açık onun da canı var:)) neyse eşimi ikna ettim gibi ama bakalım alırız inşallah ve bi önemli bilgi daha çocuk yapmaya karar verdik inşallah hayırlısıyla olur ya bekle bekle nereye kadar benim de bebeğim olsun artık:) hamile kalınca işi bırakırım hamileleiğin keyfini sürerim istediğim kadar uyurum istediğim yemeği yapmaya fırsatım olur evimi istediğim gibi temizlerim...ve en önemlisi pc başında istediğim kadar otururum:)) tabi misafir filan gelmediği sürece:))

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük bu gün çok yorgunum çocuklar geldi bütün gün yemekti hamur işiydi koşturdum az evvel gittiler bende hemen soluğu burda aldım biraz bakınıyim dedim :kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük gündüz çok uykum vardı akşam eve gidim hemen uyuyacam diodum ama şimdi hiç yok eşim balığa gitti ben de burda takılıyorum eve net bağlattığımız ii oldu zaman nasıl geçti anlamadımherkete burda süper bi akşam:))hep hayalimdi akşam istediğim gibi nete girmek :)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevgili günlük erken yatmayı planlıyodum bilgisayarda takıldım askerimle konuştum buğün güzel geçti günlüğüm kasımın gelmesini çok istiyorum askerim izne gelcek biliyomusun gezcez onu görcem çok özledim onu biliyomusun

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çooook uykum var dün eşim baya geç geldi yattım tv karşısında ama o gelene kadar pek uyuyamadım kafam onda olduğu için sabah uyanır uyanmaz ilk düşüncem akşam olsa da uyusak oldu....nedense bu hafta o kadar yavaş geçiyo ki anlamıyorum sanki günler takıldı kaldı gibi....:dertli:pazara daha çoook var:gitme:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük bu gün çok ağrım var sanırım böbreklerim yine azdı yarın doktora gitsem iyi olacak :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük çarşıya çıktım baya yoruldum doktora gidecektim üşendim aslında doktora gitmekten nefret ediyorum okadar usanmışımki yıllardır kızım için gittimki artık doktordu hastaneydi görmek istemiyorum:panter::panter::panter::panter:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük kankam geldi diyodum ya yarın gidiyo akşam gelin dedim çok hastaymış sesi kötü geliyodu zaten gelemeyiz dedi beni görmeden gidecek....neyse kısmet belki de böylesi daha iyi....bu arada bi arakadaştan haber aldım aşık olmuş hemde lisede aynı sınıfta okuduğumuz birine :sok:sok:sok oldum resmen ya sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki...bu arakadaşımı çok severim ya melek gibidir hayatta hiç bi kötü huyunu görmediğim TEK insandır yani o derece.... çocuk istanbulda çalışıyomuş ama çalıştığı işten aldığı maaş orda yaşamaya hayatta yetmez durdu durdu ona aşıkoldu kısmet işte tamam herşey para değil ama ne bileyim arkadaşım daha iyilerine layık....gerçi herkes benim içinde aynı şeyleri söylemişti o da var:)) sevince insan bazı şeyleri gözardı edebiliyor demek ki inşallah mutlu olurlar ne diyim

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevili günlük dün evde biraz temizlik yaptım akşama misafirim geldi oturduk çayı fazla kaçırdım heralde gece uyku tutmadı ya döndön hiç uyuyamıcam sanki sonra nasıl olduysa dalmışım birden saat çaldı hiç uyumamış gibi oldum sanki gözümü kapattım saat çaldı gibi... o yüzden uykusuzum keyfim yok...zaten hangi pazartesi keyifli oldum ki:(:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar