Hanımefendi Günlük

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
20 eylül benim için güzel bir gün.arkadaşıma gittim kahve içip çocuklarımızın çocukluğunu anlattık kah güldük kah duygulandık .
ben sana uzun uzun yazıp içimi döktüm günlük sana ağırmı geldi ne kabul etmedin yine bende yinede kısaca yazıverdim işte

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük canım sıkkın şu hafta hayırlısıyla bitsin
şu sıra başımı alıp gitmek istiyorum sıkıldım eşimi kızımı alıp herşeyi sıfırlasam diyorum olurmu sence

neyse halimize şükür diyelim yinede işte mevsim çarptı galiba sonbaharı hiççççççççç sevmemde:dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hi. enerjim yok canım hiç bişey yapmak istemiyo çok sıkılıyorum...sanki zaman durdu beni de içine hapsetti gibi....artık işe gelmekten de sıkıldım hergün...borçlardan da sıkıldım...biz ne zaman düze çıkarız dersin....ya da ben o günleri görebilecek miyim??? hayat çok sıkıcı:ates:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Sevgili günlük iki gündür çok huzurluyum ama yaşadıklarım beni korkutuyor sanki yeniden terslikler başlayacakmış gibi yaşadıklarımı bir daha yaşamak istemiyorum kaldıracak gücüm yok

LiLyum

Aktif Üye
Tepki
80
günnük hanımcım...
çok sıkılıyorum o kadar hareketlilikten koşuşturmadan sonra akşama kadar evde vakit geçirmek inan ki çok zor. İnşallah birkaç ay sonra bitiyo bu durum. Bir de sürekli böyle olsaydı düşünsene...
Bir de bitanemi çok özledim fakat önümüzde o kadar uzun bir zaman var ki. Sabredebilmek çok zor. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze güzelleştirsin...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük içim çok sıkılıyor...dün akşam o kadar halsizdir o kadar başım ağrıdı ki anlatamam..eşim sağolsun başıma masaj yaptı hap filan attım biraz rahatladım uyudum hemen...hayattan sıkıldım ya annemler de bugün istanbula gidiyolar hem de 10 günlüğüne tabi ben dükkandan izin alamayacağım için gidemiyorum:gitme::gitme: haksılık bu:gitme: öğlenleri yemeğe anneme gidiyorum şimdi gidicem öğlenleri ev bomboş:gitme:eek:ranın boş olması beni üzüyo:dertli:bi tepeye çıkıp imdaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttttttttt die bağırmak istiyorum sesim kısılana kadar belki o zaman bu içimdeki kötü enerji çıkar gider:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük, bugün son iş günü Ne kadan mutluyum bilemezsin:fisfis:

Bugün iş çıkışı dişçiye gideceğim:dusun: Oradan da evimize, bavul hazırlamam lazım. Haftasonu kısa bir gezintiye çıkacağız arkadaşlarla. Şuanda en büyük arzum havanın güzel olması

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sevgili günlük bugün is görüsmem var, tekrar calismak istiyorum. Ama oglumdan nasil ayrilacagim bilmiyorum. Oglum 1 yasinda, gerci bütün gün calismayacagim, haftada 1-2 gün calisacagim ama yinede icime dert oluyor ya. Ev almak istiyoruz o yüzden esime destek olmaliyim. Yapacak birsey yok, sonucta bu oglum icinde yapilan birsey. :dertli:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlükkkkk ohhhh 2 gün tatil yaşasın yarın kızımla alışveriş yapmak istiyorum ama eşimde haftaya çıkın diyor bakalım oda gelmek istiyormuş bizimle ama yarın işlerim çok dedi bakalım benimde deli gibi alışveriş yapasım var

bunun dışında içgüveysinden halliceyim :gul::findik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok sıkılıyorum yarın pazar Allah a şükür annemler pendiklerde geziyo ben burda oturuyom:gitme: biraz önce aklıma geldi çok film hareketler bunları izledim netten sandığım kadar da komik değilmiş ama fena değil tvdeki skeçleri daha komik yalnız:dertli:işte böyle bu hafta da bitiyo...gerçi haftanın haftadan günün günden farkı yok ya neyse....:ates:

Süreyya31

Aktif Üye
Tepki
173
sevgili günlük, bende bugün baya bir temizlik yaptim :kupa:, oglum dün halasinda kaldi, sonra gelecekler, özledim oglusumu :gitme: aksam kina gecesi var oraya gidecegim, iste böyle, yarin icin henüz bir planim yok , pazar günlerini pek sevmiyorum nedense ...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük, bende bugün baya bir temizlik yaptim :kupa:, oglum dün halasinda kaldi, sonra gelecekler, özledim oglusumu :gitme: aksam kina gecesi var oraya gidecegim, iste böyle, yarin icin henüz bir planim yok , pazar günlerini pek sevmiyorum nedense ...

sen,n pazar günlerini de ben kullanabilir miyim:))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük güzel bir gün geçirdim sayılır-ayse

Sabah öğlene kadar burdaydım zaten:findikim:

Sonra dip köşe temizlik yaptım,önce kızımı yıkadım,sonra ben yıkandım:huri:

Biraz dışarı çıktık kızımla,söylemesi ayıp kısır yaptım çok güzel olmuştu dereotunun mucizesi mi acaba:D

Kızım da bende bayılarak yedik,sonra dışarı çıktık biraz arkadaşıyla oynadı kuzum

Şimdi eve gelmek istemeyince arkadaşını da aldık eve geldik,arkadaşı da benim iyi anlaştığım alt kat komşumun oğlu-ayse

Yarında büyük ihtimal eşimle ve kızımla dışarda gezeriz,akşam eşim işe gidecek gelirim yine seni yalnız bırakmam merak etme-ayse

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük içim daralıyor bu gün hiç halim yok bütün gün rahatsızdım biraz uyudum sonra çocuklar geldi halimi hiç beyenmedi doktora neden gitmiyorsun diyorlar doktora gitmekten nefret ediyorum yarında pazar pazar günlerini hiç sevmiyorum yine canım çok sıkılacak aslında tatil yapmak isteyenler pazar gününü iple çekerler ama benim her günüm tatil :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Sevgili günlük güzel bir gün geçirdim sayılır-ayse

Sabah öğlene kadar burdaydım zaten:findikim:

Sonra dip köşe temizlik yaptım,önce kızımı yıkadım,sonra ben yıkandım:huri:

Biraz dışarı çıktık kızımla,söylemesi ayıp kısır yaptım çok güzel olmuştu dereotunun mucizesi mi acaba:D

Kızım da bende bayılarak yedik,sonra dışarı çıktık biraz arkadaşıyla oynadı kuzum

Şimdi eve gelmek istemeyince arkadaşını da aldık eve geldik,arkadaşı da benim iyi anlaştığım alt kat komşumun oğlu-ayse

Yarında büyük ihtimal eşimle ve kızımla dışarda gezeriz,akşam eşim işe gidecek gelirim yine seni yalnız bırakmam merak etme-ayse

gözün arkada kalmasın gönlünce eğlen biz buralardayız merak etme
arkandan ağlamayız sen bize kısır yap yer takılırız siteye

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük içim daralıyor bu gün hiç halim yok bütün gün rahatsızdım biraz uyudum sonra çocuklar geldi halimi hiç beyenmedi doktora neden gitmiyorsun diyorlar doktora gitmekten nefret ediyorum yarında pazar pazar günlerini hiç sevmiyorum yine canım çok sıkılacak aslında tatil yapmak isteyenler pazar gününü iple çekerler ama benim her günüm tatil :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

şila nerde oturuyorsun aynen pazar günlerini çocukluğumdan beri sevmem:dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Pazar gününü sevmeyenlerdenim çalışırken de sevmezdim emekliyim şimdide sevmiyorum nedenini çözemedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar