Hanımefendi Günlük

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük bugün yine doktora gittim pansuman yaptirdim ayagima,
canim cok aciyor.
onun disinda cocuklarla ugrastim bu ayakla kaktim yemek yaptim.
ev isi bitmiyor cok monoton bir hayatim var:sim3:
neyse yarina görüsürüz:gulegule::gulegule:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük bugün yine doktora gittim pansuman yaptirdim ayagima,
canim cok aciyor.
onun disinda cocuklarla ugrastim bu ayakla kaktim yemek yaptim.
ev isi bitmiyor cok monoton bir hayatim var:sim3:
neyse yarina görüsürüz:gulegule::gulegule:

geçmiş olsun arkadaşım ne oldu ayağına hayırdır
aynen ya ev işi hiç bitmiyor ya aynı işleri yapmaktan sıkıldım bende

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
kızım la perde bakmaya gideceğiz ben kendim dikeyim diyorum kızım kendini yorma hazır al diyor kararsızım.benim kendimi yormama kızıyor.Kızım yeter artık kendini çok yıprattın diyor.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün perşembe ama sanki haftanın çoktan bitmiş olması gerekirdi o kadar yavaş ilerliyo zaman:mendil: annemler cumartesi geleceklermiş bu sevindirici haber-kop dün akşam eşim abisi bi de benim patronun oğlu balığa gittiler eltimde bize geldi uzun zamandır gelememişti yaz geldi ramazan geldi derken çağıramamıştım açıkçası:sinifsinif: sohbet ettik baya çay içtik eskilere gittik günümüze geldik dedikodu yaptık derkene saat olmuş 12 buçuk...farketmedim bile amma konuşasım varmış:ilknur: sonra zaten eşim geldi yatana kadar sat oldu 1 sonra hemen sabah oldu zaten anlamadım ki:sinifsinif: akaşm olsa da evime gitsem az kaldı-kop

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlükkkkk

üffff püfff ne uzun bir gündü ya sıkıldım eve gitmek istiyorum hava güzele benziyor camdan gördüm kadarıyla çıkıp gezeyim diyorum kısçemle bakalım -kop

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük bugün bir tuhafım içim çok sıkıntılı cuma duamı bile zorla yaptım sonra hazırlanıp ameliyat olan arkadaşıma geçmiş olsuna gittim.Arkadaşım varis ameliyatı oldu.Dönüşte kendi kendime düşünerek eve geldim artık yaşlanıyorsun dedim kendime aklıma gençlikte doğum günlerine gitmek için topluca hediye almaya gitmeler yada doğum yapmış arkadaşımız için yaptığımız koşuşturmalar.Şimdi arkadaşlarıma daha çok başsağlığı için yada geçmiş olsun için gidiyormuşum gibi geliyor.

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
Yine yorgunum yaşamak ağır bir yük haline geldi. Acaba bende normal bir insan olabilecek miyim? Ruhumun,duygularımın etrafına ördüğüm duvarlar yıkılı mı bir gün? Keşke daraldığımda telefonu açıp ağlaya ağlaya,hıçkıra hıçkıra derdimi anlatabileceğim;beni anlayacak,yargılamayacak,hep yanımda olcak bir dostum olsa...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük annemler yola çıktı geliyolar-kop-kop yarın pazar ohh ohh-kop onlar gelince bu hafta içi filan bi kaç günlüğüne eşim gidecek istanbula hiç yollamak istemiyorum ama işte:sim3:ben de annemlerde kalıcam aslında güzel olacak değişiklik olur:kayris:annişim bana bakar bi kaç gün olsun yemek derdim filan olmaz:))

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili nurcişim ne derdin var kuzum:dertli::dertli::dertli::dertli: istersen anlatabilirsin seni dinlemeye hazırız canım:dertli::dertli::dertli::dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Nurci derdini söylemeyen derman bulamazmış.bende dinlemeye hazırım.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
günnük artık dayanma gücüm azalmış sabır diye bir şey kalmamış bende ne fırtınalar atlattım da yıkılmadım şimdi şu rüzgar beni yere yapıştırıyor.Vallahi direniyorum ama nafile dün tansiyonum ne kadar çıkmışki gözüm kanlandı.alıp başımı bir dağ başına gidicem kimsenin derdiyle ilgilenmeyeceğim.Bir de miras meselesi çıkardılar başıma adı duyuldu mirasın millet telefonda birbiriyle kavgaya başladı.günnük benim stres çekecek halim yok vazgeçtim mirastan.Kendi evimin derdi yetiyordu birde sülalenin derdini kaldıramam

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
sevgili günlük bugun en son 4 sene once gordugu orta okul arkadasım geldı yanıma cok sevındım canım sıra arkadasım benım ok ozlemısım yaaa...ama ne yazıkkı uyuz esımle kavga edıyorum kaç gundur bırakmıyor teyzemın kınasına gıdeyım dugune gıdıyormusuz kınada eksık kalsın dıyor gerekszmıs kına geesı ufff ya nasıl ızın verdırtıcem bılmıyorum offfff yaaaaa:uzgun::mendil:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Kına gecesi kaçarmı ne yap ne et git derim.Kına gecesine izin vermeyen koca ya kocamı denir:orgu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük bugün yine cok yorucu bir gündü:dertli:
cocuklar ev isi derken yine aksami ettim
günlük ben cok iyi bir tatli hakettim seneye hep beraber ailcek tatile gitcez mayis yada haziranda esim istersen disimizi sikip seni yilbasinda gönderiyim cocuklarla diyor-hmm
ama disimizi siksan seneye de tatil icin sikicaz:dertli:
en iyisi bu kisida atlatip senye uzun bir tatil gecirmek:ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük, haftasonu kendimizi eşimle alışverişe verdik. Ruhumuz dinlendi valla :kptmya::kptmya:

Dünde gayet yoğun bir gündü, evde Playstation turnuvası vardı:kayris:

Birde halam geldi :sinifsinif::sinifsinif: Karnım ağrıyor ki sorma yane :iyyyy:
Neyse sanırım son hala olacak bu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük havalar soğudu tabi ben şimdiden donuyorum bu kış nasıl geçer bilmiyorum:sim3: dün evdeydim temizlikti ütüydü akşam oldu...annemler geldi cumatesi istanbuldan yarın ya da çarşamba da eşim idiyo şu an çalışmıyo olsaydım uzun bi tatil yapardım eşimle gider kocişle dönerdim..kısmet işte:sinifsinif:neyse 1 2 ay sabredeyim çıkıcam artık inşallah zaman çabuk geçsin bunaldım artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar