Hanımefendi Günlük

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük eşim geldi dün akşam çok özlemişim ya canım benimmmmm sarıldım mışıl mışıl uyudum -hmm hava çok soğuk dün sobayı temizledim sildim güzelce sadece kurması kaldı onu da eşim bugün inşallah bi ara kurar ya fırsatı olursa...olmazsa akşam gelince kurucaz...dükkanı boyayacaklardı bugün...çoookişi var bakalım..ama donuyoruz valla e buzhane gibi şimdiden...dün akşam eşimle elktirikli battaniyeyi icat eden kişiye bol bol rahmet okuyarak sıcak sıcak uyuduk:kptmya:akşam olsa da evime gitsem ya amann

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ey gidi günlük ey bu gün çok tembelim akşamdan beri açım zaten üşeniyorum kendime kahvaltı hazırlamaya ne olucak benim bu halim günlük söyle zaten canım sıkılıyor şimdi sorucaksın niye diye inan bilmiyorum işte günlüğüm böyle saçma sapan bir haldeyim:sinifsinif::sinifsinif:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

artık kışmı geldi yaaa dondum h.sonu zaten bir süredirde kombi açık ev sıcacık dışarı çıkasım gelmedi bende evdeki işlerimi hallettim h.sonu işte öyle ev kuşu olaraktan geçti 2 gün :findikim:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Bikaç gün geçen buz gibi hava sonunda bugün çıkan sıcacık güneş çok iyi geldi..

Zaten öğlen 3 e kadar uyumuşum,kapı zlinin çalmasıyla uyandım.

Kızımla az dışarı çıktık,çocuklarla oynarken ne kadar da mutlu görünüyordu kuzum-hmm

Günlüğüm etrafımızdaki hemen hemen herkes taşınıyor bir biz kaldık..Allahım hayırlısıyla gönlümüzdeki gibi bir eve uygun fiyatla,iyi bir ev sahibiyle(mümkünse çoookkk uzakta olsun:D) çıkmayı nasip et acilen Allahım

Kızımın okuluna da yakın olsun seneye okula başlicaz:D

Bir de şu borçlardan kurtulup düze çıksak değmeyin keyfime:dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük canım sıkılıyo ya nedense..dükkanın camlarını silcem hiç sevmiyorum ama battılar yağmurdan çamurdan....az dadeğil ki her tarafta cam var:kptmya:neyse...dün akşam eşim gelince sobayı kurduk çay kestane yaptık sobanın üzerinde ne çok özlemişim sıcaktı..bu akşam eşim biraz geç gelecekmiş dükkanı boyayacaklarmış akşam...geç geldiği akşamları hiç sevmiyorum be günlük canım sıkılıyo...:mendil:

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
günlükçüm yine bol adrenalinden sonra ben geldim
şimdik şöyle oluyor biri bizi gözetliyor burdan oraya ordan buraya laf taşıyor sonra ben sinirleniyorum doğal olarak :dertli: bari burda rahat bırakın be :dertli:
ama ben o laf taşayan .... bi karşılaşırsam 2 yüzlülerle çok fena yapıcam -kizgin
sıkıyosa gelsinler isim vererek konuşsunlar yemiyo tabi -kizgin

neyse ben kendi özelime geçiyim :hulya:

aşkım canımın doğum gününü kutladık :pasta-hmm-hmm :ilknur:
cumartesi çalıştığı için pazar bütün gün gezdik sevgilicimle :eek:
sonra ordan aşkım beni annemin yanına bıraktı .. annem çok seviyo artık damadını :evet:
sonra annemle kızçemize oyuncak bebek aldık altına yapıyo :besik:
birazdanda kıyafet bakıcaz çiçeğime :eek:pucuk:

Tepki
29
mRb günLük :) ben bugün yeni katıLıoRum siteyee en önce seninLe tanışayım dedim :) benim adım adeviye bende canım sıkıLdıkça dertLeşirim artık seninLe :) önce biRaz kendimden bahsedeim yabancıLık çekmeyeLim :) 21 yaşındaım açıktan adaLet okuorum ve şu anda avukat bürosunda çaLışıorum :) ve büromuzda kombi bozuk o yüzden çok soguk ve üşüorum :) tekrar görüşmek üzere günLükcükkk :) :)

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük bu gün okadar yoğun korku koşturmaca yaşadımki hastanede sorma gitsin yiğenimin doğumu vardı doktorlar hem annenin hemde bebeğin hayati tehlikesi var diyorlardı nedeni annenin karnını aşırı miktarda su almasıydı ameliyathanenin önünde korkuyla endişeyle bekliyorduk 2 saate yakın ameliyatın sonunda önce bebeği çıkardılar servise götürdüler aradan yarım saat geçmesine rağmen anne hala çıkmamıştı kız kardeşim paniğe kapılıp ağlayarak yere diz çöktü kızıma birşeyler oldu diye onu zor teskin ettim sonun da anne sağ salim çıktı şükürler olsun servise gittikten sonra bebek fenalaştı morardı yoğun bakıma aldılar orada kalbi 2 kez durmuş nedeni premetüre doğması ve anne karnında su yutması şimdi hala yoğun bakımda inşaalla rabbim yardım eder oda yaşar işte böyle günlük seni yine haberdar ederim hoşçakal günlükcüğüm:mendil::mendil::mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bu gün okadar yoğun korku koşturmaca yaşadımki hastanede sorma gitsin yiğenimin doğumu vardı doktorlar hem annenin hemde bebeğin hayati tehlikesi var diyorlardı nedeni annenin karnını aşırı miktarda su almasıydı ameliyathanenin önünde korkuyla endişeyle bekliyorduk 2 saate yakın ameliyatın sonunda önce bebeği çıkardılar servise götürdüler aradan yarım saat geçmesine rağmen anne hala çıkmamıştı kız kardeşim paniğe kapılıp ağlayarak yere diz çöktü kızıma birşeyler oldu diye onu zor teskin ettim sonun da anne sağ salim çıktı şükürler olsun servise gittikten sonra bebek fenalaştı morardı yoğun bakıma aldılar orada kalbi 2 kez durmuş nedeni premetüre doğması ve anne karnında su yutması şimdi hala yoğun bakımda inşaalla rabbim yardım eder oda yaşar işte böyle günlük seni yine haberdar ederim hoşçakal günlükcüğüm:mendil::mendil::mendil:

ay çok üzüldüm inşallah sağ salim kurtulur:mendil:

Tepki
29

çok çok geçmiş oLsunn :mendil: aLLah yardımcınız oLsun bebeginizede aciL şifaa versinn inşş :(

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
selam günlükcan

dün gece tv izlerken uyuyakalmışım dizinin sonunu göremedim gördüysemde uyku sersemi hatrlamam zaten -kizgin
akşam yattım hiçbişeyim yok sabah bi kalktım boğazlar şişmiş nasıl acıyo :gitme:
ve hala boğaz ağrım geçmedi sesimde kısıldı :hasta:
bu sabah işe gelirken pofuduk ayakkabı gördüm vitrinde köpekli ve köpeğin elinde kalpler vardı pembiş pembiş çok tatlıydı -hmm benimkine dedim bana ondan al ben alamam dedim çünkü elinde kalp var kalp olmasaydı ben alırdım ama kalp olduğu için o alsın :dertli: :nazo:

akşamda fatma gül var inş.uyumadan izleyebilirim :lululu:

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
selam günlükkk....

aşkımcım bugün keyif yapıyo ohh -hmm
işyeri makinelerini kullanmak için işte foktif falan g sınıfımıdr nedır o ehlıyetı alcak
bugn greklı belgelerı alcakms ızınlı bugn
oglene kdr yattı kıskandım yaaaa
sonra kalktı usenıomus kahvaltı hazırlamaya haspammm -kizgin
dedm ben olsaydm hazrlardm sanaaa -hmm
smdıde cktı urasıo ıste
aksam gel dedım sna mama ısmarlıcam :kptmya:
haftasonu dıo
amannn dedm bee snada ıyılık yranmıo -kizgin
küstüm işte bananiii :dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Başım ağrıyor ve canım çok sıkkın. Havalardan mıdır, nedir anlamadım gitti... Bu hafta aslında çabuk geçti. Sabah kalktığımda bugünün Perşembe olmasına daha önce hiç bu kadar sevinmemiştim. Bir de bu aralar ev-iş arası başka birşey yapmıyoruz. Sanırım 3 hafta önceki aktif yaşantımızı özledim. Sürekli ev dışında, tatildeydik. 29 Ekim tatilinde bari birşey yapalım diyeceğim eşime. Yoksa ikimizde kafayı yeriz :sinifsinif:

Tepki
60
Günlük kaaardiiiiş:gulegule:
Bugün çok iyiyim,az önce müthiş bir haber aldım,çok sevindim..
Benimle didişen bir hatun vardı iş yerimde,rahatsız,gıcık..
Patron feci paylamış onu,rezil etmiş milletin önünde..
Göremediğime üzüldüm ama bir yandan yine de acıdım.Yazık ya,insanlar neden böyle kışkırtıcı,neden böyle kavgacı olurlar ki:kahve:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar