Hanımefendi Günlük

Tepki
914
sevgili günlük ,
henüz günümü görememiş olmakla geçiyor günlerim :kptmya::kptmya:
ben nasıl adam olaağım günlüüüüüüüüüüüüüüüüükkk ..
susma cevap ver ..hep de dinliyorsun zaten hiç konuştuğun yok ..:kptmya:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sevgili günlük benim çok sıkılıyo uykumda yok ne olcak şimdi hee söyle bakem zuzu ablana:kahve:

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
ruhum , bedenim , yüreğim buz tuttu ... :uzgun:

o yüzden nasıl olduğumu , günümün nasıl geçtiğini ,

ne sen sor , nede ben anlatayım günlük ... :( :(

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
selam günlüğümmmmm:kahve:

stress topu sinir topu gibi geziyorum resmen :hulya:-kizgin-kizgin-kizgin

cok sinirliyim cokkkkkkk
nese yarın yazarım günnüşümmm :gulegule::gulegule::gulegule:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük eşim baya hasta olmuş yatıyo uyuyo çok canım sıkılıyo ya offfff yarın da pazar evde temizlik yapıcam...:sim3:

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
günlük aşk olsun nan hiç geçmiş olsun demiyon bacına -kizgin
nasıl grip olmuşum ben ya burnum çok akıyo hapşurup duruyorum bide halsizlik var
gecede 2,30 muydu neydi uyuduğumda yatağın içinde döndüm durdum :sinifsinif:

günlükcan ben bide sevdiceğimi özledim be :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük kafam bi dünya akşamdan kalam gibiyim nedense....cumartesi eşim acayip hastaydı akşam yemek yedik uyudu zaten...pazar da işi vardı hasta hasta çalışmaya gitti..eltim geldi oturmaya bi de başka bi arkadaş..oturduk çay muhabbet sigara derken fazla sigara içmişim...gece acayip boğazım ağrıdı berbat bişey...eltim 11e kadarn durdu baya konuştuk muhabbet ettikikimizde konuşmaya hasretmişiz be:kptmya:hem gülüyoruz susmadık die hem konuşuyoruz...ben işi bırakınca her gün yürüyüşe gidicez zayıflıcaz formumuza dikkat edicez ben çocuk yapcam o da bakmaya yardım edecek:kptmya: baya planlar yaptık ne kadarı hayata geçer bilmem artıkın:ilknur: onlar gidince yattık zaten bi anda sabah oldu...:sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Haftasonundan bu yana öğlen 12'lere kadar uyudum hep :lululu: Cumartesi evdeydik aşkitomla. Pazara gittik, yemek yaptık :hulya:

Pazar da geç kaldık tabiisi ve de dışarı çıktık kayınvalidemlerle. Alışveriş yaptık falan. Eve geldik, eşim yemek hazırladı ben yedim :sila: Sonra bir baş ağrısı başladı ki sorma :sinifsinif: Halen ara ara da ağrıyor. Midem desen heran dışarı çıkacakmışsasına bana baskı yapıyor :ates:

Bugün eve gidip hemen uyusam :uyku:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunluk,gece 3 ten beri uykusuzum,,,kizim dis cikaracak ama biturlu cikmiyo,,yavrum cok agliyo,kuzum benim,,,
abisi ablasi 6 aylikken cikarmisti,ama kizim cok gec kaldi,,,bi cikarsak dislerimizi rahatliycaz ama,,oooy yavrum benim,,,
fitil saldimda biraz rahatlatti heralde uyuyo simdi,,ateside var,,,benimde basim kazan gibi,,,babasi ben gece baktik hep ,o yorgunlukla ise gitti babamiz,,,

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
sevgili günlük bu sakinlik bu sevinçler bile beni korkutuyor içimdeki heyecanı bastıramıyorum o kadar korkmuşumki felekten yine bir kötülük olurmu diye kendimi yiyorum.çok şükrediyorum rabbime bunlar bizim için sınavdı diyorum.Evlatlarımın canı sağolsun kaybettiğim mal olsun.hiç önemli değil.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Heyecanlıyım, stresli değil. Beklemek yoruyor sanırım. Bu kadar beklendiğini O'da biliyor mudur ki? -hmm

Bu hafta çabuk geçsin istiyorum aslında. Hiç halim yok sabahın erken saatinde kalkıp işe gitmeye. İşyerinde bir uyku bastırıyor ki sorma :uyku:

Uyudukça uykuya doyamıyorum:dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
merhaba günlük
bi kasım gelmedi y gelsede askerim gelse onu öyle özledim ki oda bunun farkındamı acaaba bu kadar özlediğimn zaman geçmiyo geçmiyo kendimi öyle bi saldım ki nasıl toplucam bilmiyorum canım hiç bişeyyapmak istemiyo:sinifsinif:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük merhaba
bugün ölümle burun buruna geldim
sabah evden çıktık ders için erdemin arkadaşının annesiyle okulun kapısında buluşup bizim dosyaya resim yapıştıracaktık
bir de okula geç kalıyorduk kırtasiyeye girdik birşeyler aldık karşıya acele gececekken
araba geldi geri durduk ikinçi geçmemizde fark edemedim geldiğini son anda
gördüm bayagı hızlı geliyordu ki son anda tam ayagımın dibin de durdu birşey olmamış gibi
şöföre pardon diye işaret verdim
oan işte ölümle başa baş geldik ne sogugunu hissettim günlük nede sıcaklıgını
anladımki ben yaşayan bir ölüymüşümmmmmmmm:dertli::mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük içim çok sıkılıyo bebiş istiyorum 4 gözle bekliyorum adette olmadım olcaksam olayım artık ya da bi an önce zaman geçsin istiyorum....dün akşam pc alcam die eşimle atıştık...gereksiz masraf alma dio...o da kendince haklı ama ben daha haklıyım:kptmya: hafta sonu geliyomuş onu eve getirip ne zaman kurucam o da meçhul eşimi ikna etmem lazım önce:kptmya:ay içim sıkılıyo çok değişken bi ruh halindeyim bu aralar:ilknur:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok garip duygular içindeyim....içimde çok fena bi enerji var ama bi yandan da kafam çok dolu...yorucu bi gün geçirdim gelen müşteriler filan baya başımı ağrıttılar....akşam olsa da evime gitsem...yemeğim de yok...annecim sağoldun bezelye yapcakmış eve geçerken uğra al sana da vereyim dedi eve gidince yanına da bi pilav yaparım ohhh Allah bereket versin...iyiki annem var canım benimmmmm işten çıkınca ben de onları bol bol yemeğe çağırıcam-kopkayınpeder geldi köyden bugün bize pirinç getirmiş köyden fazla lmışlar eve bıraktım alırsın dedi:ilknur:nerden esti acaba şaşırdım....inşallah fazla getirmemiştir bize 1 kilo pirinç 1 ay yetiyo pek pilav sevmediğim için:sinifsinif: neyse eve gitmek istiyorum pazar günü uyumak istiyorum.....

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
allah hayırlara çıkarsın, içim çok sıkılıyor..toplantı için gidiş tarihim aşşağı-yukarı belirlendi.. hayırlısı bakalım..

köpek fobimi yeniyorum sanırım.. dün bir avm de pet shop un içinden 2 minik Golden yavrusu fırladı dışarı. acayip sevimlilerdi, oğlum bayıldı :kedim: ayaklarımın dibinde süründü durdular bir süre.. bahçeli bir evim olsa (eşimle papaz olma pahasına) alırım kedi, köpek..

bugün de kuaför randevum vardı.. bayılıyorum aklı evvel kişilerin kuaför muhabbetine.. 2 çocuk büyüten herkesin pedagog olması da taktire şayan!!!..

neyse, bana akıl verecek birinin ciddi bir etikete sahip olması gerekiyor, sonra tatsızlık oluyor ne yazık ki.. off çok doldum çok.. neyse yazarım yine yemek yapmaya gidiyorum :ask:

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
sevgili günlük çok garip duygular içindeyim....içimde çok fena bi enerji var ama bi yandan da kafam çok dolu...yorucu bi gün geçirdim gelen müşteriler filan baya başımı ağrıttılar....akşam olsa da evime gitsem...yemeğim de yok...annecim sağoldun bezelye yapcakmış eve geçerken uğra al sana da vereyim dedi eve gidince yanına da bi pilav yaparım ohhh Allah bereket versin...iyiki annem var canım benimmmmm işten çıkınca ben de onları bol bol yemeğe çağırıcam-kopkayınpeder geldi köyden bugün bize pirinç getirmiş köyden fazla lmışlar eve bıraktım alırsın dedi:ilknur:nerden esti acaba şaşırdım....inşallah fazla getirmemiştir bize 1 kilo pirinç 1 ay yetiyo pek pilav sevmediğim için:sinifsinif: neyse eve gitmek istiyorum pazar günü uyumak istiyorum.....

Canım bende bu aralar senin gibiyim. Muhtemelen mevsim geçişlerinden kaynaklı. Hassas insanlarda oluyormuş. Çok tuhafım ama bir taraftan inanılmaz bir enerji var içimde bir taraftan tembellik. Değişik şeyler yapmak istiyorum.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Canım bende bu aralar senin gibiyim. Muhtemelen mevsim geçişlerinden kaynaklı. Hassas insanlarda oluyormuş. Çok tuhafım ama bir taraftan inanılmaz bir enerji var içimde bir taraftan tembellik. Değişik şeyler yapmak istiyorum.

zaten seninle benzediğimiz yönler var baya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar