Hanımefendi Günlük

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
günlükkk dünn çokkkkk güzeldiiiii aşkımla beraberdik -hmm -hmm
alışveriş yaptık aşkıma botta aldık harley gezdik mağazaları sonra çokk güzel ayvalık tostu yedik :sila:
aşkım bana peluş ev ayakkabısı aldı tüylülerden pembee kalpli bişey çok tatlıı -hmm

sonra müstakbel kayınvalidem bana buluz getirmiş çokta yakıştı:utan:
bugün de sevgilicimle sinemaya gidicezz :ayna:

günlükkk buarada sana söylemiştimmmm aşkım araba aldııııııııı
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
yirim onu yirimmmm :eek:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgil igünlük

Dün sabah kalktım sana uğramadan işe güce başlamadım tabi yine-hmm

Sizsiz olur mu hiç-hmm

Bir ay sonrası olucak alış mı diyosun,hatırlatma lütfen:dertli:

Neyse kızımla pazara gittik,gezdik alışveriş yaptık donduk ve geldik:kptmya:

Mutfağa bir attım kendimi hamaratlığım tuttu,tatlılar tavuklu çorbalar..Mmm güzel d eoldu eşim de kızım da çok beğendiler..

Bugün de sabah elektrikler yoktu,evi toparladım şöyle bir eşime kahvaltı hazırlayıp işe yolladım kızımla evimizi temizledik..

Yerleri öyle güzel siliyor ki sorma,çok hevesli-hmm

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

merhaba ne diyimki keyifsizim bebegimi kısmetse bu hafta 2-3 gün kayınvalideme bırakacagım üfffffffffffff aramızdaki o özel bagın kopması lazım bana kalsa yıllarca vazgeçmemde neyse artık ona bir faydasıda yok :dertli:ama içim sıkılıyor onsuz kalma fikri sayılı günde olsa içim sıkılıyor güüünnnlüüükkkk keyfim kaçık yani:sim3:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bugün erkenden kakıp oğlanı kreşe götürdüm eve geldim yemek temizlik çamaşır derken öğlen oldu ve oğlumu almaya gittim tekrardan sonra kuaföre gittim kaşlaımı aldırdım 2gün sonrayada randevu aldım saçlarımı boyatmaya sonra eve geldik ve banyo yaptırdım oğlumu bugünde böyle bitti sayılır:kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük başım çok ağrıyo canım sıkılıyo off offff....öğleden sonra bkm mutfağın yeni sezon iki bölümünü de izledim zaten akşam oldu güzeldi....eşim gelsin yemek yiyip uyuyacam ya of

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Aman günlük bugün kestane şekeri yapıcam diye perişan oldum ne zor işmiş.Güzel oldu ama bir daha yapmaya niyetlenirmiyim bilmem-kop

Tepki
914
sevgili hanımın günlüğü ,
reglime 3 gün var ..heyecanlı mıyım cık ...
streslimiyim cık
merak ediyor muyum yes..
gün ola harman ola hakkımızdahayırlısı neyse o ola ..
hadi kal sağlıcakla ...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Eşim sabah 7,30 ta işten geldi,ona kahve yaptım içtik,b,raz buraya takıldım.

Sonra geri yattım 11 di uyanıdk kızımla-hmm

Sonra kahvaltı ettik başbaşa,babamız uyuyordu hala.Yemekti bulaşıktı derken eşimle kızım dışarı çıktılar.

Eşim traş oldu,saatler olsun dediğini duyar gibiyim.

Ben de havanın güneşli olmasnı fırsat bilip camlarımı sildim.Bayadır üşeniyodum o da çıktı aradan.:sila:

Eşimi işe gönderdim kızımı uyuttum,bir yandan starda göl evini seyrediyorum reklam aralarında da burdayım-hmm

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevgili günlük saat 11de kalktım kahvaltı hazırladık annemle başbaşa kahvaltı yaptık 14.00 gibi evden çıktık..bankaya gittik para çektik taksit ve elektirği yatırdım salı pazarı vardı oraya girdik sepet aldık annanneme çamaşır sepeti kırılmış öyle sonra eve geldij kısır yaptık yedik içtik..arka sokakları izledim...şimdide kanıt var onu izliyorum hanımefendiye takılıyorum..biraz kendimi sıkmam gerek erken yatmam gerek ...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Dün eve gider gitmez yemeğe saldırdım :hulya: Yemekler hazırdı Allah'tan:)

Sonra Türk Malı'nı izledik kocikimle; ona çay yaptım, ben de su içtim :kahve:

Türk Malı bittikten sonra eşim PS3 oynadı, bende yattım. Hayatta saat 10'da yatmazdım:dertli: Anlamadım ditti :dertli:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük,

Dün eve gider gitmez yemeğe saldırdım :hulya: Yemekler hazırdı Allah'tan:)

Sonra Türk Malı'nı izledik kocikimle; ona çay yaptım, ben de su içtim :kahve:

Türk Malı bittikten sonra eşim PS3 oynadı, bende yattım. Hayatta saat 10'da yatmazdım:dertli: Anlamadım ditti :dertli:

Ben anladım arinam hamile:kahve:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün de bitti sayılır..iple bayramı çekiyorum işi bırakmak için...eşime de dicem..cuma da patrona derim bayram da çıkıcam die...belki eleman ararlar...hayırlısı olsun...çıkamazsam bi şekilde kafayı yirim:lululu:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Aman günlük çamaşır makinam bozuldu bütün çamaşırları elde yıkadım asarken komşum gördü kızdı bana bana niye getirmedin diye.yıkarım diye başladım ama canım çıktı.yeni makina gelene kadar artık çamaşır yıkamak yok bu makinayı kim icat ettiyse.Allah razı olsun ondan ellerim şişti vallahi.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük içimde çok garip duygular var ya nedense....stresliyim bu ara..havalardan heralde...bi güneş açıyo bi kararıyo derken benim duygular da onunla beraber değişiyo resmen...dün akşam sonunda pcyi eve kurduk...masasını eşim yapacaktı sonra babama denk gelmiş bi pc masası almış bize hediye...başkası olsa almaz...sonuçta eşimin işi bunları yapmak...:kptmya:bazen eltimle konuşuyoruz kaynanam ne sevap işledi de acaba oğulları bizi buldu die:kptmya:pek kendimizi beyenmişiz ama ikimizinde ailesi onlardan çok destek oluyo her konuda o yüzden yani:kptmya:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
offf 2gündür canım çok sıkkın oğlumun rahatsızlığı bitirdi beni çok takıyorum böyle şeyleri şükür bu gece ii geçti şimdide kreşte oğlum inşallah tam olarak iileşmiştir sabahtan beri çaaşır yıkıyorum kaç makine oldu bilmem birazdan yemek yaparım sonra oğlumu almaya giderim sonrada birlikte pazara gideriz akşamada balık yaparım yeriz:kahve:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
haastayımm hasta :mendil: yeimden kalkamıyorum, kırıklık, başağrısı, ateş :mendil: annem, korkudan oğlanları aldı gitti hasta olmasnlar diye :mendil: gerçi küçük hapşırıyor ama geçer inşallah :mendil: burun spreyi ile beraber yaşıyorum resmen rezalet işlerim kalıyor hep of of napıcam bilmiyorum :uzgun:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük,

Acaip içim bulandı :ates::ates: Tam masamın yanından bir örümcek :bayil: Öldürmek istemedim hiç pencereden aşağıya atayım dedim. Bir baktım sandalyeme tırmanmaya başlamış. Bende gazete kağıdıyla alayımda atayım dedim, bir baktım ölmüş :mendil::mendil::mendil: Of kötü oldum şimdi. :mendil:

Onun dışında da zaten iyi değilim günlük, içimde garip nedenini bilmediğim bir huzursuzluk mu desem stres mi desem heyecan mı desem bilemedim; ama birşey var. Bugün aslında halamın gelmesi lazımdı, daha teşrif etmediler kendileri. Gelmesin de zaten, dua ediyorum. Umarım da gelmez. Gelmezse Cuma günü test yapıcam günlük. Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmam

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
slm günlük ben gene terelellim oldum oldurttular doğrusu
tek kaçmak için kursa yazıldım
okuldan çocuklara öğle yemeği izin kartı çıkarttım
çok vaktim varmış gibi olsun diye eşimde diyemedi birşey
tek amaç anasıgillerin bana vermiş oldukları zarar dan kaçmak yani
kölemiyim ben beeeeee günlük aaaaaaa sıkıldım vallah ya 13 seneden beri offfffffff
ilğilensinler gayri analarıyla babalarıyla düşsünler yakamdan :alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar