Hanımefendi Günlük

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük bugün çok tuhafım varya
sana etkisinde kaldığım rüyamı anlatmak isteğinde bulundum
ben yıllar önce çok sevdiğim ve unutamadığım ilk aşkımı gördüm
4 senelik sevgimi gördüm
:mendil::mendil:o kadar üzgün ve mutsuzdu ki anlatamam :mendil::mendil:
sanki gerçekmiş gibiydi rüyam da ağlıyordu ve ağlıyordum bende
bana dediki rüyamda :mendil::mendil:
(sonuna kadar) diye bir şarkı var onu dinle dedi
benim acılarımı anlarsın dedi ve kayboldu :mendil::mendil::mendil:
sıkıntıyla uyandım :mendil::mendil:günlük nedemek istedi diye aklım rüyamda kaldı
hemen
netten araştırdım bu şarkı neyin nesi olabilir dedim ne şarkısı aradım buldum
işte bak günlük
bana dediği şarkı buymuş:mendil::mendil:

yesilgosluMELEK

Aktif Üye
Tepki
237
günlük bu ara nerden çıktı şu baş ağrıları ya :mendil:
önümüz bayram yoğun bi tempo beni bekliyo hergünüm dolu :kptmya:
cuma günü kuaföre gidiyim iş çıkışı işlerimi hallediyim ama üşeniyom valla :dertli:
cumarteside arkadaşıma gidicem :sila:
heee günlük dün yengemin saçlarını boyadım birde kestim şekilli falan tam kuaför olucak hatunmuşum :kptmya:

bu arada aşkımcım işten geç çıkıyo o çıktığında ben uyumuş oluyorum üf ya:sinifsinif:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
:mendil::mendil::mendil:gunluk basim cok agriyo,canim bogazimda,kizim geceleri uyutmuyo,,cekip gitmek istiyom,sessiz sedasiz biyerlerde oturmak,saatlerce,belkide gunlerce,,,ooof gunluk,cok kotuyum bu gunlerde,,kimse halden anlamiyo,herkes kendi keyfinde,,,ooof gunluk sen anla bari,,,biktim ben,,,,:mendil::mendil::mendil:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük bugün çok tuhafım varya
sana etkisinde kaldığım rüyamı anlatmak isteğinde bulundum
ben yıllar önce çok sevdiğim ve unutamadığım ilk aşkımı gördüm
4 senelik sevgimi gördüm
:mendil::mendil:o kadar üzgün ve mutsuzdu ki anlatamam :mendil::mendil:
sanki gerçekmiş gibiydi rüyam da ağlıyordu ve ağlıyordum bende
bana dediki rüyamda :mendil::mendil:
(sonuna kadar) diye bir şarkı var onu dinle dedi
benim acılarımı anlarsın dedi ve kayboldu :mendil::mendil::mendil:
sıkıntıyla uyandım :mendil::mendil:günlük nedemek istedi diye aklım rüyamda kaldı
hemen
netten araştırdım bu şarkı neyin nesi olabilir dedim ne şarkısı aradım buldum
işte bak günlük
bana dediği şarkı buymuş:mendil::mendil:
günlük ben gene
ve bugün ben nedense böyleyim :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ssevgili günlük zaman geçmiyo canım sıkılıyo evde işler bitmiyo bayram geliyo...eşimin kardeşi gelecek bayramda bizde kalır..biraz fazla konuşuyo ama iyidir...saten 4 gün izni varmış kalacağı en fazla 2 3 gün....kankam gelemiyo sanırsam..görümcesiyle beraber geleceklerdi onlar da vazgeçmiş gelmekten...otobüsle de gelmek istemiyolar..köye git buraya gel araba yok...onlar da haklı kolay değil..kirada oturuyolar...buraya gel git baya para gider yine..herşeyi düşünmek lazım dimi...amaaaan..ne var da evlendiysek-kizgin

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük var ya ben bu adamın katili olacam sonunda ya
bıktım artık ya herşeyin suçlusu ben olmak sorundamıyım ya :dertli:
yengesiyle barıştırmak için neler sarfediyor ya
yengesinin kızının nişanı var bayramın 2.günü dedim yukarı çıkmam
olmaz dedi ayıp olur abim kızı hatrına dedi
tm dedim ama elimi hiç birşeye sürmem dedim aboooooooooooo
aslan gibi kükremeye başladı sus dedim benim yapacağım işe karışma
hiç kusura bakma dedim günlük misafir gibi oturcam dedim
söylendi söylendi durdu dinleyen kim
nefret ediyorum bunlardan
keşke kaçsamıydım ötekine ne :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük işten çıkacağım kesimleşti sonunda içim rahatladı-kop artık evde kendi işlerime bakmak istiyorum..çok sıkıldım...bugünle birlikte 4 çalışma günü var bayrama kadar ve bi an önce geçsin istiyorum yıl gibi geliyo şu an bana:kptmya: çok bıktım...zaten benim huyum daha önce de çalıştığım yerlerde de 1 seneyi geçti mi çıkmışımdır genelde:kptmya:sonrası beni bayıyo ya elimde değil...değişiklik istiyorum...bayramdan sonra arkadaşlarımı çağırıcam oturmaya hem de gündüz....-kop neşeliyim valla hadi bayram sen de gel ve geç artıkın:kptmya: bu arada dün akşam eşim çalıştı kaynanam geldi yanıma oturduk...o kadan konuştu ki bi ara gözlerimin kapanmaya başladığını hissettim:kptmya: neyse oturduk çay içtik filan indi sonra evine...:dertli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
bayramdan sonra hayati kararlar alıyorum.. Ne olur yarabbi, hayırlısıyla bulayım güzel bir yer :hulya: kara kışa kalmadan halledeyim işlerimi.. yaz ayında gözüm arkada kalmadan döneyim oraya..

bacağım felaket ağrıyor :sim3: en büyük fobim bir yerlerimin ağrıması herhalde :mendil: sabah da midem ağrıyordu, eşimin dediğine göre bu strese az bile.. iron man modunda dünyayı kurtaracağım ya ondan :ilknur:

ben karışmasam hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi geliyor.. pfff hadi hayırlısı.. :kahve:

Tepki
80
bayramdan sonra hayati kararlar alıyorum.. Ne olur yarabbi, hayırlısıyla bulayım güzel bir yer :hulya: kara kışa kalmadan halledeyim işlerimi.. yaz ayında gözüm arkada kalmadan döneyim oraya..

bacağım felaket ağrıyor :sim3: en büyük fobim bir yerlerimin ağrıması herhalde :mendil: sabah da midem ağrıyordu, eşimin dediğine göre bu strese az bile.. iron man modunda dünyayı kurtaracağım ya ondan :ilknur:

ben karışmasam hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi geliyor.. pfff hadi hayırlısı.. :kahve:

Hayırdır Ofisim? , neymiş seni bu kadar strese sokan özelden yaz bakem :teselli:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
sevgili günlük az mı kaldı ne katil olmama
şu kız istemeden beri ufak carpta eşimle tartışıyoruz ya
offfffffff bıktım ben bunlardan ya
hadi kalbi kırılmasın diye yukarı çıkmayı kabul ettim elimi birşeye sürmem dedim köpek gibi havlamaya başladı
bu sabahta yok neslihan kuaföre gidecekmi şunu yapacakmı bilmiyorum dedim
hala aynı sorular gider sanırım bilmiyorum dedim ama ben gitmeyecem dedim aman
allahım ya kabarmaya başladı
ne yapacaklarını bilmiyorum desemde çıldırttı beni ya
sonra bugun yola cıkacam ya çocuklara dedim öğlen eve gelmeyin kantinden alırım size dedim
aman allahım işte kantinden yemek bu kadar çok para gidiyorsa ben ne yapmalıyım filan filan
ne desemde kar etmedi aklanamadık derdimizi anlatamadık adama
gıçık işte gıcık niyeti yengesiyle barışmaya yanaşmamam ya onun için gıcıklık yapıyor ama ama günlük eğer bu ufak tartışmayı çok büyük boyutlara getirirse
alyansımı yüzüne fırlatıp kapıyıda çarpıp çocuklarımıda alıp gidecem
yetti artık günlük kaldıramıyorum çok
yorgunum çok sinirden gene başladı boyun ağrılarım
çatlasın patlasın gebersin
umrumda değil barışmayacağım yengesiyle
eşimden ve sülalesinden nefret ediyorum nefret günlük çoktan silmiştim kendimi dünya'dan ya
çocuklarım bensiz kalmasın diye bu ş..........lerin ağız kokusunu çekiyorum işte günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

2 gündür evdeyim. Tatile erken girdim. Dün deprem oldu ufak çaplı, azcuk tırstım tırsmadım değil yani:D

Neysem yarın eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra evimiizin ufak tefek işleri var, onları halledeceğiz. :sila: Sonra ver elini tatil -kop-kop

Şu 9 günün ardından da inşallah Allah'ın izniyle bebişimizi görmeye gideceğiz.

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
of of of..

şarkı çok dokundu neden bilmem.. Because of you :uzgun:

dur bu şarkı sözünü imza yapayım :dertli:

o adar gezdim ama bugün gönlüme göre bulamadım, yarın için doldurdum yeni mekanlar :dertli: hadi inşallah :kokos:

şimdi biraz da Sezen aksu dinleyeyim de, birazdan da bir "just a dream" dinleyip kendime gelirim :kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün işte son günüm sonra da bayram...bayramdan sonra beni evde nasıl bi hayat bekliyo açıkcası tam bilmiyorum...çok mu gelen giden olur çok mu sıkılırım ne olur merak ediyorum...nete girme sürem otomatikmen düşer mi dersin günlük...ev işleri hiç bitmiyo evde dururken biter mi dersin peki?:kptmya:ay bakalım nasıl olacak...herşeyden önce kafam rahat olsun da gerisi boş...işte de sıkılıyorum evde sıkılsam kaç yazar dimi ama...-kop-kop-kop

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
sevgili günlük bugün sitede in cin top oynuyo kimsecikler yok ama ben ise çalışıyorum offf yaaa offf ya sabah kardeşimi uyandıruyorum diyoki offf ben bu işi icat edenin......:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:aynen katılıyorum kardeşime:kptmya::kptmya:

hahahah ben de "parayı icat edenin" şeklinde ekleme yapmak istiyorum :kayris:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar