Hanımefendi Günlük

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük bayramın 3.gününüde bitirdik ilk 2gün gezdik dışardaydık bugünde market alışverişi yaptık baya bir şey aldık aç çıkınca :kptmya:öyle oluyor yarın yeriz artık bol bol-kop yarına arkadaşlar gelecek evide daha toplamadım sabaha çok işim var:hulya:

Tepki
914
sevgili hanımın günlüğü ,
bugün 11 de baş ağrısı ile uyandım ..eşim 9 da kalkmış çalışıyordu ...hala sersem gibiyim ..hiçbir şey yapasım yok ..bir taraftan da var ..:kptmya:
kalkıp şöyle bir iki yeni tarif denemek istiyorum ...
sosyete pazarına bir damlayayım diyorum ama gidecek gücü bulamıyorum kendimde ..son derece mayışık bir haldeyim anlayacağın ...
çok uyuyunca hep böyle oluyorum ...
herifim de dinlensin diye uyandırmamış beni ..
of anam off...
yarın da temizlik yapasım var ama bu gidişle mayışık mayışık bi nane yapamayacağım ...
neyse gidip bir kahve alayım da kendime geleyim bari ..sonra da işlerime koyulayım ...akşama ne kaldı :kptmya:
hadi kal sağlıcakla

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
sevgili günlük yine hiç keyfim yok temizlik yaptım yemek yaptım biraz sonra oğlumla gelinim beni gezmeye götürecekler ama benim hiç gidesim yok canım çok sıkılıyor neyse belki gidersem biraz açılırım:dertli::dertli::dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük artıkın evdeyim bakalım evde hayat nasıl...bi sürü işim var..eşime öğlen yemeğe gel dedim ama daha kahvaltı masası ortada duruyo takıldım kaldım:kptmya:işlerimi yapayım yemek yapayım sonra gelirim zaten yine....şimdilik evde olmak keyifli...inşallah hep böyle olur:kptmya:bi ara bizim kızları çağırmalı...sonracımaaaaaa annemleri yemeğe çağırmalı...bi de üşeniyorum ki sorma:sim3:neyse bakıcaz çaresine:ilknur::ilknur:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük sabah oğlumu kreşe bıraktım geldim
kahvaltı yaptım oturdum kaldım evi toplamam lazım ama üşendim
bu 9 günlük tatil beni çok yordu biraz kafa dinliyorum
bugün çok işim yok zaten 1saatte hellederim
havada serinledi baya bugün sanırım yağmur yağacak

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük bugünüm çok yoğundu
sabah temizlik yemek falan derken öğlen oldu
oğlumu aldım kreşten sonra 3gibi AVM ye gittik
burgerkingde oynadı oğlum mağaza oyuncakçı derken eve geldik
babası berbere götürdü gelince banyo yaptırdım şimdi uyudu
eşimde geç gelicek dışardada rüzgar çıktı yağacakmış akşama

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Artık kış geldi İzmir'e. :dertli: Dün baya yağdı, fırtınayla karışık. :ates: Hava da soğudu. Sanki boğazlarım yanıyor gibiydi; ama Allah'tan geçti. Hergün sabah 5'te uyanıyorum alarm kurulmuş gibi. Bugün kalktığımgibi muz yedim:sok Üzerine de su içtim de rahatladım :ilknur::ilknur:

Sabahları kalkıp işe gelmek daha da zorlaştı artık ya, sürekli uyumak istiyorum :sim3::sim3:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
günlük dün akşam feci yağmur yağdı gecede devam etti
şimdi hava açık ama aşırı rüzgarlı oğlumu kreşe bıraktım geldim
birz dinleniyim evi toplayıp pazara gidicem
güzel bir balık yapayım akşama şimdilik bu kadar

Tepki
914
biricik hanımımın günlüceğizine :kptmya:

ağzımın içinde aft çıktı ..sağ tarafım iptal ..ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum ..adam gibi tat alamıyorum hiçbirşeyden ..
bugün bir sürü pasta börek yaptım ama ağız tadı ile yiyemedim içimde kaldı yaaaw:mendil:

ağzımı açamıyorum çok acıyor :mendil:

biriniz beddua mı etti ahali :kptmya:
çenemden sıkıldınız da ağzın kapansın emi diye beddua mı ettiniz de bu hallere düştüm :kptmya:

ooooof off ağzımı kopartıp atasım var uleyyynnn :sim3:

ne gıcık birşeymiş bu yaaa....
ALLAHIM SABIR VEEEEEEEEEEEERRR:mendil:

S

Saffarri

Misafir
Sevgili Gunluk(cok klasik bi baslangic oldu ama:kptmya:)

Artik bu belirsizlikten cok yoruldum.Esimle oglumla huzurlu bi skilde yasamak istiyorum:sim3: Allahim duami kabul et.Bize engel cikaran herkesi sana havale ediyoru. Gunlukcum sende sagol dinledigin icin. Optm.byeeee-hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük merhaba,

Bu aralar hayatım ev, iş ve uyku arasında geçiyor :bayil:

Sabahları çok zor kalkıyorum.:sim3: Sürekli karnım acıkıyor :sinifsinif: Allah'tan daha hamile kaldığım kilodayım. Yoksa doktor beni keserdi herhal. :sinifsinif:

Yarın sabahtan işe gitmeyip kendime izin verdim. Uyumayı düşünüyorum sadece. Çünkü belim ağrımaya başladı. :ates:

Birde sanırım artık bebişim büyümeye başladı. Göbeğim artık kendini belli ediyor. Göbeğin beni rahatsız etmeyeceği zamanı da görecekmişim demek ki:ilknur::ilknur:

Tam 1,5 hafta kaldı bebişimle buluşmaya. Çok özledim, en son gördüğümde ağlamaktan anlayamamıştım bile. Bakalım ne durumda. Umarım herşey yolundadır günlük

Neyse ben kaçayım şimdilik. Bir yandan uzanıp, bir yandan da Fatmagül'ü izleyeceğim. :uc:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
dün gece patronumla konuştum, bu sene kesin bekliyor beni oraya. 2 senedir iyi-kötü hallediyordum ama artık gel diyor.. oğlanlar çok ufak, 10 gün bile olsa nasıl bırakıcam bakalım.. babamlara biraz çıtlattım, mırın-kırın etmeye başladılar.. acep büyüğü götürsem mi, hem uçağa binicem deyip duruyordu.. oy oy oy düşün düşün "çoktur!!" işin :cirla: :sinir: :cicikadin: :gunes:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Sınava girdim yanlızdım mutsuzdum geçerim ama yatay geçiş hayallerimin ipi çekilmiş oldu .. o kadarda istiyordum üstelim nasip zahmet olmayan rahmet olmuyor .. üşüyorum havalar soğuk kalbimdede bir kış bir kıyamet ki sorma .. Bu arada tanıştıgıma memnun oldum .. artık sık sık görüşürüz :dertli::dertli::dertli:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
sevgili günlük
bugün yağ yağ bitmedi şu yağmur
oysa ne hayallerim vardı
kızımla dışarı çıkıcaktık
yüz yıkama jeli almak istiyorum ama ne almalıyım karar veremedim
karma ciltli olmak ne kadar zormuş
yanakların nemlenir burnun yağlanır
burnun matlaşır yanakların pul pul olur :dertli:
dolabımda üstüme giyilecek bişey kalmamış , makyaj malzemelerimin son kullanma tarihleri geldi helecek..
derhal kendime yeni bir ben lazım.
aslında peeling yaptırmak istiyorum şu güneş lekelerim ve lanet malesmalardan kurtulmam şart ama acaba kullanılan maddeler süte geçer mi?
bu yüzden erteliyorum hayırlısı bakalım..

tekrar görüşmek üzere öperim :gulegule:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
sevgili günlük
bugün hava yazdan kalma gibiydi
kızımı dışarı çıkartmak istiyordum ama uyudu
yine çıkamadık anlayacağın..
enfes bi zeytinyağlı pırasa yaptım
yeme de yanında yat o derece..
birazdan eşim gelir telefon açıyım da ekmek alsın