Hanımefendi Günlük

Tepki
914
sevgili günlüğün yapracığı ,
bugün tosunumdan ayrı ikinci gecem ..onsuz uyumak ne zormuş yaaa....kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum .tavuk gibi her durumda hatta ayakta bile uyuma kapasitesine sahip olan ben uyumak için çok zorlanıyorum ..
evde sürekli gözlerim eşimi arıyor ,bazen ona seslenesim geliyor sonra evde olmadığının farkına varıyorum..:mendil::mendil:
gün bitsin diye saatleri sayıyorum valla...
ne çok alışmışım ona yaaww...
haftasonu gezeyim de vakit geçsin bari ..
gerçi iki tane yeni kitap aldım ..
ilkini yarıladım sayılır..
bu süreçte onları da bitirirsem süper olacak hem de vaktimi güzel bir şekilde değerlendirmiş olacak hem de farkına varmadan zaman geçmiş olacak inş..
Hadi perşembe gel artık bir an önce -hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük yine akşam oldu kankamla konuştuk bugün msnde yaklaşık 3 saat:) güzeldi:)) yarında eltime gidicem zaman çok hızlı geçiyor ve beni korkutuyor:ilknur: zaten öğlene kadar uyuyorum da neyseeeee:sim3:

ASKIS

Üye
Tepki
45
sevgili güblük eşim bugün izinli yani evde sabah kahvaltısı güzel bir temizlik şimdide o ayrı bir köşede ben ayrı bir köşede bugün suratsızlığı üstünde birazcık pff canım sıkılıyor ya:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlükkkkk,

Hastayımmmm :sim3: Kuru bir öksürükle başlayan ve şimdide şiddetli bir başağrısı, burun akıntısı ile devam eden nezleyle boğuşuyorum:mendil: İçimde C vitamini, ıhlamur, bal ağacı çıkacak; ama halen geçmek bilmedi yaaaaaaaa:mendil::mendil:

Bebişime umarım birşey olmaz:sim3::sim3:

ASKIS

Üye
Tepki
45
Günlüğüm Arinaya geçmiş olsun tavsiyem çay demlesin normal çay içine kara biber ve balla içsin ve katarin diye bir ilaç var bana çok iyi geliyor tavsiyemdir :)
Kocişi işe yolladık sabah vurdum kafayı yastığa bi uyumuşum bi uyumuşum saat 12 de kalktım harikaydı :) kahvaltı evtemizliği yemek biter bugünde böyle :)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Günlüğüm Arinaya geçmiş olsun tavsiyem çay demlesin normal çay içine kara biber ve balla içsin ve katarin diye bir ilaç var bana çok iyi geliyor tavsiyemdir :)
Kocişi işe yolladık sabah vurdum kafayı yastığa bi uyumuşum bi uyumuşum saat 12 de kalktım harikaydı :) kahvaltı evtemizliği yemek biter bugünde böyle :)

katarin mii yan etkisi çok o ilacın eşim geçen kullandı hepten kötü oldu ishal yapıyo insanın midesini bozuyo

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük saat 1de kalktım bugün evi topladım bişeyley yedim oturdum buraya yemek yapmalı akşam oldu geç kalkınca nasıl geçiyo zaman anlamıyorum zaten...2 gündür de eşimin faceiyle upraşıyoruz..bi arkadaşı hackliyo msnsiyle facei biz uğraşıp geri alıyoruz deli yine yapıyo gizli soruyu filan değiştirdik artık yapamz heralde:kptmya:bi de şaşıyo nasıl geri aldınız die manyak ya...bu erkek milletinin arkadaşlıkları da bi değişik akıl ermiyo...benim arkadaşım faceimi hacklese kafasını kırarım:dertli:

ASKIS

Üye
Tepki
45
katarin mii yan etkisi çok o ilacın eşim geçen kullandı hepten kötü oldu ishal yapıyo insanın midesini bozuyo

bilmem ben ertesi gün bomba gibi oluyorum bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor demekki hiçte öyle bir yan etki yapmadı bende eşinede geçmiş olsun ....

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ahhh ahhh

çekip gidesim var artık yalan dünyadan..

dünyadan değil ama 27 senedir bir türlü çözemediğim güzide!! insanlarımız yüzünden ülkeden gidicem sevgili günlük.. o olucak..

kendi otoparkımız olmasına rağmen 1 gün bile arabamızı park edemediğimize mi yanayım, saygısız komşulara mı? sıra olmayı bilmediğimiz gibi, sıraya girenlere "aptal" gözüyle baktığımız, saygısızlığı "delikanlılık" olarak adlandırdığımız bir ülkeye ben ne katabilirim ki?

"arkadaşının eşyasını izinsiz alma oğlum, bu hırsızlık olur" felsefesini benimsetmeye çalıştığım evladımın, eşyasını habersiz alan arkadaşı için, oğluma nasıl bir açıklama yapayım?

bilmiyorum günlük, artık oturduğum koltuk bile batıyor bana.. kapımın önünde asker uğurlaması!!! adı altında magandalık yapan gruba sesimizi çıkartamadığımız gibi patlayan silahlardan etkilenmemek için ışıkları kapatıp, arka odalara geçiyoruz.. neden?????

neden? bunun cevabını bir bulabilsem.. o kadar hissizleşmişiz ki "amaaan canımız sağolsun" deyip geçiyoruz.. peki kaç kişi gerçekten "mutluyum!!" diyebiliyor?? hiç..

böyle gelmiş, böyle gider mi diyeyim? yoksa "lanet olsun" deyip arkama bakmamalımıyım bilemiyorum... :mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük 11 buçukta kalktım kahvaltı işler yemek derken oturdum işte pcnin başınaaaaa....kardeşim geldi öğle yemeğine çıkınca...işten çıkmayı düşünüyo hala diyemedi patrona kaç aydır ben çıkıcam diyemiyo sinir ediyo beni...yaza istemeye gelecekler konuştuğu çocuk işte..söz filan diyolar ben hiç istemiyorum evlenmesini istanbula gidecek ben yapayalnız kalıcam ya uffff...evlenmesin evde kalsın:kptmya::kptmya:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günlük bugün ard arda iki posta misafir ağırladım , dün gece 3 'e kadar hazırlık yaptım , çünkü kızım uyuduğunda bişeyler yapabiliyorum ancak..
Hakkından geldim valla , kendimi tebrike boğuyorum ne diyim..
Yarında o davet senin bu davet benim gezmelerdeyim kısmetse..
Çok sosyallik verdi bu 2011 yılı bana hadi hayırlısı..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Selam günlük:heyo:

Uzun süredir benimle olmayan bulantım bu sabah yeniden merhaba dedi. :dertli: Sürekli yiyiyorum artık, napiim bulatım olmaması için:dusun:

Haftasonu güzel geçti. -kop Cumartesi Çeşme'ye gittik. İlk Alaçatı, sonra Ilıca.. Oraları böyle boş görmek şaşırtıcı geldi tabii :gul:Kumrumuzu yedik, sonra ver elini İzmir:uc:

Canım kumpir istedi ve Bostanlı'da kumpirime kavuştum -ciko Bol acılı bir kumpir yedikten sonra, başka yere geçtik. Orada da bol meyveli ve dondurmalı bir tatlı yedim. Üzerine de 3 LT su :ilknur::ilknur:

Eve geldiğimde tabii bir beden büyümüş karnımla mutlu mesut uyudum :kptmya::kptmya:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük
bugün biraz temizlik yaptım yarında geri kalanını halledicem
çarşamba günü arkadaşları çağırmayı düşünüyorum
bayadır gelmemişlerdi
oğlumda bugün ishaldi kreşe gidemedi
bende banyo yapıp dışarı çıktım hava çok soğumuş
hasta olmam umarım:mendil:
yemek falanda yapmadım tavuk aldım
eşim gelir ben tokum o açsa yaparım artık

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
sevgili günlük, benim sana ilk ve son yazışım sanırım :)

15 ocakta 5. senemizin içine girdiğim insanla evliliği, evli olmayı bile beceremeden boşanma kararı doğrultusunda harekete geçtik..
kendi kendime soruyorum acaba kaç kula nasip olur güzel bir şeyin başlangıcı ile sonu aynı güne denk gelir diye...
ben aslında bunun üstesinden gelebilecek bir insanım.. düşündüğüm aslında bir insanı hiç görmeyecek olmak bir insanın kokusunu o duygu yoğunluğu ile çekemeyecek olmak, uyandığında onu düşünmeyi kendine yasaklamak, geçtiğiniz yollardan geçmeden türlü türlü yollar bulmak, insanların en güzel günleri için yaptığı hazırlıkları duygusuz duygusuz izlemek, üzülmeyeceksin bu hayatta sadece sen varsın ve seni ancak sen toparlasın fikrini kendine aşılamak... yani aslında bugün hissettiğim o kadar farklı duygular varki günlük.. ama en ağır basanı ne biliyor musun; artık sen güçlü bir kadın olacaksın düşüncesiydi. bu hem güç verdi hem masumiyetimden bir parça alıp götürdü gibi...
ailemi biliyorsun zaten onlarda yordu beni... geçen zaman zarfında sırtımı dayayım dediğim her noktam çürük çıktı günlük.. şimdi yeni ev yeni iş hayallerini kuruyorum.. ailemle oturduğum evden işyerinden ayrılmayı düşünüyorum bunun için hazırlıklara başladım bile..bu benim için hayatı sıfırlamak demek farkındasın demi.. aslında evden ayrılış düşüncem içimi burkmuyor değil 6 ay önce gelinliğimle çıkacağım evden neleri çıkarttım günlük neleri geri aldımm ama ben eski ben olamadım.. yeni hayatım bugün boşanma dilekçesinin adliyeye verilmesi ile başladı..sırada iş ve ev var... inşallah kpss işinden ses çıkarda bambaşka bir şehir olur.. herşey güzel olsun istiyorum günlük ne dilimde beddua var ne de başka bişey..diyorum keşke güzel olsaydı herşey sadece mutlu olmak ve mutlu etmek istedim.. onu anlıyorum aslında kendime bunu söylüyorum inşallah hayatı güzel olur.. ona ettiğim en büyük laf; Rabbim seni öyle çok mutlu etsinkii mutluluğundan utan o zaman geleyim aklına demiştim.. dua mıdır beddua mıdır bilmiyorum tabi.. ama istiyorum günlük; üzüntülü anlarından çok mutlu anlarında hatırlasın beni düşeyim aklına burnunun direği sızlasın..
ben artık yeni hayatıma başlıyorum günlük Allahım kurban olduğum Rabbim aldığım karardan dolayı pişman olmayı nasip etmesin..Denedim kuramadığım yuvamı kurmayı denedim ama beceremedimmm.. Sorgulamıyorum artık isyan hiç etmiyorum 6 ayı geçirdik ne evliliği ne bekarlığı yaşayabildim bugün verilen dilekçe ile evliliğimden vazgeçip bekarlığma geri dönüyorum işte onu yaşamayı en güzel hali ile becereyimmm..
birde içimi rahatlatan tek söz; Rabbim ne eylerse güzel eyler...
vardır şüphesiz kulunun göremeyip gördüğü bişey..
halimize şükür değil mi :)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük
sabah oğlumu kreşe bırakır bırakmaz
alışveriş yaptım sonra biraz temizlik yaptım
kalanınıda oğlumu aldıktan sonra halledicem
yavaş yavaş yapıyorum kendimi zorlamıyorum
ocakta nohut pişiyo yanınada pilav yapıcam
akşama erkenden uykum gelir kesin çok yorgun oluyorum

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük pazar günü eşim köye gidelim dedi av yapacakmış benim de o köyde kuran öğreticiliği yapan sınıf arkadaşım var onun yanına gittim...oturduk akşama kadar muhabbet ettik...tek başına kalıyor orda hayatından memnun...akşam da eşim aradı av işi bitt, anneme geçiyorum gelin dedi arkadaşımla orya ageçtik aynı köydeler işte..oturduk yemek yedik çay içtik sonra arkadaşımı eve bırakıp bizde evimize geldik...dünde eltim geldi işte oturduk akşam eşlerimiz geldi yemek çay derken saat 10 buçuk oldu gittiler tv izledik yattık...bugünde 12 de kalktım zaten buçukta kardeşim geldi öğle arasına çıkmış 1 saat durdu kahvaltı yaptık beraber gitti..evi topladım kankamla konuştum telle işlerimi hallaettim şimdi de burdayım daha yemek yapıcam bugünde öyle geçer işte napalım.....-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar