Hanımefendi Günlük

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün sabah 9da kankam geldi 4 buçuğa kadar beraberdik ama bana yetmedi of ya doyamadım:((

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
3 kilo günlük, tam 3 kilo daha aldım :(( yeşil çay ve yürüme bandı seanslarına başlicam sanırım.. rejim yapmatan nefret ediyorum.. tatlı yemeden nasıl dayanıcam ben :((

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük hanım fırtına dindi dinmesine de şimdi kırdığı dalları toplamakla meşgulum.:huhuu::huhuu:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük:sirin:
bugün hava çok güzel bende 2 makine çamaşır yıkadım
mutfak dolabını boşalttım herşey yıkandı tertemiz yerleştirdim yerine
oğlumla kasaptı fırındı bişeyler aldık geldik yemeklerimi pişirdim
eşimde gelir 6gibi falan bugünde böyle geçti:zonk:
yarın sabah erkenden IKEAya gidicez önce kahvaltı sonrada oğluma yeni yatak dolap bakıcaz bakalım beyaz bulursam alıcaz-ciko

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
berbat bi gündü artık yaz gelsin de şu sıkıntılar bitsin ya yeter artık sobayı camdan aşağı fırlatmak istiyorum:deli::deli::deli::deli::deli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
o kadar sıkıcı bir gün geçirdim ki anlatamam.. bankanın biri "kredi kartımızı almazsan küserim" tavrıyla 1 haftadır resmen peşimde.. en son sert konuşmanın ardından iptal ettiklerini söylediler, inşallah doğrudur.. allah bana sabır versin..

çok yorgunum, tatile ihtiyacım var.. oh valla millet kafasına göre izin alıyor, personel bile çıktı izne kışın ortası.. ben yaza kaldım :böö: çok sıkıldım bugün çoooook.. :dertli: :dertli: :dertli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük
boğazlarım çok kötü yaaa:elis:
umarım çok uzun sürmez
ıhlamur içiyorum bol bol
bugün eşim bana hediye aldı-ciko
şu an yeni dizüstümle sana yazıyorum:hihi:
erken sevgililer günü hediyesi oldu benim için
:1::1::1:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Havalar çok güzel bu ara :eek:ys: İnşallah böyle devam eder diyeceğim; ama son dakika Mart golünü atacak :1::1:

Neyse, dün alışverişe gittik annemle. Gider gitmez kendimizi Mothercare'de bulduk :1: Bir sürü ciciler aldım :sila: Tabii bebeğime ve kendime. Annemde kendisine aldı tabii :hihi::hihi:

Sonracığıma Ikea'da yemek yedik, biraz daha dolandık ve eve geldik. Ben ordan evime geçtim ve bir günü daha bitirmenin keyfiyle yemeklerimi hazırlayıp eşimi bekledim:hihi: Yemek yedik veeeeeeeeeee sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki izledim. :cokkomik: Allah'ım sinir oluyorum ben bu diziye diiyiiipppp izlemedim :dill::dill:

Zaten sonrada sızmışım :zonk:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
slm günlük baş ağrısıyla stresle işe başladım sevgili patroncuğumla didişdik azıcık kedi köpek gibi:cokkomik::cokkomik::cokkomik:şu an sakinleşmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum:D onun haricinde iyiyim morelmen şükür:zuzu:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük hala boğazlarım kötü iyileşemedim oğlumda biraz öyle şifayı kaptık:zonk: yani bu sene hava çok güzel güneşli birazdan oğlumla ıkeaya gidicez-ciko odasına bişeyler alıcaz o kadar çok oyuncağı varki sığdıramıyorum artık:zonk:sonrada yemeğimizi ıkeada yer geliriz :cikolata:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlükkkk bu ara pek bi yoğunum misafirliğe gittim misafir çağırdım hazırlık temizlik falan filan derkene günler nasıl geçti anlamadım valla ya bugünde 12 ye kadar yattım iyi geldi kardeşimde sonunda işten çıkacağını patrona söyledi en azından evlenene kadar daha sık vakit geçiririz o da evlenince ne yapıcam ben ya yapayalnız kalıcam:( bu arada önümüzdeki hafta hastaneye gidicez eşimle bebek konusunda bakalım doktor ne dicek bugün randevu alacaktı...çok korkuyorum ya inşallah bişey çıkmaz inşallah bi torba ilaç vermez off offf

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Selam Günlük,

cok sinirlendim yine isyerindekilere, seytan diyor al cantani git! Dr. dan Rapor al, bi güzel tatil yap! Ama iste...
Ne gicik insanlar var su dünyada ya!!!:alsana:-yardim

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük bugün biraz daha iiyim sanki okadar çok ıhlamur içtimki iileşiyim artıkoğlumun odasını düzenlicem bugün sonrada dışarı çıkarız büyük ihtimal avm gider gezeriz oğlumla dün akşam iiki ütüleri bitirmişim bugün çok işim yok mutfağı toplar çıkarız öğleden sonra:sirin:se

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
günlük bacı evde iş çok bugün ütü var ev süpürülecek toz alınacak cam silinecek bunları kim yapacak benmi hiç gözüm kesmiyor canım iş yapmak istemiyor:zonk:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
sevgili günlük bacı bu gün çok yorgunum doktordan yeni geldim gıcık doktor yine ilaç değiştirdi şeytan diyo içme sonrada kötü oluyorum yok ben şeytana uymiyim en iyisi içeyim ooffffff off

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sevgili günlük artık hastayım demekten bıktım ama bir haftadır bende baş dönmesi var yer ayağımın altından kayıp gidiyo ama ben kendiimi dinlememye çalışıyorum ama sanırım dr gitmem gerekiyo bıktım ya dr gitmekten hastayım demektennn:mendil:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük bugün anneme ordanda forum istanbula gidicez yarında haliç kongre merkezinde ben10 gösterisi var oraya gidicez direk artık yarın akşam gelirim anca eve daha banyo yapmam lazım mutfağı toplıcam giyinip çıkarız sonrada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar