Hanımefendi Günlük

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunluk,,son gunlerde cok halsizim,,aksamdan planlar yapiyom,yarin sunu yapcam,yarin bunu yapcam diye,,yarin oluyo hic bise yapamiyom,elim kolum kalkmiyo,oooof biktim bu halimden,neden boyleyim bilmem,,,
aksama kaynatam gelcek yemege,aksamada planlarim var ama koz koz oturuyom burda,,,,,ooooof geccekmi bu halim dersin,
goya karniyarik yapcam,
havuc kizarticam vs.vs.vs....
oooooooooooooooooooooooooooooooooooof:dertli:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük kahvaltımı yaptım sonra banyoyu yıkadım ardındanda kendimi:cokkomik: şimdide oturdum biraz dinleniyim yemek yapıcam mutfağı toplıcam sonrada giyinip oğlumu kreşten alıcam bugün eğitimimiz var ordan 4te çıkar avmye gideriz yemek yer dolaşır eve geliriz çok şükür 1-2 gündür halsizliğim gitti

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Sevgili günlük her tarafım ağrıyo bugün sabah kalktığımda regli olmuşum ve şu an dayak yemiş gibiyim su tulumuna su koydum üstüne oturuyorum şu an :acep:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük bugün o kadar çok iş yaptımki nasıl yaptım bnede bilmiyorum öğlene kadar hiç durmadım sonrada öğleden sonra oğlumun kreşte töreni vardı oraya gitttik çok güzel geçti pastamızı yedik geldik şimdide yorgunluğum çıktı oturdum kaldım

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
mirhabalar...
yaşadıklarımızdan sonra kendimizi toparlama evresi başladı.. hiçbirşey normal değil ama hepimiz "miş" gibi yapıyoruz... bu ne derece normal bilemiyorum tabi..

bu gece dinleniyorum.. iş yapasım da yok, telefon da gelmezse hiçç takmam bu akşam.. kahve-film-ipod üçüsüyle takılırım biraz..

bu arada; küçük bir soru sana!! can sıkıntısına ne iyi gelir???

ha bir de bloglar kapatılmış.. kapatın annem kapatın.. gelin günlüğü de kapatın!!!

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
pembişim slm.......
uzun bir aradan sonra ben geldim
işe girdim ben pembişim ve şimdilik ii gidiyor işimde huzurluyum rahatım ofisi kendi zevkime göre döşüyorum buda beni heyecanlandırıyor
patron sagolsun benim zevkime güveniyor
sana süper bir haber.... ben sigarayı bıraktım pembişim hemide 8 gün oldu ve bu kadar kolay oldugunu bilse idim seneler önce bırakırdım
saçlarım artık miss gibi kokuyor
parmagımda oluşan izmarit kokusu yok
kıyafetlerimde duman kokusu yok
sabah uyandıgımda agzımdaki o paslı tat yok süper bir duygu bunlar ya
rabbim içenlere en kısa zmanda sogukluk versin inş...
ben bıraktım ya herkez bırakır
pıncırla her zmanki gibi bi kavga bi barışık gidiyor
dün yemek yedik sinemaya gittik sonrada birşeyler içtik çok güzeldi ama bugün rutin kavgamızı ettik
eksik kalmasın:lala:
nsem pembişim çenem düştü bu kaar yeter sonra gelirim yine ben :panter:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
dear diary..

ne zor ve yorucu bir gündü.. sıkıntı içinde girdiğim hastaneden mutlu ayrılma duygusunu yaşadım bugün.. sevgili doktorum yaklaşık yarım saat 3,5 attırdı bana.. dolu gözlerle gezdim bir süre.. neyse herşey güzel çıktı sonunda.. kapıdan çıkarken verdiğim derin nefesi hiç unutmayacağım..
eh buradan da sosyal bir mesaj vereyim.. aman arkadaşlar siz siz olun rutin muayenelerinizi yaptırın.. 6 ay olmasa bile senede 1 kere görünün doktorunuza..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük,seni cok ihmal ediyorum farkindayim:uzgun:
ama hayatim hep ayni yani degisik olaylar cok yasamiyorum:sim3:
neyseki mayista 3 sene sonra güzel bir tatil yapicam bunun düsüncesi bile güzel:eek:ky:
bugüne gelirsek birsürü ev isi beni bekliyor onlari yapicam sonra cocuklarimi´hazirlayip misafirlige gidicem biraz kafa dagitmali dimi:huhuu:
neyse lilav kacar görüsmek üzere sana güzel yazilarla dönmek üzere:lilav::lilav::lilav:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
sevgili günlük,
hayat zor,öyle zor ki ...ama geçecek bunlar da geçecek...ne garip belçika benim yurdum olmuş resmen,oraları öyle özledim ki...öyle sıkıldım ki...ama geçecek...allahın izni ile bunlar da geçecek...dua etmekten başka bir çarem yok,bu sıkıntılar da geçecek ! :)

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunluk,,,,
silacigimin esine cok uzuldum,,,,ALLAH acil sifa versin,,,
bide su japonyadaki felaket,,ALLAHIM sen onlara yardim et,,,baya etkilendim ben,,,artik oturdugum yerde planlar yapiyorum,suan olsa ne yaparim nasi kacarim,cocuklarimi nasi alirim,falan filan,,,ooooof,,,geceleri uyuyamiyom,sanki yatak sallaniyo gibi geliyo bana,,ALLAHIM sen koru,,,,aaa bu arad yarin kucuk kizimla gezmeye gitcem,cocuklarimi okula biraktiktan sonra biraz kafa dagitmam lazim,,zaten bugunde hem orucluydum,hemde bi ton ev isi yaptim,,,ALLAHIM sen tum darda olanlarin yardimcisi ol,,,,,noluuur,,,amiiiin,,,,

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

ben artık ev hanımıyım.işin komiği evhanımı ne yapar bilemiyorum :zonk:uzunnnnnn yıllardır çalışınca neyse işten ayrıldım hakkımı vermediler bende dava açıyorum hakkımı
istiyorum çünkü düşünmem gereken yavrum var :eek:ky:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hayatımda bu hafta o kadar güzel 2 şey oldu ki ben bile şaştım kaldım:1: 1.si hafta sonu istanbulda kankamlayım Allah ım inanamıyorum...hazırlandım eşimi bekliyorum yola çıkıcaz inşallah herşey güzel olacak kankamı o kadar çok özlemiştim ki...eşimin amca kızının düğünü var beni de kankama bırak sen düğüne git dedim kıyamadı bana canım benimmmmmm:huhuu::huhuu: 2. gelişme de annemler bi çeyiz dükkanını devralıyo radi çektiler işte bakalım ben de orda olcam bundan sonra pazartesi döncez salı günü iş başı inşallah:1::1: sağolsun annem hep beni düşünerek bu işe giriyo ileriye dönük sen çalışırsın ben çocuğa bakarım çocuk olunca dio...kaç senedir çalıştığım için evde oturmam ona bile garip geldi sanırsam...kız kardeşimde var üçümüz işleticez elişi filan da yapar satarız...inşallah herşey güzel olur çok mutluyum:huhuu::huhuu::huhuu:gerçekten hayat sürprizlerle dolu:panter::panter:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
hadi hayırlısı ilk nurcum allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah bol kazançlar dilerim inşallah-ciko-ciko-ciko-ciko

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunluk,,sabahtan beri imza eklemeye calisiyom olmuyoooooooooooooooooooooooooo:cirla:
deli olacam yaaaa:zonk:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
selam günlük bu gün eve geldim akşama tekrar kızıma gidecektim ama canım gitmek istemedi evimi çok özlüyorum orada ne kadar rahat olsamda evim gibi rahat edemiyorum ne yapayım mecburen gitmek zorundayım neyse 3 haftası kaldı kızımın kursu bitince böyle uzun süre kalmayacam haftada 1 2 gün giderim hayırlısıyla yaz gelsede tatile çıksam çok sıkıldım çok :eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
anam olmuuus,
ama bu hareketliydi,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:bitter:
nerde bunun hareketiiiii:zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar