Hanımefendi Günlük

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
sevgili günlük,
bir şeyler yoluna girmeye başlıyor...umutluyum galiba :) ah,bir de mutlu olabilsem ...

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
her gün, aldığım kararın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor bana.. 1 yıl sonra hangi ülkede olacağım, ne yapıyor olacağım az-çok kestirebiliyorum.. hani insanın dayanma sınırı biter, bağırır ama kiimse duymaz ya.. işte tam o noktadayım.. bu ülkeden uzaklaşmak hepimize çok iyi gelecek.. babamın da dediği gibi, her konuda tek başıma gibi hareket etmeliyim.. yaş 28 oldu, bir yerden başlamak gerek..

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük bu aralar hastalıklarla uğraşıyorum ama bugün biraz daha iyiyim ama sanki kar yağıyormuş gibi üşüyorum normaldede fazla üşümem yani havalar bir an önce ısınsın istiyorum çok tembelleştim şu sıra günlük yapılan ev işi dışında temizlik yapasım yok hiç ama biraz ısınsın hava başlıcam dip temizliğe antibiyotiğimde bitmiş olur umarım tam olarak geçer hastalığım

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
evet günlük bacı sana sırf canım sıkkın olunca yazıyorum tembellikten hoşgör dişlerimi sıka sıka baharı getirdim ama sanki birşeyler altüst olacakmış beklentim boşunaymış gibi bir sıkıntı var içimde patlamak üzereyim.ben patlamadan hallosun şu işler:ayk::lala::lala:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunluk asagi tukursen sakal,yukari tukursen biyik misali oldum,ne yapacagimi bilmiyom,aslinda yapilcak sey varda,imkanlar,salakmisin sakin haaaa,,,,,diyo,,,ooooof :dertli:

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
sevgili günlük güzel bir gündü uzun süredir görmeyi arzuladığım bir arkadaşımla görüştüm huzurlu bir gündü..çiçek böcek kuşlar ve ağaçlar modundayım ... o kitabı almadığıma pişman oldum o kadar...:sirin:

Tepki
80
İlk defa yazıyorum günlük, içimdekiler dökersem iyi gelir belki...
Her gün kendimle hesaplaşmaktan keşkelerimle yüzleşmekten bıktım, boşvermek istiyorum olmuyor...
Bir kaç sene öncesine kadar sorgulamazdım bu kadar, annelik bunu verdi bana, her gün aileme biraz daha kırılıyorum kızıyorum, kendime de kızıyorum 10 yıl evvel neden bu kadar cesur değildim diyorum. Cesur olsaydım şimdi ailemle bu konumda olmazdım ki muhtemelen hayırsız bir evlat olurdum şimdi yaşadığım mutsuzluğu o zaman da ailemle aram bozuk olduğu için yaşardım. Anne olunca insan ailesinin kıymetini daha bir anlarmış ya ama ben daha çok açıklarını yanlışlarını görüyorum, ben nankör müyüm sence?
Tutunamadım galiba....

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
gunlukcugum,bugun iki disim cekildi,20lik disim...sag yanagim sis,,,aman ne korktum,doktor diyo aciyomu,niye titriyon,aslinda hic bise hissetmiyom ama korkudan bi titreme aldi beni,,utanmasam hungur hungur agliycam,,,ve anladimki benim disci fobim var:deli:haa bide dikis atildi her ikisinede,agzimda iplerle dolaniyom,biraz aci hissettimmi saldiriyom ilaca,,,,sporda yapamadim bugun,oooof,oglumda sucicegi dokuyo,,,,yavrum benim,yakisikli oglum,,gecen gun sen bana asikmi oldun anne dedi,evet oglum ben sana cooooook asik oldum dedim,ozaman ben sana cicek aliyim dedi,hala cicek bekliyoz,annesinin gulu,,,(senden guzel cicekmi olur yavrum)
bugunlerimize sukur ,RABBIM dermansiz dert vermesin,,

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgiligünlük

sonunda yegenimin nişanı için kıyafetimi aldım şık veeeee seksi begendim evetttttt eşim azcık bozulsada beni kıramadı yuppiiiii

neyse c.tesi çok güzel olmak güzel bir gün yaşamak istiyorum lütfennnnnnnnn

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Uzun süredir yoktum ve sanırım halen de olamayacağım. :dertli: İlk önce hastalıkla uğraştım, çok şükür geçti. Şimdi de annemdeyim. Eşim malum Uzakdoğu'da; ama yarın geliyor Allah'ın izniyle.

Bu haftalar nasıl geçti anlamadım; ama yapılacak ve alınacakta bir o kadar şey var. :dusun: 2 hafta sonra kadar boyacı girecek eve. Oğluşumun odasını boyatacağım maviş maviş. :eek:ys: Sonra da tüm odalar tabii. O sırada halılarımı da veririm temizlikçiye..-ciko

Boya bittikten sonra da temizlikçi gelir. O bir yandan evi temizlerken biz de annemle oğluşumun eşyaları yıkar, ütüler ve yerleştiririz. Ay anlatırken bilem heyecanlandım. :1::1::1:

Sonra da zaten izin sürem geliyor resmi olarak. Gerçi 1 aydır evdeyim ama :hihi::hihi:

Neysem günlük aslında anlatacak çok şey var; ama sen dinlerken bende anlatırken yorulurum :zonk:

Şimdi annişle alışverişe gidiciz. Eksikleri tamamlamak adına. Gerçi heççç bitmez eksik gedik :3:

Öptüm en gocamanından :zonk:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
şu an kim der ki çook önemli bir toplantının ortasındayım :zonk: sevgili iş arkadaşlarım, bir süre daha Türkçe öğrenmeyin olaar mııı -rgulu

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Selam günlük,

Hayat evde geçmekle devam ediyor. Çok şükür birçok şeyi hallettik annemle. Birkaç şey daha kaldı; ama onları da artık bu ay ortasına halledeyim diyorum. Ondan sonra da artık oğluşu beklemeye geçerim. Şakaa gibi nasıl geçti bunca ay hayrettt ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin başka bir isteğim yok. Günler azaldıkça heyecan ve stres artıyor bende. Bu Cuma görüş günümüz, bakalım benim annesine çeken oğluşum kg almış mı? Yoksa annesi gibi kg almıyor mu ne kadarda yese :zonk: Annemle sürekli kg konusunu tartışmaktan sıkıldım. Kg alsında anneannesinin de çenesini kapasın :dill:

Bu arada bugün evlilik yıldönümümüz, Rabbim nice nice seneler nasip etsin inşallah...

Ayrıca gözüme takılan çok tuhaf şeyler var; gerçi sanal dünya değil mi herşeye alışmak lazım. Kaç kez gördük böyle olayları :lala:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
koşuyorum koşuyorum ama, bazen yürüme bandında koşuyormuşum gibi hissediyorum.. tatile ihtiyacım var hem de çok. ama tam da olgunlaşma aşamasında işleri bırakabileceğimi hiç sanmıyorum.. bu yılda yattı yani tatil.. üstelik bu yaz yeni elemalarıma hem işi öğretmek hem de güzel ülkemi tanıtmak gibi bir kutsal!! bir misyonum var.. yoğun tempo nedir? diye soranlara "benim" şeklinde bir cevap verebilirim kanımca.. yorgunum biraz.. herneyse.. özlü bir sözle kapatayım bari sayfamı.. no pain, no gain..

with love

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Sevgili günlük kaşıntılarım hala devam ediyo her gün acile kaldırıyorlar ama neye karşı alerjim olduğunu bulamıyolar ama ben buldum sanırım insanlara karşı alerjim var:kptmya: etrafımda o kadar 2 yüzlü insanlar varki hele iş çevremde ondan dolayı alerjilerim azıyo sanırım doğru insana hasret kaldım neyse iyiki bu sitede arkadaşlarım var uzun süre ayrı kaldım ve onların değerini daha iyi anladım sanal ama reel gibi arkadaşlıklar kurdum ....iş çevremdeki iğrençlikler yordu beni hemde çok kendi yaptıkları yalnışlıkları oyunları görmeden başkalarının yalnışlarını eleştirmiyorlarmı deli oluyorum....neyse şaşırmıyorum ....benim sanırım tatile ihtiyacım var çok bunaldım herşey üst üste geldi....acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir iş geçti bir kaç gün tatile çıkmalıyım aklıma gelirse geri dönerim:kptmya:

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
Sevgili günlük kaşıntılarım hala devam ediyo her gün acile kaldırıyorlar ama neye karşı alerjim olduğunu bulamıyolar ama ben buldum sanırım insanlara karşı alerjim var:kptmya: etrafımda o kadar 2 yüzlü insanlar varki hele iş çevremde ondan dolayı alerjilerim azıyo sanırım doğru insana hasret kaldım neyse iyiki bu sitede arkadaşlarım var uzun süre ayrı kaldım ve onların değerini daha iyi anladım sanal ama reel gibi arkadaşlıklar kurdum ....iş çevremdeki iğrençlikler yordu beni hemde çok kendi yaptıkları yalnışlıkları oyunları görmeden başkalarının yalnışlarını eleştirmiyorlarmı deli oluyorum....neyse şaşırmıyorum ....benim sanırım tatile ihtiyacım var çok bunaldım herşey üst üste geldi....acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir iş geçti bir kaç gün tatile çıkmalıyım aklıma gelirse geri dönerim:kptmya:

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm benim bilgin de öyle sadece suratında döküntü kaşıntı oldu doktorların ilacıda fayda etmiyor ne yapacağımızı şaşırdık
ALLAH acil şifalar versin inşallah

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sevgili günlük tam tahmin ettiğim gibi bazı olanlara hiç mi hiç şaşırmıyorum :1::1::1::1::1:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm benim bilgin de öyle sadece suratında döküntü kaşıntı oldu doktorların ilacıda fayda etmiyor ne yapacağımızı şaşırdık
ALLAH acil şifalar versin inşallah

çok geçmiş olsun canı yok ya o kadar ilaç kullandım iğne hiç fayda etmiyo

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
dün bana uff oldu..hoş 2 ay önce oldu da,ağrı kötüydü... bütün gün doktordaydım. emarlar vs. hayatıımda ilk defa emar çektirdim.2 ay önce kolumu zedelemiştim. geçer dedik ve geçmedi. son zaman larda sancı arttı ve çok ağrıyordu.. meğer bayağı zedelenmiş ödem olmuş. sol kolu hareket ettirmeyecekmişim bir süre. de anam ben solağım nasıl olacak o. yedik naneyi..:)))))))))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar