Canim gecmis olsun, insallah en kisa zamanda alerjinin sebebini bulurlar.Sevgili günlük kaşıntılarım hala devam ediyo her gün acile kaldırıyorlar ama neye karşı alerjim olduğunu bulamıyolar ama ben buldum sanırım insanlara karşı alerjim var etrafımda o kadar 2 yüzlü insanlar varki hele iş çevremde ondan dolayı alerjilerim azıyo sanırım doğru insana hasret kaldım neyse iyiki bu sitede arkadaşlarım var uzun süre ayrı kaldım ve onların değerini daha iyi anladım sanal ama reel gibi arkadaşlıklar kurdum ....iş çevremdeki iğrençlikler yordu beni hemde çok kendi yaptıkları yalnışlıkları oyunları görmeden başkalarının yalnışlarını eleştirmiyorlarmı deli oluyorum....neyse şaşırmıyorum ....benim sanırım tatile ihtiyacım var çok bunaldım herşey üst üste geldi....acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir iş geçti bir kaç gün tatile çıkmalıyım aklıma gelirse geri dönerim
Hala doğuramadım yaaaaaaa :2::2:
ayy canm kıyamam yaa inşallah sağlıklı doğar
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?
sevgili günlük,
hiç hesapta yokken daha kendimi diğer yolculuğun yorgunluğundan kurtaramamışken bir yolculukta daha buldum:sok arkadaş artık basenlerimin yemekten değil ama araba koltğunda oturmaktan büyümesinden korkuyorum :1:
canım hofuf diye bir yere geldik geziyorum evliya çelebi modeli gezmek güzel de canım aynı zamanda yorgunluğu da çok yarın ramazan evde olmak istiyorum açıkcası bugün döncez Rabbim izin verirse dualarını eksik etme canımOohh Aslım gene nereye gidiyorsun gez tatlım ne güzel tadını çıkart bir gün bebiş olunca heryere gitmek kolay olmaz banada öyle diyorlar :1: o yüzden hayatım fırsat vede zaman varken gezelim :sirin: sağlığımızda varken gençken kocişlerimizle
canım hofuf diye bir yere geldik geziyorum evliya çelebi modeli gezmek güzel de canım aynı zamanda yorgunluğu da çok yarın ramazan evde olmak istiyorum açıkcası bugün döncez Rabbim izin verirse dualarını eksik etme canım