Hanımefendi Günlük

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Sevgili günlük kaşıntılarım hala devam ediyo her gün acile kaldırıyorlar ama neye karşı alerjim olduğunu bulamıyolar ama ben buldum sanırım insanlara karşı alerjim var:kptmya: etrafımda o kadar 2 yüzlü insanlar varki hele iş çevremde ondan dolayı alerjilerim azıyo sanırım doğru insana hasret kaldım neyse iyiki bu sitede arkadaşlarım var uzun süre ayrı kaldım ve onların değerini daha iyi anladım sanal ama reel gibi arkadaşlıklar kurdum ....iş çevremdeki iğrençlikler yordu beni hemde çok kendi yaptıkları yalnışlıkları oyunları görmeden başkalarının yalnışlarını eleştirmiyorlarmı deli oluyorum....neyse şaşırmıyorum ....benim sanırım tatile ihtiyacım var çok bunaldım herşey üst üste geldi....acilen toparlanmalıyım üstümden koca bir iş geçti bir kaç gün tatile çıkmalıyım aklıma gelirse geri dönerim:kptmya:
Canim gecmis olsun, insallah en kisa zamanda alerjinin sebebini bulurlar.

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Slm Günlük,

sinir oluyorum yaaw!!!!! Isyerinde ne kadar uyuz insanlar var! Iyiki patron yok bugün, birileri yine Patron kesildi basimiza! bu kadin ne saniyor kendini ya!?? Hepimiz sinir olduk...OOFFFFFFFFF Eve gitmek istiyorum!:kahve:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
allahım allahım!.. evimde kocaaamaaan bir kertenkele var.. çok pis, kötü, iğrenç.. bir de gitti nereye saklandı hey yarabbim :(( napıcam şimdiiii :((

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
günlük,beklemek ne kadar zor. günler geçmek bilmiyo:acep:,gel 12 temmuz gel..:panter:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Sevgili günlük bugun aşırı yoruldum temizlki yaptım söyle bir kapılar pencereler filan yemek yaptım yemek makinesinde yemek yaptım perdeleri yıkadıma stım ay çok yoruldm bavullarımı hazırladım istanbul yolu gözüktü:lilav:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük

günler nasıl geçiyor anlamış değilim hergün bir işim var her gün yoğun bugünde havuza gittik tüm gün sudaydık yeni geldik duş aldık çok yorumuşuz yarında bi yere gidicez nasıl halledicez bakalım kesin erkenden uyuruz bu gidişle

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
selam günlük
gene kavga ettik biliyomusun artık birbirmize en ufak şeyde tahammül edemiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin bakalım:uzgun:

H

Hera

Misafir
İyi geceler günlük bu gün Çeşme harikaydı Denizden çıkmadık sık sık güneşlenip denize girdik ben sürekli bir şeyler yadim dondurma mısır midye ama halen daha açım Kocişim artık yeme istersen prensesim nereye gidiyor bu yediklerin deyince kendimi frenliyim bari dedim lakin açım :cokkomik: kocişimde şu an çiğdem çitliyo :eek:ys: güneşten ikimizde çok yandık çok ta eğlendik çocuklar gibi oynadık suyun içinde -ciko eşime arada şiddet ve darp eğilimleri göstersemde gene ses etmedi canım aşkım benim sabırlı sevgilim :zopa: iyiki seninle evliyim :eek:ky:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
sevgili günlük,
hiç hesapta yokken daha kendimi diğer yolculuğun yorgunluğundan kurtaramamışken bir yolculukta daha buldum:sok arkadaş artık basenlerimin yemekten değil ama araba koltğunda oturmaktan büyümesinden korkuyorum :1::cokkomik:

H

Hera

Misafir
sevgili günlük,
hiç hesapta yokken daha kendimi diğer yolculuğun yorgunluğundan kurtaramamışken bir yolculukta daha buldum:sok arkadaş artık basenlerimin yemekten değil ama araba koltğunda oturmaktan büyümesinden korkuyorum :1::cokkomik:

Oohh Aslım gene nereye gidiyorsun :hihi: gez tatlım ne güzel tadını çıkart bir gün bebiş olunca heryere gitmek kolay olmaz banada öyle diyorlar :1: o yüzden hayatım fırsat vede zaman varken gezelim :sirin: sağlığımızda varken gençken kocişlerimizle :huhuu:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Oohh Aslım gene nereye gidiyorsun :hihi: gez tatlım ne güzel tadını çıkart bir gün bebiş olunca heryere gitmek kolay olmaz banada öyle diyorlar :1: o yüzden hayatım fırsat vede zaman varken gezelim :sirin: sağlığımızda varken gençken kocişlerimizle :huhuu:
canım hofuf diye bir yere geldik geziyorum evliya çelebi modeli :) gezmek güzel de canım aynı zamanda yorgunluğu da çok yarın ramazan evde olmak istiyorum açıkcası bugün döncez Rabbim izin verirse dualarını eksik etme canım:huhuu:

H

Hera

Misafir
canım hofuf diye bir yere geldik geziyorum evliya çelebi modeli :) gezmek güzel de canım aynı zamanda yorgunluğu da çok yarın ramazan evde olmak istiyorum açıkcası bugün döncez Rabbim izin verirse dualarını eksik etme canım:huhuu:

haklısın bitanem yorgunluğu bilirim Dualarım seninle rabbim işlerinizi sağsalim halletmenizi sağlayarak sağsalimde yola çıkıp evinize dönmeyi nasip etsin İnşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar