Hanımefendi Günlük

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
uzun zamandır uykusuz ve yorgunum
bugün kızımın doğum günüydü
apar topar öğlene doğru karar verip hazırlıklarımızı yaptık
arkadaşları çağırdık
bahçeda güzel bir gün geçirdik
ama ben hala uykusuz ve yorgunum:dertli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
bir kaç tüp kan vererek açtım günü.. ardından bir adet de EKG çektirdim.. guatr hastası değilim ama migrenimin cinsi yüzünden emar yolu göründü bana.. inşallah gerek görmez doktor.. ben böyle yaşamayı tercih ediyorum dedim amma doktorum ilaç kullanmalısın diyip duruyor.. sade migren olsa neyse ama benimki auralı migrenmiş.. şuan feci bir ağrı var.. hem başım hem de kan alan erkek vampir yüzünden kolum ağrıyor.. :uzgun:

Grimsi

Aktif Üye
Tepki
93
ben de geldim:zuzu:bugün bütün gün yuvarlandım evde hiç bi iş ama hiç bi iş yapmadımmmm kuzenim bizdeydi bugün gitti olsun yine gelir bende onun sayesinde üye oldum sevdim ama burayı iyi hoş güzelinşallah güzelarkadaşlıklar edinirim inşallah paylaşımlarım çok olur hadi ben gittim görüşürüz günlükcan

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bugün çok yoruldum temizlik yaptım heryerim ağrıyor akşam olsada uyusam dinlensem

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevgili günlükcan;
günler geçtikçe daha da heyecanlı oluyorum bebeğime daha da bağlanıyorum, mucize'mi özlüyorum ama bişeylere fedakarlık yapıcağız ki amacımıza ulaşalım dimi Allah'ım bebeğimi bana hayırlı bi şekilde nasip et onu bana bağışla :hamis:

M

madesam

Misafir
sevgili günlük;
bugün çok yoruldum saf gibi topuklu ayakkabı giydim ve çıkışta da pazara gittim ve şimdi de sabah evi ilaçladığım için temizlik yapmam lazım.. yemek mi ? aa o da ne

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevgili günlükcan;
Bugün ilkokul arkadaşım, senelerdir kardeşim olan dostum bugün bize oturmaya geldi çok güzel bir gün oldu onları uğurladım fln .. Ta ki yarım saat öncesine kadar :sinifsinif: incindim kırıldım yine :uzgun: sanırım birileri beni mutlu etmeden de mutlu olmayı öğrenmem gerek ama ben ben .................... :uzgun: bebeğimin bana ihtiyacı var Allah'ım içime ferahlık ver :uzgun: hayır hayır ağlamayacağım meleğimin ihtiycı var bana :mendil:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük bugün evdeyim hiç çıkasım yok aslında biraz temizlik yapmam lazım ama hiçte canım istemiyor yine ağrım var yatsam uyusam ama gündüz uyuyamamki birazdan kalkar biraz temizlik yaparım ama balkon yıkamak falan yasak ayaklarımı sıcak tutmam şart su torbasıyla geziyorum:sinifsinif:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Sevgili günlük,

Belkide ömrümün en değişik duygularını barındıran günlerini yaşıyorum.
23 Eylül de gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı. Eşim bu çocuğu çoook istiyordu. Öğrendiğinde çok mutlu oldu benden daha heyecanlıydı.
Onu mutlu etmek ve bir bebeğimin olacağı hissini içimde fazlaca hissetmek benide çok heyecanlandırıyor.
Biran önce doktora gidip bebeğimin ilk fotografını görmek ve eşimle bu heyecanı yaşamak isityorum.
Allahım sen hayırlısını ver Yarabbim....
Çok mutluyum bu mutluluğumuzu daim et Ya Rasüllah.
(AMİN)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
günlük bu aralar keyfim yok yine karnım ağrıyor ve haff ateşim var
bugün çok işim var arkadaşa gidicem bebek görmeye sonrada

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlükçümm ben geldim:hihi:

nerden başlasam nasıl anlatsam valla kısacası gezip duruyom ayrıca saç rengimi degiştirdim kısada bir model verdim anlıycan formumdayım şükürler olsun iyiyim görüşürük öpimde gidim:zuzu:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günkük dün ütü yaptım tüm zamanım ütüyle geçti bir de kolumu yaktım , ev işi duymak istemiyorum artık :lala:
Sabah erkenden kalkıp yemeklerimi yaptım , komşum ameliyat olmuş ona da bir dolma doldurdum parmaklarını yersin.
Kızım uyansın ziyaretine bir gidicem bakalım.
Kocamı özledim o da hasta yazık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar