Hanımefendi Günlük

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük hanım ben de geldim ya hep kızlarmı ziyaret edecek seni.Kızın evini topladım geldim.şimdi kendi evimi topluyorum tembel kocam çöpleri bile atmamış ne desem kime desem sana deyem günlük bacı gülünecek bir hal.Bu arada dr gitmem lazım nasıl gideceğim bilmiyorum hastane ortamı beni delirtiyor gitmesemde olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr:elis:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük yemeklerimi yaptım şimdide yemekteyiz izliyorum:nk:
birazdan oğlumu alırım okuldan hava geçen haftaya göre ısındı burda
benimde karın ağrım geçti dişime dolgu yaptırdım rahatım bugünlerde

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Benim de canım bugün kumpir istedi. Ama bulunduğum mevki itibariyle şimdilik akşamı bekliyorum illa yiyeceğim kumpiri bugün inşallah nasipse...

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
bittim bittim bittim bugün :( 3 gündür küçük fındığımın rahatsızlığı dolayısıyla uğrayamadığım ofise bugun geldim :(( yığılan evrak ve görüşmelerin arasından halen çıkabilmiş değilim :/ şimdi kendime 5-10 dakikalık çay molası verdim ve sana yazıyorum.. ben yokken ofiste kimse işleri toparlamaya çalışmamış çok ama çok kızgınım.. söylendim söylendim ama kesmedi beni.. bu kadar da olmaz ki yahu bu ne rahatlık..

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
bende rajimdeyim nefret ediyorum aç olmaktan yemek yiyince çok mutlu oluyorum ve şimdi çok üzgünüm çünkü karnım aç:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bende rajimdeyim nefret ediyorum aç olmaktan yemek yiyince çok mutlu oluyorum ve şimdi çok üzgünüm çünkü karnım aç:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:
Allah yardımcınız olsun hiç dayanamam rejim falan... Sabırla yapabilenleri tebrik ediyorum....

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
şu an da hem çalışıp hem de "uzaylı istilasını" seyrediyorum günlük.. ve çıkardığım sonuç : böyle bir istila olursa hemen amazonlara yerleşiyoruz :D

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
günlüüük;:zuzu:

Ahir ömrümde rejim yapmamışım:lala::cikolata: havalardanmı bilmem ne giyersem dalgıç kıyafeti gibi durduğu içinmi bilmem:kahkaha: karar vermişim rejim yapmaya öğlen yemeğimi bir elmayla geçirmişim havada bir ağırlık böylee munis munis bakıyorum ...:lilav:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevgili günlükcan ;:zuzu:
Bugün hem endişeli , hemde çok merak içindeyim :acep: doktorumu değiştirmeye karar verdim yahu adam o kadar para veriyoruz ultrasyon esnasında dediğini dedikten sonra masasına geçince 2.kez sorduğuma ben az önce cevap vermiştim diyor yaa :lala: Sen benim doktorumsun beni rahatlatmaktan senin görevin ooff kuduruyorum sinirden ya :protesto: Ben zaten sorunlu bir hamilelik geçiriyorum beni motive tabi ki edicek :sinir: Bende başka bir muayenehane buldum hem de doktor Profesör ,onunla gidip konuşacağım bugün umarım aklımdaki soru işaretlerini giderir :dusun:

M

madesam

Misafir
sevgili günlük bütün haftasonunu evde yatarak geçirdim çok hastaydım. antibiyotik falan da içtim ama bana mısın demedi arasıra ateşim çıktı şimdi de öksürül krizine girdim okula gidecektim ama doktora gitmeye karar verdim doktor boğazın çok kötü bir de kulağına bakalım dedi ortakulak iltihabı başlamış 5 gün rapor verdi. okulu aradım o kadar rapor mu olur dediler hastayız herhalde... neyse günlük ilaçlarımı içtim bilgisayar başında oyalanıyorum ama kulaklarım uğulduyor birazdan yatarım herhalde..

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Günlüükkk günlük
Muhteşem geçmiş bir 3 günün ardından yine iş yerimdeyim nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam :D Öyle bi özlemişim ki işyerimi dosyaları telefonları insanları :sinifsinif: :D Ooooy oy :D

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Erteledim zaten madesam güneşli bir havaya:vecihi:
sen nasılsın nasıl oldun:huhuu:

M

madesam

Misafir
aman abla evde tek başıma yatıyom kendime çorba yaptım bi içtim sıcak sıcak.. ama yine karnım acıktı:) sen naptın ablacım

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
çok sinirli bir gün geçirdim günlükcan.. o kadar sinirliyim ki migrenim tuttu.. eve geldim su yok, su kesintisine bakmak için nete gireyim dedin net yok!!! bari marketten su isteyeyim dedim marketin telefonu bozulmuş!! allahım neyi var bu günün derken, telefonda diğer kardeşimin de Endüstri Mühendisliğine yerleştiğini öğrendim :D bu günün en süper/hiper haberi bu herhalde.. susuz ama mutluyum hahaha :D

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
offıce senın adına uzuldum kardesın adına sevındım canım ınsallah en kısa zamanda suların gelır

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Sevgili Günlük ;

Evimdeyim.Yemeğimi yedim,oğlumu doyurdum.Daha ne olsun değilmi?Hafta sonu bütün işlerimi yaptığımdan yapacak ne ütüm ne çamaşırım ne temizliğim hiçbir işim yok.Şimdi oğlum ve eşimle doyasıya zaman harcayacağım :evet: Oyüzden yazmayı kısa kesiyorum.Seni ve tüm okuyanları kocaman kocaman öpüyorum.

Ben kaçtım :heyo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar