Hanımefendi Günlük

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlük Günlükkk ;

Şu esen rüzgara desem götürür mü beni eşimin yanına sence ??? Bazen evet her şey bebeğim için katlanırım ne kaldı ki şurda diyorum , bazen ise çok ağır geliyor her şey ...:aglayan:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Allah eşininde seninde yar ve yardımcınız olsun canım... Bugünleride geride bırakacaksınız inşallah...

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Allah eşininde seninde yar ve yardımcınız olsun canım... Bugünleride geride bırakacaksınız inşallah...

inşallah :aglayan: az önce eşim aradı telefonda aynı şeyi onada söyledim bu fırtına beni alsa yanına getirse dedim o kadar morali bozuldu ki :aglayan: sadece az kaldı birtanem geleceğim yanına çok az kaldı demekle yetindi :aglayan:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bugün ayın görülmeyen karanlık yüzünü gördüm..şaşırtıcıydı..ama alışığım o tarz karanlık yüzleri görmeye.ama, hayat yine aydınlık tarafta benim için devam edecek.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
inşallah :aglayan: az önce eşim aradı telefonda aynı şeyi onada söyledim bu fırtına beni alsa yanına getirse dedim o kadar morali bozuldu ki :aglayan: sadece az kaldı birtanem geleceğim yanına çok az kaldı demekle yetindi :aglayan:

eşinide üzme tatlım kendini zaten hiç üzmeee...
Anne oluyorsun yani...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Haklısın canım...
Demekle olmuyor insan bide bu dönemde çok duygusal oluyor...

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günlük diş ağrısı berbat birşey , hiçbir ağrıya benzemiyor , ağrı kesicilerle zar zor dayanıyorum , neyse ki çok az kaldı , tedavi bitsin ohhh bee diye bağırıcam..

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
bir darbe daha. hemde dost bildiğimden. oyunlar oyunlar oyunlar. neden hep kanarımki reelde böyle insanlara.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
günlükcüm;hava günlük güneşlik ben bulutlu karnımda ağrıyor kararsızım bi açılabilsem ne olacak bilmiyorum bu belirsizlik beni sıkıyor 18 inde kontrölüm var gitsemmi gitmesemmi zaman bakalım...:acep:

M

madesam

Misafir
günlük; bana bi temizlikçi lazım:) hasta hasta yine iş yapcam okula gitsem bundan iyiydi okulu özledim valla:)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük uzun bir aradan sonra bugün yine dr gittim tahlil verdi yine onları yaptırcam sonuçlar haftaya çıkar AAM olabilir dedi gerçi dr lara güvenim kalmadı yaa neyse ben bile daha çok bilgiliyim sürekli araştırmaktan:nanik: acı ekşi asitli kahve domates çikolata yasak umarım çözüm bulurum artık bıktım yaa birazdan ıoğlanı alıcam havada yine kapalı burda

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlükkk ;

Bugün devamlı ezgi-ilahi dinledim bilmiyorum ama çok huzur verdi çok açmışım gibi geldi :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar