Hanımefendi Günlük

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlükkk;
Az önce geldim eve , geçen hafta Aile eğitimi diye bir kursa kayıt olmuştum haftada 1 gün salı günleri 2 saat sadece :huhuu: bu hafta başladı ve ilk haftadan harika geçti.. Hem eşini daha iyi anlayabilmek için, hem çocuğuna iyi bir anne olabilmek için çok fayda görüceksiniz dedi öğretmen.. Hele öğretmen '' sen bizden daha şanslısın hamile olduğun için bebeğine daha faydalı olucaksın'' deyince daha mutlu oldum inşallah sınıfın tek hamilesi benim :hamis: inşallah çok faydasını görüceğime inanıyorum , kitaplarla da ek takviye oluyor bakalım :sila:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlükk;
Az önce eşimle konuştum gayet iyi konuşurken ''bi yaramaz durum var mı'' dedi ''hayır canım yok herşey yolunda babası sadece seni çok özledik'' dedim , sesi gitti bi anda bişey dedi ama anlayamadım :acep: sonra mahsun mahsun konuşmaya başladı :uzgun: sanırım seni çok özledik deyince garipleşti bi anda o da :uzgun: ooofff :aglayan: aşırı özledik ama napalım bebeğimiz için, kavuşmak daha güzel olucak Allah'ın izniyle :aglayan:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
evimi kelebekler bastı.. yani bildiğin kelebek.. hayatta en nefret ettiğim hayvanlardan biridir kendisi.. aslan,kaplan görsem bu derece nefret etmem herhalde.. hiiççç öyle "senden kücükten korkma, hohoho kelebekten de korkulur mu yaw" demeyin.. valla en tırstığım heyvanattır kendisi.. önce 1, sonra 2 tanelerdi mutfağımda.. sonra sayıları günbegün arttı.. amanın ne yapıcam derken bugün oğlumun tezgahın arkasına attığı püsküvüt paketini buldum.. (heheh aslında pis değiliz tamamen görünmez kaza :D ) kelebeklendik ya günlük daha da demem bişi..

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
:cokkomik:kelebeğin nereden kaynaklandığını tam merak ediyordum ki şak diye yazmışsın
bisküvi poşeti:cokkomik:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük cuma günü gittiğim dr çok kuvvetli bir ilaç verdi en az 2 ay kullanıcam sonra dr tekrar bakıcak devamda edebilirim bu drun teşhisi AMS off canım çok sıkkın keşk mikrop çıksaydı ama yapıcak bişey yok mecburum beklemeye bugünümde alışverişle geçti kendime kot ve gömlek aldım bayramda giyerim zaten bayram 4 gün tatille gidicez tabi havuza girebilirmiyim dr danışıcam dr yatarken bile çorap giy dedi kendime dikkat edyorum artık eskiden buz gibi yerlere çıplak ayak basan ben şimdi kat kat çoraplayım

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
merhaba günlük, bir haftadır yoktum annemlerdeydim bugün evime geldim.geçen hafta randevumuz vardı bebeğimizi gördük onu görünce o kadar heyecanlandım ki doktorumuz cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi..şöyle demişim doktora yüzde kaç:kahkaha:
o da %99,9 dedi...isim konusunda babasıyla anlaşamıyoruz:ayk:
şimdilik bu kadar..

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Canım günlük :huhuu:
Heyecanlıyım inşallah tam bir hafta sonra sevdiğim yanımda olucak... Ama sadece 5 gün beraber olabilicez ve sonrasında çok uzaklara gidicek :dertli: Hazır değilim buna günlük hem de hiç :uzgun: Şimdi zaman geçmek bilmezken yanıma geldiğinde nasıl geçip gittiğini anlayamıycam bile adım gibi eminim... Ve sonrası çok zor bir yıl Allah yardımcımız olsun :dertli:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Sevgili günlük çok ağrım var :uzgun:
Stres yüzünden belki de :elis: dişçi beni bekliyor ya :dertli:
Kız kardeşim gelicek birazdan , kızım teyzesini çok özlemişti :huhuu: çok sevinicek görünce. Kendi ellerimizle teyzeye kurabiye ve muffin pişirdik süpriz yapıcaz :cikolata:
Havalar çok sıkıcı ne yazık ki , zorla depresyona sokucak insanı.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Günlükkk,

Hiç sorma bugün başıma ne geldi............
3 senedir kullandığım alyansımı dün takmıştım bugünde biraz zorla takayım dedim parmağımı aşırı derece sıktı parmağım aşırı şişti ve kan topladı ne yaptıysam 5 saat kadar çıkaramadım yüzüğü parmağımdan..
Sonunda çıkardım ama yeri hala acıyorrrr..
Şükürler olsun çıktı ama:)
Ohhhhhhhhhh.....
Tamda kuyumcuya gidiyordum artık....-ciko

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Günlük geceki programı izledim dehşet derecede uykusuzum. Ayakta uyuyorum resmen :cokkomik: Göz kapaklarıma hakim olamıyoruumm ne olucak benim bu halim :cokkomik:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Teyzem gezmeye gider derdi bize düşer.
Babam kendi kardeşlerine de annemin kardeşlerine de düşman bi adam zaten. Tamam haklı yönleri de var ama annemi bıktırdı.
Teyzem otogara bırakıver dedi diye babam anneme demediğini bırakmadı. Millet geziyo olan anneme oluyo.Zaten amcamlar her geldiğinde annemin eli ayağına dolaşıyo herşeyi yaptığı halde neden şundan yapmadınız neden şunu getirmedin böyle misafir mi ağırlanır diye kadına demediğini bırakmıyor. Ki annemin eli beceriklidir kız meslekte yemek öğretmenliği yapmış.
Şimdi teyzem neden yakıt parasını ödemiyo da gezmeye gidiyo diye laf edip duruo annem ne yapsın ?
İnsan komşusu olsa götürür otogara babam götürüyo ama annemin ağzından burnundan da getiriyor. İki üç kazandığı sevabı varsa laflarıyla onlarıda alıp götürüyor.
Allah'ım evlilik ne zormuş.
Hiçbişeyde böyle tartışmazlar tek sorunları teyzemin sürekli gezmesi amcamın cimriliği ki bunları sorun yapan da babam sadece!!!!

M

madesam

Misafir
sevgili günlük... ben artık karar verdim depresyondayım ve uzman yardımı alcam.. hayattan bi beklentim kalmamış benim.. eşimden de beklentim kalmamış kendimden de.. kendimi bi odaya kapatasım günlerce orda kalasım var...

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Günlükkk,

Hiç sorma bugün başıma ne geldi............
3 senedir kullandığım alyansımı dün takmıştım bugünde biraz zorla takayım dedim parmağımı aşırı derece sıktı parmağım aşırı şişti ve kan topladı ne yaptıysam 5 saat kadar çıkaramadım yüzüğü parmağımdan..
Sonunda çıkardım ama yeri hala acıyorrrr..
Şükürler olsun çıktı ama:)
Ohhhhhhhhhh.....
Tamda kuyumcuya gidiyordum artık....-ciko

senin yine iyi yüzüğü parmagından çıkarmışsın benim süs yüzüğü parmagımda sıkıştı ne yaptımsa çıkaramadım parmagım resmen şişmi morardı soluğu kuyumcuda aldım yüzüğü makasla kesti bende onu satıp para verdim üstüne güzel bir yüzük aldım..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sevgili günlük... ben artık karar verdim depresyondayım ve uzman yardımı alcam.. hayattan bi beklentim kalmamış benim.. eşimden de beklentim kalmamış kendimden de.. kendimi bi odaya kapatasım günlerce orda kalasım var...

kuşum ne oldu ...sebep?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar