Hanımefendi Günlük

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
of kafayı yicem ya temizlik işi hiç bana göre değil hele de babamın şuarıyda süpür kızım şurayı da siliver kızım demesine sinir oluyorum zaten annem evde yok öğlen bizde gün var annem misafirlerden önce gelir inşallah kurstan yaa her iş bana kaldı ve şuan banyoya girmem lazım babam girdi iki saattir traş olamadı ay ne stres yapar oldum herşeyi kafaya takar oldum. Ne ders çalışıyorum ne bişey benden bu gidişle memur falan olmaz günlükcan kafayı yicem yaa bide sanki çok ders çalışıyorum gibi öğlen uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla buluşcam tabi herşey bitti sıra eğlenmeye geldi dimi yavrum lay lay lom hayat bana güzel ve ben manyağın tekiyim! :beyazbayrak:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Günlük bugün iyiydi ama boştu ahhh bu boş geçen günler için kafamı çok duvarlara vurcam ben ama ne zaman merak ediyorum. Yarın sabah dersanem var uyumam lazım uyuyabilirsem :ates:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
çok yoruldum günlükcan.. kızlarla buluşup biraz stres atayım dedim o da olmadı.. bunalım, bunaalım, bunu alıım, bunu alayım, bunu da alayım moduna girmiş bulunuyorum :D

bu arada bu Ferber metodunu çıkarana sevgilerimi sunuyorum.. kırmadan anlatmama ragmen beni bir türlü anlamayan sevgili arkadaşım: her ne kadar okuyamayacağını bilsem de bu yöntemin çıkış yeri olan amerika da bile artık bu yöntemin uygulanmadığını, çocuğu değil günlerce 3 dakika bile ağlatmanın ciddi güvensizlik oluşturacağını bas bas bağırıyorlar.. hayır yani adamlar bile kendi yöntemlerini kullanmazken sen neden bu kadar ısrarcısın??? ben sana söyliyim o bebekcik değil 5 gün 5 yıl bile ağlasa susmaz.. en sonunda pes eden sen olacaksın.. hem benim hem de bebeğinin gözünde..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün evdeydim öğlene kadar uyudum bu arada adetim 6 gün geçmişti çok umutlanmıştım ama adet oldum...test yapmıştım gerçi negatif çıkmıştı ama işte bi umut oluyo insan da:( çok üzülüyorum ama demek ki hayırlısı ne bilim ya:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bugün güzel bir gündü günlük. Soğuk bir İzmir gününde içi sıcacık, cici biriyle tanıştım bu site vesilesiyle :utan: Sayesinde güzelce de bir manikür yaptırttım-kop Bir de sevgili oğlum izin verseydi süper olacaktı:ninni:

Bu arada bizimki büyüme atağında kanımca; bu kadar çileye yürümesi dileğiyle :uyku:

H

Hera

Misafir
Günlükçüm bu gün benim içinde çok özel bir gündü ciddi bir soğuk vede yağmur olan İzmirde çok tatlı ve içten Arinayla tanışma fırsatı buldum güzel bir arkadaşlık ve dostluğun başlangıcı oldu benim için onunla içimden geldiği gibi :ninni: sohbet edebilmek :semsiye: çok güzeldi teşekkürederim buradan onu tanımama vesile hanıefendi. com için benim için güzel bir başlangıç

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
slm günlüğü okuyan herkese :)
bugün karlı bir sabaha uyandık nihayet bizde ,çünkü artık yağması lazım kış bitecek neredeyse.. kar kış beni durdurmadı zor şartlardada olsa bugün bir seminer vardı oraya katıldım konusu Rivayetlerin Ortaya Çıkardığı Olumsuz Kadın dı:ates:
çok üzücüydü farkettiğim gerçekler ,nasılda kabulenmişiz bize verilen görevleri ve yerimizi
sanırm çok menmun kalmışızki değiştirmek için çokda fazla birşeyler yapmamışız bunca yıllardır
ama menmun olmayanlar kabul etmek istemeyenler kıracak birgün eminm bu yalan yanlış yargıları..

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
günlük artık gün sayıyorum, bebeğimi kollarıma alacagım günleri sayıyorum..iki ay kaldı rabbimin izniyle...

balböceği

Daimi Üye
Tepki
386
slm günlük.. :)
bembeyaz bir ankara sabahına uyandık bugün uzun zamandır bekliyodum bu karı oğluşumun kar heyecanı ise anlatılamazdı akşama kadar oynadık kardan adam yaptık
çok güzel bir gündü bugün benim için.. :evet::evet::evet::evet:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Selam günlükcan :huhuu:
Dün eşimle harika bir gün geçirdik, güne yorucu başladım ama keyifli devam etti ve keyifle son buldu.. sabah 9'da mutfağa girdim ve öğlen 1'de çıktım gelen 8 stajer öğretmene kahvaltı hazırla bulaşıkları yıka ancak oldu üste üstlük bir de ağrım vardı adet ağrım çok fazlaydı :dusun: ama sağolsun eşim yemeğe de yardım etti bulaşığa da -hmm
Onlar gittikten sonra 1 saat filan dinledik eşimle ve dışarıya çıktık, bütün gün boyunca avmleri gezdik alışveriş yaptık ve kar topu oynadık harika bir kar yağışı vardı :utan:
Sonra da yeni açılan Türk cafesinde karnımızı doyurduktan sonra evimize geldik ve güzel bir filmle de akşamımızı sonlandırdık :ask:
Teşekkür ederim canımıniçi iyi ki varsın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Günlükçüm bu gün benim içinde çok özel bir gündü ciddi bir soğuk vede yağmur olan İzmirde çok tatlı ve içten Arinayla tanışma fırsatı buldum güzel bir arkadaşlık ve dostluğun başlangıcı oldu benim için onunla içimden geldiği gibi :ninni: sohbet edebilmek :semsiye: çok güzeldi teşekkürederim buradan onu tanımama vesile hanıefendi. com için benim için güzel bir başlangıç

günlük herayı çok kıskandım bugün arina sitede tanışmak istediğim biri:)) sizin adınıza sevindim:utan:
süper bi kar var bu arada kış mevsimini çok özlemişimmmmmmmmmmmmmmm

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük
hava çok soğuk ama kar tutmadı burda hiç keşke tutsaydı
oğlumu okula bırakıp arkadaşa gidicem geçmiş olsuna
ama duş almam lazım önce

M

madesam

Misafir
sevgili günlük;
bugün eşim gittikten sonra yatmadım ev işi yaptım biraz.. burası acayip soğuk ama mecburen okula gidicem kar başladı şimdi de eminim tatilde kar yağar bir yere çıkamam :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar