Hanımefendi Günlük

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük ben marta calisicam burdan uzak kalicam ama aklim hep burda olucak:mendil:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ya ben napim:ates:baya bi agırlaştım uzanırsam mutlaka eşim beni kaldırır uzandığım yerden:2:
rabbimin izniyle az kaldı canım..

Ah bebeğim kıyamam sana ama senin bayaileriakşam oturduğum yerden eşim kaldırdı kendim imkanı yok kalkamadım.
Dahadoğuma çok var senin olduğun yere gelene kadarkim bilir nasılşişerim daha...İştahım da çok maşallah gidişat fazla iyi değil çok kilo alıcam böyle giderse...:sinir:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
dün anneannemi kaybettik sevgili günlük ......mekanın cennet olsun canım anneannem seni seviyorum.....

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevgili günlükcan ;
Az önce eşimle birlikte patlamış mısır eşliğinde the smurfs 2011 (şirinler) filmini izledik 3 boyutluydu ve harikaydı :huhuu:
Çok güzel vakit geçirdik, çok tatlılardı ya

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük biliyorsun ben 19 gündür zayiflama modundayim:dedikodu:
ve cumartesi günü nisana gidicez emimin verdigim kilo belli olucak:ayna:
simdide gecen pazar izliyemedigim dizimi izlicem yoksa bu pazar birsey anlamam :foto:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
ne yorucu bir haftaydı ya.. bilgisayarım iyicene çıldırma aşamasına geldi.. yenisini alalım derken bir hayli dolaştım.. kendini birşey sanan ve etiketleri okuyarak bilgi sahibi olan bir sürü teknik elemanla sinir harbi yaşadım.. netice olarak içime sinen birtane aldım diyordum ki eve geldiğimde 1 pixel'imin ölü olduğunu farkettim :( neyse bu şoku atlattım derken bu seferde iki bilgisayar arasındaki transferde sorun çıktı :( şu saat itibariyle rahatladım inşallah :D

minik kuşum ilk karnesini de aldı bugün :D sayılsalcı olucak inşallah öğretmenin yazdıklarından bunu anladık :D ah günlük ah, şöyle UCLA yollarında görürüm onları da inşallah :D

bu arada bütün arkadaşların fındıklarına iyi tatiller diliyorum.. hakettiler iyi bir dinlenmeyi..

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
beynim kazan gibi oldu.. nefret ediyorum apartman yaşamından günlük.. eğer Türkiyede yaşayacaksam gerçekten müstakil eve çıkmayı çok istiyorum.. insanları saygısız, gürültülü, kavgacı.. sürekli bir yerler kırılıyor, bir yerler yapılıyor.. Tadilat hiç bitmiyor.. o kadar sıkıntısını çekip barbekü bile yapamıyorsun.. otoparkları ya yok ya da işgalci!! komşular tarafından ele geçirilmiş. eve değil meydan muharabesine geliyormuş gibi geriliyorsun.. hayır yani hangi semtte oturursan otur böyle.. biraz daha kabası veya daha kibarı.. ama sonuç değişmiyor ne yazık ki..

bugün oğlanlara kıyafet bakmaya çıkalım dedim, çocuklar yollardaki köstebek yuvasına dönmüş oyuklar yüzünden ayaklarını incitiyorlardı.. hemen hemen hepsinin içine dolan su yüzünden arabalar da bizi yıkadı.. offffffffff offfff çok sinirlendim ya!!!!

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günaydın Günlükcan ;

Sonunda öğrencilerimle olan ilk günü atlattık sorunsuz bir şekilde :)
Aaaa sen bilmiyorsun değil mi benim minik minik öğrencilerim var :huhuu: dün ilk günümüzdü -gozluk Artık haftanın tüm günleri dolu yaa olsun boş boş oturmaktan iyidir yani :dusun:
5 yaş grubu 5 çocuk :) Kreş tarzında eğitim vermeye başladım onlara bakalım umarım devamı da gelir inşallah hafta da 3 gün 12:30 ile 17:00 saatleri arasında :)
Dün akşam anneleri ( velilerim :D ) aradı ve çocukların kapıdan içeri girdikleri an da anneeee harika bir gün geçirdik dediklerini söylediler çok mutlu oldum ben de :utan:
Bakalım bugün anaokulu programı indireceğim sağolsun kocişte yardımcı oluyor nasılmış öğretmenlik hanımefendi anladın mı beni şimdi diyor gıcuk didim ben de :D
öyle işte öptüm seni mucuk mucuk:eek:pucuk:

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
bugün çok mutluyum bilmem nedennnnnnnn.ama içim kıpır kıpırrrrrr.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.-rgulu-gozluk:eek:ky:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Selam günlükcan;

Bugün minik talebelerim geldiler güzel bir gün geçirdik mutlu mutlu ayrıldılar yanımdan :huhuu:
Onlar gittikten sonra eşim geldi birlikte yemek yedik sonra o kandil programı varmış ona gitti ben evdeyim ama feci nazlıyım hiç sorma yaaa :uzgun:
Sanırım çok yoruldum, erkenden uykum da geldi :uyku:
Bir de hasta olucağım sanırım hapşırıp duruyorum :hasta:
ooff ya feci nazlandım nerde kaldın kocişşşşşşş :cirla:
Annemi istiyorum ben yaaaa :mendil:
Azcık kandil programı izlemek istiyordum ama uykuş da var :dusun: pffffss

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
merhaba günlükkkkk:evet:
bebişim yarın annen ve baban seni görmeye gelecek ona göre hazırlan..:ninni:
canım oğlum,rabbime emanet ol...

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Sevgili günlükcan ;

İki gündür feci derecede hastaydım bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi.. Herhalde minik talebelerimden geçti grip bana :hasta:
Ateşlendim boğaz ağrısı filan epey vucudumu dirençsizleştirdi..
Sağolsun eşim dün akşam grip çorbası yaptı bana meyvemi filan hazırladı :utan: İlaç da alınca daha da iyi oldum fakat gece yeniden ateşlendim ve boğaz ağrım arttı :hasta:
Eşim gece 2:30'da kalkıp bana süt ısıttı -hmm sonra rahatça uyumuşum :)
Sabah da güzel bir kahvaltı hazırlayıp bulaşıkları yıkadı kocişim iyi ki seninle evlenmişim birtanem hakkını nerde öderim bilmiyorum hele gecenin bir vakti kalkıp süt ısıttığında o kadar duygulandım ki :utan:
iyi ki varsın herşeyim

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
Sevğili günlük ;

ßende 3 gündür hastayım çok kötü cigerlerimi üşütmüşüm öksürük grip 2si bir anda olunca kötü oldum ama bugun daha iyiyim

Elifimde hastaymış geçmiş olsun diyorum burdan ona canım benim :eek:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
boğazım çok feci ağrıyor, sanırım biraz ateşim de var.. bunun yanında migrenim de başladı ve işin en berbat tarafı ağrı kesici almam yasak.. kısaca ölmem gerekiyor galiba :( yat desen yatamam bitirmeme gereken işlerim var.. zaten bütün sinirlerim de tepemde..

bütün hasta arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum. bu havalar feci, aman dikkat edin..

p.s: bu arada 2 kilo daha almışım, depresyona giricem boş vakit bulur bulmaz!! :gitme: :cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar