Hanımefendi Günlük

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Sevgili günlük sabah hava günlük güneşlikken kızımla park hayalleri kurarken yağmur başladı , bu da yetmedi kızımı uyuttum , inşaat çalışması başladı , yine de bir umudum var :huhuu: takıyım pembe gözlüğü hıııh..

Yarın aşımız var , dişçi randevumuz var , bu sefer arkadaşımdan destek almak durumundayım , zor be günlük cidden zor , çeken bilir..:dertli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
sinirlerim çok bozuldu :/ millet mükemmel bir şekilde giyinmiş, geziyor.. ben ise üstümde bir hoodie ile bilgisayar başında çalışıyorum :/ akşama da telekonferansım var :/ migrenim tutmuş durumda :(( daha kötüsü dişimin dolgusu kırılıp diş etimin içine girmiş. o da yememiş dişeti kendi kendini kapamış :( resmen yarıp alıcaklar onu ordan :(( işin ilginç yanı bu kadar iş benim ruhum bile duymadan olmuş :/
bunalımlarda mıyım? eveeeeetttt!!!! neyse allah beterinden saklasın..

ufak çapta gerginliğin akabinde hayırlı bayramlar olsun günlükcan :D

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Sevgilii günlük:panter:
bu aralar cok yorgundum bugün hic birsey yapasim yok:dertli:
siddetli bas agrisi cekiyorum:uzgun:
cocuklara corba bile yapicak gücüm yok hep umutsuz hep umutsuz nereye kadar be günlük:dertli:
neyse simdiden tezi yok iyi seyler yasamak istiyorum:nanik:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
günlük,fizik tedavi bitti. gel görki, kol yukarı ve yana açılıyor ama arkaya hala kısıtlı. zamanla açılır dedi doktor ama ya açılmazsa..
off ki off. ağrıda devam. birde devamlı kullandığım sol elim. ne beter işmiş bu ya...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
sevgili günlük murat ve arkadasi ders calisirken bende azcik keyif yapam dedim-ciko
birazdan annemlere gidicem :cee
sabah gittim gezdim yine alisveris yaptim kocam bosasa sirf bu yüzden bosar heralde:dill:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük
hayatımda geçirdiğim en ilginç bayram bu olsa gerek arifeden birgün önc acile gittim hala geçmeyen böbrek ağrılarım var eşim sağolsun çok üstüme düşüyor bayramda hep yattım az iyi olduğumdada eşim dışarı çıkardı gece falan dinlemedi çorbacı kahvaltı çiçekler :hihi:sağolsun aşkım hem birde tatile didime gidemedik 1000tlde boşa gitti 5günlük rezervasyon yandı sağlık olsun dedik napalım bu bayramda böyle geçicekmiş

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
OOoo günlük kardeş :) adını çok duydum bi merhaba diyim dedim.:hihi: Bugun bayram ya güya köydeyiz tabi, 2gündür anamla,babamlar gezdik bugünde ede misafir bekledim,2 bayramdır mutfak nöbeti bende :ilknur: yemeği hazırlıyorum,çayı koyuyorum,misafirleri doyur bulaşıkları yıka :ayk: yaa günlük sende acıdın dimi bana :dill: ben sevindm ama :cokkomik: bizim bayram bugün son buldu günlükcan..Nişanlım geliyo bu pazar,kayınvalidemle :) bayram hediyeleri alcaklarmış bana :huhuu::lilav: Bidahaki bayramlara erişme dileğiyle ..Allah nasip ederse bidahaki kurban bayramını kendi evimde işimle beraber geçircem inşallah

H

Hera

Misafir
Sevgili gunlükcügümm Almanyanin yollari tastan yoruldum bu gün ama htler hakkinda canli b#lg#ler ögrenmek guzeldi sabah erken kalkicaz yatmam gerek ceke gidicez mujukssss iyi geclerrrrrr

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Günlük ölüyorum :uzgun: Hiç bu kadar hasta olduğumu hatırlamıyorum ben boğazlarım berbat halsizim mahvolduuummm :uzgun:

Üstüne bir de nişanlımın yolculuğu kötü geçiyo taşlamaya başlamışlar askeri konvoyu moral motivasyon hepten SIFIR. Rabbim yardım et sen bize :dertli:

Elizαπ

Yeni Üye
Tepki
13
Her gece ruyamda işin ne senin ,
Hep seni görmek zorunda mıyım ?
Kalbimin içinde sızın var senin ,
Hep böyle yanmak zorunda mıyım ?

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
tesadüfen gördüğüm bir foruma üye oldum sevgili günlük.. gerçi yabancı bir kadın forumu ama yine de ceza almamak için isim vermicem :D

yalnız orada bir üye var, Okypete'nin avatarını kullandığı için kıza sürekli oky yazıyoruum :D hahaha oky kulakların çınlasın canım :)))

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
selam günlük,
bayadır yoktum annemlerdeydim bana bebek gibi baktı ..akşam acillik oldum bende evime değil annemlere gittim orda kaldım 20 gün boyunca,çok korktuk çok bebeğimizi kaybedeceğiz diye:uzgun: rabbim bir daha yaşatmasın ...buraları çok özledim şimdilik bu kadar sonra yine görüşürüz..:dertli:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Sevgili günlük bugün kızlarla bir anket yüzünden resmen parçaladık kendimizi :kahkaha:
Nazara geldik nazara :D Elemtere fişşş kem gözlere şişşşş :D:D
Seviyorum burayı her haliyle akıllısıyla delisiyle gevezesiyle sessiziyle :D

H

Hera

Misafir
Şükürler olsun günlükçüm bu gün bir kez daha halime yaşantıma Allahıma şükrettim herkese saygı duyuyorum her kes herşeye yetemez maddi manevi her şeye rağmen insan olabilmek çok fazla gezmesede görmesede maddi olarak yetersiz olsada herkesi olduğu gibi kabul etmeyi öğretti Rabbim bana kültürüm bana ..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Kendimi süper ve bakımlı hissediyorum bugünlerde.
Yarın hastaneye gidiceğim heyecanlıyım 2 li testimin sonucunu öğreneceğim inş. hayırlı haberler alırım.
Test sonuçlarımı aldıktan sonrada özele çıkacağız cinsiyet öğrenmeye...
eeee artık öğrenelim cinsiyetimizi bizde cicileri almaya başlayalım yavaştan yavaştan....
Seni seviyorum bebeğim :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar