Hanımefendi Günlük

M

madesam

Misafir
selam günlük uzun bir aradan sonra bugün yine dr gittim tahlil verdi yine onları yaptırcam sonuçlar haftaya çıkar AAM olabilir dedi gerçi dr lara güvenim kalmadı yaa neyse ben bile daha çok bilgiliyim sürekli araştırmaktan:nanik: acı ekşi asitli kahve domates çikolata yasak umarım çözüm bulurum artık bıktım yaa birazdan ıoğlanı alıcam havada yine kapalı burda

canım geçmiş olsun.. inşallah iyi çıkar:) öpüyorum seni çok çookk

Şimdi bebişimi görmeye gidiyorum o kadar heyecanlıyım ki anlatılacak gibi değil.....

kııızzzz ben de heyeanlandım:) hadi bakalım anlat bize gelince:)

Elizαπ

Yeni Üye
Tepki
13
Selammm günlüşüüüüm :)

Bu siteye henüz yeni üye olduğum için günlük konusuna baktım bulamadım sağolsun hanımefendinin birisi yardımcı oldu bana :)
sana gelip gelip yazıcam burdan bişiler :)
Günlüşüüüüüm şafak 00.00 ila ; beş ! :)
çok özledim ~

Elizαπ

Yeni Üye
Tepki
13

B E Ş !
Ve erkenden gelebileceğini söyleyip beni havalara uçurmayıda başardı sonunda :)
Tam kesin değilmiş erken gelebileceği ayarlamaya çalışacağını da söyledi lakin olabilirmiş de olmayada bilirmiş erken gelişi olsun her ikiside olsa gene de bu iyi birşey çünkü bekledim o kadar gün ve hala bekliyorum bi kaç saatin lafı mı olur hiç ?
Cuma günü gelicek er yada geç fark eder mi gelecek oldukdan sonra ?
Evet onu çok özledim bugün tam şehrimde onsuz geçirdiğim yirmidokuzuncu günüm ve o geldiğinde otuzdördüncü gün olucak ve ben o otuzdördüncü günün sonunda ona kavuşmuş olucam Rabbim izin verirse inşaAllah.
otuzbeşinci günümüzde ikimizde sınava giricez ve daha nerede gireceğimiz belli değil cuma günü açıklanacak sınav yerlerimiz ve sınav giriş belgesini almaya beraber gideceğiz bakalım neresi çıkacak HAYIRLISI ile şu sınavları da bi atladaydık daha sonra okullarımızı vesaire.
Biran önce olsun herşey çokçabuk geçsin artık şu günler.
VE SABR ; Hiç bırakma yakamızı. [Ecmain]
Seniseviyorum.

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Günlük dün dişçi koltuğunda zırıl zırıl ağladım :sinifsinif:
İnanır mısın aklıma doğumum geldi o drece diyorum , yoksa sert canlıyımdır ama işte mecburen çekiyorum sıkıntıyı , hatta bir ara doktora ben bırakmak istiyorum demek üzereydim sakinleştirmeseydi.
Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur bir daha beni dişçi koltuğuna oturtma diye :(

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
Günlük dün dişçi koltuğunda zırıl zırıl ağladım :sinifsinif:
İnanır mısın aklıma doğumum geldi o drece diyorum , yoksa sert canlıyımdır ama işte mecburen çekiyorum sıkıntıyı , hatta bir ara doktora ben bırakmak istiyorum demek üzereydim sakinleştirmeseydi.
Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur bir daha beni dişçi koltuğuna oturtma diye :(

bu duyguyu iyi bilirim:dertli:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
The Eagle! sen nasıl bir filmmişsin ve ben seni bu güne kadar seyretmeyerek ne büyük bir hata yapmışım!! dehşet bir filmdi.. bir savaş filminde aranan her şey vardı.. şeref, onur, sadakat adına beklenen her şey hemde!! :huhuu:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlükk ;
Yarın inşallah 14:20'de doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım :1: Kuzumu yeniden görüceğim hayatımın minik mucizesini annesinin can kuşunu yeniden görüceğim Bakalım yarın 2'li tarama testi isteyecek mi doktor?? :dusun: Allah'ım yardımcım olsun Babamız bizden daha heyecanlı, birtanem benim :utan: İnşallah her şey yolunda gider Annen sana bayılıyor miniğim benim hastayım sana hastaaaa :hamis::utan:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük hanım bu gece çok duyguluyum 18 yıl aynı odayı paylaştığım İş arkadaşım oğlunu evlendirdi hemde benim taşındığım şehirde.Hem ağladık hem güldük gelinimiz azeri imiş güzel bir azeri düğünü oldu.Onları hayranlıkla izledik.Allahım bahtiyar eylesin onları.:huhuu:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
günlük, yarın büyük gün benim için hem miniğimi görecem hemde cinsiyetini öğrenecem..
ayyy çok heyecanlıyım yarın saat 16:00 da randevumuz var ..çarşamba günü ise üçlü testimiz var.bi hoş oldum şimdi, bu gece uyku bana yok

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Günlükkkk ;
Az önce geldimm minik mucizemi can kuşumu gördüm ne yaramaz şey ya bi saniye durmadı yerinde kıpır kıpır parmağını dahi emiyordu ya düşünebiliyormusun :hamis: ve doktor bey tam bakarken ultrasyonda bize döndü inanabiliyormusun şok oldum ya -ciko Veee esas bomba haber aslında ben ikiz annesiydim şu an da fakat diğer bebeğim gelişememiş ve bu yaramaz ufaklık kardeşini ezmiş doktor bey ikinci keseyi de gösterdi bana ''boş kese zamanla bebek büyüdükçe kaybolucak'' dedi.. Herşeyin hayırlısı olsun tabi ama ben baştan beri kan değerimden dolayı ikize hamileyim demiştim :panter: 2'li tarama testi de oldum bakalım sonuçları hayırlı olur inşallah ensesini ölçtü doktor herşey yolunda gayet sağlıklı dedi çok şükür Anne sana bir kez daha aşık oldu biliyormusun yaramaz -hmm seni seviyorummmm can kuşummm -kop:gulbis:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük
hava çok soğudu üşüyorum yaaa nedense eskiden hiç üşümezdim yaşlanıyomuyum ne:hihi:yemeklerimi yaptım banyomu yaptım eşimi bekliyorum :eek:ky:

M

madesam

Misafir
Günlük hanım bu gece çok duyguluyum 18 yıl aynı odayı paylaştığım İş arkadaşım oğlunu evlendirdi hemde benim taşındığım şehirde.Hem ağladık hem güldük gelinimiz azeri imiş güzel bir azeri düğünü oldu.Onları hayranlıkla izledik.Allahım bahtiyar eylesin onları.:huhuu:
amin ablacım aminnn herkesi
selam günlük
hava çok soğudu üşüyorum yaaa nedense eskiden hiç üşümezdim yaşlanıyomuyum ne:hihi:yemeklerimi yaptım banyomu yaptım eşimi bekliyorum :eek:ky:

ohh ne güzel:) ama yaşlanmakta neyin nesi aaaa

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
mrb günlük kafamdaki saçmalıkların hepsini bir poşete doldurup çöpe atmak hatta çöpü ateşe vermek istiyorum :D
Ben hayatımda benm kadar iyi senaryo yazan bir kişi daha görmedim bir insan bu kadar kuramaz aslına bakarsan bu huyumdan nefret ediyorum ve biran önce kurtulmak istiyorum :sinifsinif::sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar