selam günlük uzun bir aradan sonra bugün yine dr gittim tahlil verdi yine onları yaptırcam sonuçlar haftaya çıkar AAM olabilir dedi gerçi dr lara güvenim kalmadı yaa neyse ben bile daha çok bilgiliyim sürekli araştırmaktan:nanik: acı ekşi asitli kahve domates çikolata yasak umarım çözüm bulurum artık bıktım yaa birazdan ıoğlanı alıcam havada yine kapalı burda
Şimdi bebişimi görmeye gidiyorum o kadar heyecanlıyım ki anlatılacak gibi değil.....
canım geçmiş olsun.. inşallah iyi çıkar öpüyorum seni çok çookk
teşekkür ederim canım benim inşallah
Hımm ne Mutlu canım Ebrummmmm
Günlük dün dişçi koltuğunda zırıl zırıl ağladım :sinifsinif:
İnanır mısın aklıma doğumum geldi o drece diyorum , yoksa sert canlıyımdır ama işte mecburen çekiyorum sıkıntıyı , hatta bir ara doktora ben bırakmak istiyorum demek üzereydim sakinleştirmeseydi.
Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur bir daha beni dişçi koltuğuna oturtma diye
amin ablacım aminnn herkesiGünlük hanım bu gece çok duyguluyum 18 yıl aynı odayı paylaştığım İş arkadaşım oğlunu evlendirdi hemde benim taşındığım şehirde.Hem ağladık hem güldük gelinimiz azeri imiş güzel bir azeri düğünü oldu.Onları hayranlıkla izledik.Allahım bahtiyar eylesin onları.
selam günlük
hava çok soğudu üşüyorum yaaa nedense eskiden hiç üşümezdim yaşlanıyomuyum neyemeklerimi yaptım banyomu yaptım eşimi bekliyorum ky: