Hanımefendi Günlük

Tepki
914
sevgli günlücağızım ,
bugün işyerindekilerle sosyete pazarına gittik öğlen...
servisi işyerinden alıyor işyerine bırakıyor ama bir saat kime yetsin neye yetsin ...
yine de eşofman takımı aldım çok cici bici ..
ayy gelirken serviste bir kavga çıktı gülmekten yarıldık ..
oda arkadaşımla servis şoförünün yanında önde oturuyorduk ..
kadınlar arkada kavga ediyor ...nerdeyse saç saça baş başa girecekler ..
servis şoförü onlardan daha manyak çatlattı bizi ...
diyorki : abla arkada ne oluyor yaaaawww bunlar neyi paylaşamıyor:kptmya::kptmya:
bir de servisi bri kaçırmış peşten koşturuyor..
yarım saat sonra da servis varmış ..
servis şoförü de ona binsinler vakit tamam dedi ...kadınlar da yolda kalan arkadaşlarını aradılar gelme öbürüyle gel diye...
servisi kaçıran bir iken iki oldu ..
şoför o da kalsın o da kalsın demiyor mu çatladık yaaa:kptmya::kptmya::kptmya:
öğlen tatili keyifli idi ..
servsteki kavgadan sonra dairedeki bayanlara dedikodu konusu çıkmıştır herkes o kavgayı konuşur artık :kptmya::kptmya:
işte böyle ..
tosunumu çok özledim ..
akşam olsa da gitsek yaaawww -hmm-hmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Çok yorgunum. Bugün temizliğe kadın geldi :kahve: Her taraf mis gibi oldu. Perdeleri falanda yıkattım, asıldı:dertli: Yemeklerim, ikramlarım hepsi hazır; ama belime acaip bir ağrı girdi. Sanırım yemekti, ikramdı derken baya yordum kendimi. :kahve:

Eşim işten gelir gelmez yemeğimizi yedik, birazdan da çay demler bana Karşılıklı afiyetlen içeriz :sila::sila:

Bebişimi görmek içinde son 1 haftam kaldı:bebecik Bakalım büyümüş mü annesinin gülü-hmm-hmm

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevgili günlük...

buğun baya geç kalktım.. kahvaltı hazırladımm sobayı yaktım.... kahvaltımızı yaptık ..sonra evi temizledim.. bulaşıkları makineye yerleştirdiim...örgü ördümm...
askerimle konuştum onu çok özledimm yaaa:sinifsinif:zaman geçmiyoo yaa

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Bugün çok şükür iyiyim. Şimdi geriye kalan işlerim var. Onları yapıcam. :kokos:

Onlarda bitsin rahat rahat oturayım :sila::sila:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Bugün evde yaymakla geçti günüm. 1 hafta işteysem diğer hafta yokum. Babamda sapolsun gelme diyor :ilknur::ilknur:

Ara ara baş, bel, karın ağrısı oluyor haliyle. Bebeişimi özledim bir de, tam 1 hafta var görmeme. Büyüdü mü, cinsiyeti ne, sağlıklı mı? Beynimi tırmalıyor bu sorular:)

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
segili günlük;
büğün çok yoruldum...
anneme otogara götürdüm..annanemle taksitleri yatırmaya gitti fırına gittim kasapa gittim ..
sobamı yaktım yemeğimi yedim..
canım çok sıkılıyo su sıralar kendimi çok yanlız hissediyorum..

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Günlük Hanım sana günlük yazamıyom bu gün aklıma geldin sana şu 2009 yılını şikayet edesim vardı 2010 onun açtığı yaraları sarmakla geçti.2011 de dileklerimi gerçekleştirirmi dersin.Bu dilekleri dileyebilmek bile güzel.2009 da aklıma bile getiremiyordum.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Şu demir hapı yine mahvetti midemi ya. :ates: Ne zaman içsem muhakkak midem bulanıyor. :dusun: Bugünde yine aynı moddayım.:dertli:

Midem bulanıyor, yanıyor. Ve işin kötüsü bu ilaca devam edeceğim hamileliğim boyunca. Neyse bebişim iyi olsunda bunu da çekicez demi günlük. :rujsigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün sabahtan beri temizlik yapıyorum dışarda yağmur yağıyo ben odanın camlarını sildim perdeleri yıkadım dışardan biri gördüyse deli demiştir bana:kptmya:kalın perdelerde yıkanıyo bitti galiba şimdi onları asıcam akşam annemler gelecekkk.hafta sonu kankam gelecek inşallah istanbuldan ama şansımıza hava bozdu yollar da kar olursa glemez belki de...inşallah gelir onu çok özledim:sarilma:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük, bu aralar kapını çok çalar oldum demi :sinifsinif:

Akşam eve gelir gelmez eşim yemeği hazırladı ve yemeğimizi yedik. Bende yarının yemeklerini hazırladım bugünden.

Şu İlknur cadısı yüzünden mozaik pasta da yaptım :ilknur::ilknur: Şimdi buzlukta, birazdan afiyetle mideme indireceğim. :sila::sila:

Bu arada felakett bir yağmur yağıyor :ates: Bir ara buz yağdı gökten :sinifsinif::sinifsinif: Balkonlar buz doldu:ates:

Ayrıca son 5 gün kaldı bebişime kavuşmama :bebecik:bebecik

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
of of bugün bir konuda çok büyük konuştum galiba günlük.. rahatsızlanan biri için "hiç üzülmedim" dedim. bilmem büyük konuşma mı, ama sabahtan beri içim içimi yiyor.. belki de rahatsızlığı geçirmesinde kendisinin hiç suçu yoktu ama ne bileyim, çok sinirlendim duyduğumda.. rabbim affeder inşallah..

bu sıkıntının haricinde iyi sayılırım.. dün gece 2 sularında, bir arkadaşımın işten ayrıldığını duydum.. her ne kadar adımı unutup bana kısaca Claire diyorduysa da iyi sayılırdık.. şimdi onun da yerini ben doldurucam ve daha vahimi, onun yerine herhangi birinin alınmayacağını biliyorum.. zaten 18 saat çalışıyordum, bakalım kaç saate çıkacak mesaim?? en komiği de yıllık iznimi de (tatil niyetine) şirkete giderek kullanacak olmam.. neyse rabbim sağlık versin de çalışalım inşallah..

offffffffff büyük konuşmamışımdır değil mi? üzüntüden migrenim tuttu.. :mendil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bu aralar çok moralsizimderdim çok inan ki oooffff of...yine adet oldum 6 ay oldu ama hala bi sonuç yok korkmaya başladım yani:( bi de evle ilgili sorunlar var çatı yok tuvalatle banyonun üstten akıyo şimdi de mutfakta boncuk boncuk su olmaya başladı orası da akmaya başlarsa komple yandım ne mutfak dolabı kalır ne halı ne laminant....dert azmış gibi bi de onlarla uğraş..yaz gelsin hemen üstkata kat çıkacaklar inşallah o zaman bu sorunlar bitecek die umut ediyorum ama çekeceğim daha çok o kesin....geçen gün fal baktırdım kadın bana çok sıkıntılısın çok şey atlatmışşın ama daha sıkıntıların bitmemiş uzun bi dönem var önünde 1 2 sene gibi sonra feraha ulaşacaksın isteklerine kavuşacaksın ancak dedi...bu ara çok istediğin bişey var ama onu askıya alacaksın sonra olacak inşallah dedi...bebek işini bi iki ay askıya alıp dişçiye gitmek istiyorum ona yordum onu da...ne bilim fala inanmıyorum aslında ama baktırınca da ister istemez kafasına giriyo insanın..aslında baktırmamak lazım ne bilim bi umur olsun belki iyi şeyler söyler dedim psikolojik olarak iyi olurum dedim...eltime de bebeğin olacak bi de ev sahibi olacaksın yakında dedi..üstkat yapılacak ya o çıktı diyoruz bakalım bebeği olacak mı hiç istemiyo ama o :kptmya: neyse günlük içim çok sıkılıyo annemler giderim belki zaten yarında gidicem de kardeşim tutturdu bu akşam da gel die gidem bari...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük benden sonra sana kimse bişey yazmamış unutulmuşşun yazık sanaaaaaa:)günlükçük kankam geldi istanbuldan-kop dün onun yanına gittik kardeşimle yarın da o bana gelecek sabah kahvaltısın burda akşama kadan oturcaz başbaşaaaaa-kop-kop-kop kocası yok o olsa ben yalnız napıcam die ya peşine takılır ya bırakmazdı beni deli ediyo amcamın oğlu olmasa dövecem de işte-kizgin bugün evi silip süpürcem bi de börek filan yapcam güzel şeyler yapmam lazımmmmm-kop-kop-kop

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
sevgili pembiş .....
uzun zaman oldu yazmayalı tatil geldi ogluşum ark. ile tatile gitti
annem ist. abimde .....
bende pabloşumla evde ...
hava cok soguk canım hiçbirşey yapmak istemiyor....
pek tadım da yok agrılarım devam etmekte.....
böyle işte seninde içini kararttım dimi :kptmya:
bu defalık böyle oldu kusura bakma:sim3:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük çok oldu görüşmeyeli :lilav:

neyse herşey yolunda hiççççç sorma:kokos:

ama hayat süprizlerle doludur:gulbis:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar