Hanımefendi Günlük

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Evet günlük bacı yine geldim canım sıkkın ben artık savrulmak istemiyorum.İstanbula dönmeyi hiç istemiyorum.ama bu belirsizlik canımı sıkıyor.Allah akıl fikir versin şu kocama pişman olacağı şeyleri yapmaktan ne zaman vazgeçecek

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük evde günler o kadar hızlı geçiyor ki inan ben bile nasıl akşam oldu ne zaman sabah oldu anlayamıyorum çok ilginç...yetişemiyorum canım hiç bi iş yapmak istemiyo bu ara öğle ezanıyla kalkıyorum sonra kahvaltı yapıp kendime gelmem saat oluyo 1 buçuk....ee zaten günler kısa işleri yap yemek yap hoooop akşam olmuş yaz gelse artıkın ya kışı hiç sevmiyorum ben:(

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
sevgili günlük
günler peşi sıra birbirinin aynısı gibi geçip gidiyor
işyerimden arkadaşlar beni soruyor
''ne zaman geliyorsun'' diye..
gelemiyorum demek çok zor geliyor :dertli:
kızımı emanet edebileceğim biri yok.
anne olan herkes anlar beni , kızımın yeni başlayan hayatında o minicik kalbinde , tertemiz ruhunda yanlış seçimler yüzünden derin yaralar bırakmak istemiyorum.
başkasının kucağında durmaz beni arar beni özler
ağlayınca , huysuzluk yapınca benim ona bağırmam gibi bağırmaz ki elin kadını :(
ödün vermekse evet ödün vermek
kızım için değer..
tek dileğim büyüyünce neden çalışmadın dememesi :(

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
sevgili günlük:kahve:
çok yoğunum bu aralar
iş ev çocuk arasında uğraşıyorum :hulya:
dün dip temizlik yaptım
bugünde rahatım o yüzden :kokos:
öğleden sonra dışarı çıkarız ailecek

Tepki
914
sevgili günlüğümün safyalarından pazar günlü olanı :kptmya:,

annem babam yanıma geldi ...onlarla ilgileniyorum ..
biraz hüzünlüyüm bu ara ..çünkü eşim antalyaya eğitime gidiyor bir hafta ..
benim de gitmemi istiyor ama sıkılrım ben orda tek başıma sabahtan akşama kadar...
eşimden hiç böyle uzun süre ayrılmamıştım nasıl olacak bilmiyorum hiç :mendil:
tosunumsuz yapamam ben yaaaa:mendil:
üfffffffffffffffffffffffffffffff :mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük midem bulanıyor hala :sim3: Kuzumla 12. haftamıza girdik artık. :bebecik

3. ayımızı dolduruyoruz

Çarşamba günü ikili testimiz var. İnşallah güzel haberler alacağız

Onun dışında sürekli uyuyorum. Birde arada kasık ve baş ağrısı tutuyor. Bu sorunlar dışında iyiyim günlük. :dertli:

İşte olmasa birde, sabah kalkmak zor geliyor :sinifsinif:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hava çok soğuk yağmur yağıyo kardeşim geldi oturcaz beraber bi pazarı var onda da ben çağırdım kendine bırakmadım pazarını:kptmya:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
sevgili günlük 11seneden sonra kızım ilkdefa halasının evine gidecek bugünüde sorunsuz problemsiz atlatsak bari kızım şart koştu babasını babaannesini istemiyor halası gelmiycekler dedi eğer gelirlerse geri dönerim bir daha halamın yüzüne bakmam diyor günlük şaşırdım ne yapacağımı gitsek bi türlü gitmesek bin türlü uffffffff:dertli:

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
Sevgili Günlük..

bugün her zamanki gibi cok yorgunum.
Sabahdan beri hic bir is yapmadim. Isyerine geldigim gibi hanimefendi.com a baglandim. Zaten bi baglandimmi bir daha kopamiyorum burdan, burayi cok seviyorum, sizleri cok seviyorum. Büyük bir aile gibiyiz..tskler. :eek:pucuk:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün fırında tavuklu patates yaptım ilk defa:)annem her zaman yapar hiç yemedim ama kendim yapınca sanki güzel oldu gibi:kptmya: yarın için eltimi çağırdım o da tamam dedi yarım saat sonra aradı bi arkadaş çaya geliyo sende gel die gitim ben de oturduk biraz...sonra sütlü irmik tatlısı yaptım o da ilk defa ve güzel görünüyo:kptmya:yarın sabahta bohça yaparım bi de patates salatası yaparım yeriz yarın eltimle güzel olur..birilerini çağırmayınca hamur işi filan yapmıyorum hem yenmiyo yarısı boşa gidiyo hem de kilo yapıyo:ilknur:evdeyim pek harekette yok kilo almıyım durduğum yerden dimi ama...bi de şu sigara illetini bırakabilsem:sim3: ama olmuyo seviyorum mereti...hem bi de kilo alırım bırakınca die korkuyorum amaaan..hamile kalırsam bırakırım diyorum ne bilim ya keşke hiiiiç başlamasaydım zamanında ama ne bilim işte cahilliğime geldi-kizgin

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
:)Mutluyum :) Güzel bi gündü sevdiceimle buluştuk ) gül aldı bana ben istemeden :) önceden biryerlere girelim diye üstelerdim hep yok derdi bu sefer yine girelim bi bakalım dedim yine yok dedi peki dedim ohalde gidelim hadi ama hiç surat asmadım:) kendime şaştım kaldım tavır yapmam gerekirdi ama gerek görmedim ) sonra biraz ilerledik hadi dedi girip bakalım:) artık hep böle yapıcam:) çok işe yaradı :kptmya::kptmya::kptmya:böle işte güzel bi gündü :) iyiki vaaasınn Sevgili Nişanlım :)

ASKIS

Üye
Tepki
45
Sevgili günlük dün diyeyim artık yarın oldu :) sabah kocişi işe yolladım sonra bir uyku kalktığımda 12.30du ne uyumuşum ama bütüngünde temizlik yaptım 10gün kociş izinli olunca evi b.. götürüyordu :) kocişimin gelmesine az kaldı onsuz uyku tutmayınca bilgisayar başında pinekliyorum işte ...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Bugün yine 5,30'da gözlerimi açtım. :sok Karnım acıktı kalktım birşeyler yedim. Halende açım. :dusun:

Sanırım bu gidişle 80 kg olurum:bayil:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
aman da aman bu nasıl bir boğaz ağrısı :( faranjit oluyorum galiba. neyse ki bugün iş yok Christmas olduğu için. onlar tatil yapıyor ben hasta hasta çalışıcam mı? elbette hayır :) canım nasıl oyun oynamak istiyor anlatamam. Broken Sword un yeni oyunu çıkmış, almak için deli oluyorum ama hangi arada oynicam? 1 ay 3 hafta olsun diye reklam filmi çekeceklerine, 1 gün 40 saat olsun deseler daha işime yarar. gerçi 1 ay 3 hafta da işime yarar maaş açısından :kptmya:

neyse,ben biraz daha free takılayım sonra uyurum umarım :kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük, eşim hasta oluyor sanırım :mendil::mendil: Bana da geçmesin diye yatakları ayırdık. Eğer ağırlaşırsa ben annemlere gidicem :sim3::sim3:

Of ben nasıl uyucam onsuz ya :mendil::mendil:

Tepki
914
Günlük, eşim hasta oluyor sanırım :mendil::mendil: Bana da geçmesin diye yatakları ayırdık. Eğer ağırlaşırsa ben annemlere gidicem :sim3::sim3:

Of ben nasıl uyucam onsuz ya :mendil::mendil:

geçmiş olsun olsun arina bebişe geçmesin kısa süreliğine ayırırsınız artık ..ya da maske ile yatın ..sırt dırta dönün ...

Günlük,

Bugün yine 5,30'da gözlerimi açtım. :sok Karnım acıktı kalktım birşeyler yedim. Halende açım. :dusun:

Sanırım bu gidişle 80 kg olurum:bayil:

ay o durumlar bende de var biliyor musun ..hamile değilim ama çok pisboğazım geceninbi yarısı midem kazınır kalkar atıştırım..tosunum miden nasıl hazmediyor bunları ..ben senin gibi yesem herhalde 250 kilo olurum diyo :kptmya::kptmya:ALLAHtan bu yemeye kilo almıyorum ...inş..hamilelikte de yerim de kilo almam :kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar