Hanımefendi Günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük,

Öyle bir ağırlık var ki üzerimde, masama yığılcam şimdi :uyku:

Akşama evde DVD partisi var :sila: Cuma günününa cısını çıkartıcaz eşimle

Yarın alışveriş günüm :fisfis: Arkadaşlarla buluşup alışverişe gideceğiz Cicişler alıcam kendime bir sürü :fisfis: :eller:

Sonra da deniz kenarında oturup birşeyler yer, içeriz.

Pazar günüde denize mi gitsek ya :kahve:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
slm pembiş:panter:
guzel haberlerle gelmedım maalesef:mendil:
ckmutsuz we yorgunum:sim3:
nerden baslasam nasıl anlatsam onuda bılemıyorum bıraz karısık yazcam kusura bakma kafam yerınde degıl:hayir:
gecen hafta benım oglus gelmıstı ya hanı sana yazmıstım tel zıl sesı ''alors on danse''ti ck sewer bu sarkıyı:eek:yna2
salı gununden berı benımkı hasta enfeksıyon kapmıs gozunu acamıyo 3 sıse serum yedı:hasta:
dun gece saat 10 cıwarı balkonda otururken
zeusun nefes alıslarını duydum ck derınden alıyordu kalktım baktım uzanmıs boylu boyunca:sok
dilide yere surtunuyo aklım cıktı bıse oldu sandım:aglayan:
zeus dıye seslendım basını kaldırdı sukurler olsun dedım
wc ıcın dısarı cıktık arka bacakları tuhaf gıdıyodu
tabiri caizse 8 ciziyodu yawas yawas yuruduk buyuk tuwaletını koyun gıbı mınıcık yaptı
nsem gece baglamadım:eek:
sabah hareketlı ıdı
bızde usta calısıo 3 gundur kopekten ck korkuyomus zeusu bagladım:(
usta oglende gıttı zeusu saldım yıne 8 cızıyo yemegınıde ole ıstahla yemedı dr aradım kabız olabılır bugun yada yarın gelırım dedı:sutarafa:
ogleden sonra bı ara gezdıreyım dedım on ayaklarıda tuhaflasmız yuruyusu hepten bozuldu
buyugunu yıne koyun gıbı yaptı geldık drunu hemen aradım acil dedım:telefon::esse:
sagolsun yarım saatte geldı:uc:
atesını olctu yawrumun 41derece cıktı:hasta:
enfeksıyon kapmıs kıyamam 4 tane ıgne yaptı 2sıne tepkı wermedı 2 sı canını ck yaktı :kizdim:ınledı askım yha:dusun:
hap we bıde sprey werdı 3 saate duser dedı:kurallar:
2 dır olcuyorum 40.3 dustu hala halsız yatıo ck uzuluyorum gozlerım sıstı aglamaktan
allahım yha bıse olmasın
dr gırtıkten sonara yegenle zeusa mama almaya gıttık:uc:
teypte bıl bakalım hangı sarkı''alors on danse'':utandim:
benı aldımı aglamak:sim3::sim3:
3 gundur ulasamıyorum zate oglusuma:ninni:
bıde az once benımkı aradı bıraz daha ıım dedı ama sesı kotu ıdı:hasta:
oldumu 3 kotu olay ust uste:sok:sok
ck agladım basım ck agrıyo ck yorgunum wucudum bıtkın :hasta:
yarın nasıl olur zus bılemıyorum :ates:
benımkınlede buluscaz ıı olursa bakalım:dertli:

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
ya gunluk bu kocamın arkadası nıye saat 00:00 arıyorkı uyuz bılgısayarın satın alıcakmıs gıcık sankı baska bırını bulamamıs hem kocam sımdı satmıcaktı of onun yuzunden erkenden sattı ve yenısını alana kadar senden ve bu guzel ıyı hanımlardan uzak kalıcam ufff ya neyse pazartesı yada salıdan sonra uzunca bır sure yokum galıba tabı ınsallah erken gelırım ama bellı degıl :gitme::gitme:... neyse ama yarın cok guzel bır pazar olcak vapur turu yapacağız hatta üsküdarada gıdecegız ordada dolasacagız ay bır an pazar olsaaaa..

roşum

Daimi Üye
Tepki
329
ii geceler günnükçüm:uyku:
deniz kum ve güneşle dolu bi 6 gün geçirdim,
çocuklar gibi yüzdüm,oynadım,balık gibi sudan çıkmadım,ooh bi ii geldiki,:panter:
akrabalarım ve arkadaşım vardı,onlarla vakit geçirdim bol bol,
bide eltişim cnm geldi son 2 günde onlarlaydık,
buraya kadar hepsi ii hoşta,
bu yıl karadenizin en sakin diye bildiimiz koyları bile çoşmuş,
bizim yüzdüümüz yer sakin gibi duruyodu ama ,haftada en az 1 kişi boğuluyomuş,
boğulanlarda genelde ii yüzen insanlar ,kendilerine güvenip açılıyolar tabii,su acaip çekiyomuş,
geçen hafta kuzenimin arkadaşı gözleri önünde gitmş,20 yaşında çocuk hala bulamamışlar:aglayan:
anlıcaan eğlenirken stresede girdim,çocuklar için çok endişelendim,
hiç yanımdan ayırmadım,onlar rahatsız oldular ama ne ediim dimi,
neyse biz sağ salim geldik evimize ama umarım insanlarımız daha dikkatli olurda,daha fazla can almaz karadeniz,çok üzüldüm:aglayan:,
bu arada pantişim geçmş olsun,inş. hastaların en kısa zamanda iyileşir

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük güzel bi hafta sonu geçirdim cumartesi akşamı sahile çıktık bişeyler yedik sonra eşimin abisi aradı kız arkadaş edinmiş bi tane dedi sizi onla tanıştırayım gittik bi yere oturuk saat 1 buçuktu eve gittiğimizde iyi bi kıza benziyo zaten kaynım evlenmeden önce bunlar sevgiliymiş sonra ayrılmışlar kaynım evlenmiş ayrıldı tabi 2 sene filan olacak kız hiç evlenmemiş bu yaz da karşılasınca yine başlamışlar o kadar sene sonra...hayırlısı olsun artık bi dahaki yaza düğün yapacak diyolar ama kısmet...pazar da eşimin babası burdaydı dedi beni lköye götürün ben de eşime dedim sen git ben bugün denize gidicem biraz kızdı ama olsun ben de annemlerle teyzemler filan denize gittim pikn,k yaptık güzeldi...
akşam da arkadaşın nişanı vardı hiç güzel olmadı ya kızın başını da doğru düzgün yapamamış kuaför zaten makyaj da çok abartılıydı ben yapsam daha güzel olurdu...neyse hayırlısı olsun...sonra eve geldik uyuduk zaten...
bugün içimde garip hisler var evlilik yıldönümümüz bugün..geçen sene bu saatlerde kuaförde başımı yaptırıyordum ne heyecan ne stresti Allah ım...hayatımda hiç o kadar heyecanlı ve stresli bi gün geçirmemişimdir...1 seneyi devirdik...Allah ayırmasın herşey güzel olsun inşallah...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sevgili günlük,

İlknurcuğumun evlilik yıldönümünü kutluyorum öncelikle. İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar:hhhhhh:

Çok yoğun bir haftasonu geçirdim. Cumartesi ev için alışveriş yaptıktan sonra, arkadaşlarla buluştuk. Kordon'da oturduk yedik, içtik. Sonra alışveriş merkezine gitttik, orada da dolandıktan sonra, Bostanlı'ya gittik yürüdük, dondurma yedik :findik:

Saat 12 gibi eve geldik. :dertli: Resmen yorgunluktan bayıldım yani.

Dünde tüm gün evde temizlik, çamaşır ve yemek yaptım :kahve:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Sevgili Günlük

İlknurum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, ömür boyu mutluluklar dilerim...:hhhhhh:

Bugün kandil programı var akşam, bu evimizde ilk defa olacak... İnşalah güael geçer...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.375
bugun sabah 9 da kalktım allahımmm o neydi öyle gözümü bi actım babam karşımda :sok
anammm git diyom gitmiyo :gitme:

yavv kaldırdı sabhın körünce cok uykum vaaar :bitter:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük,

Rejime başladın haberin olsun :kahve: Hayatımda görmediğim ibreye vurdum ya :bayil:

Artık bir dur demenin zamanı geldi:dertli: Haftada 3 gün zaten yürüyüş yaıyoruz; ama az da egzersiz yapsam fena olmayacak.

Haftasonu doğum günüm, yaşlanıyorum be günnük :gitme:

Kıbrıs'a gitmemize de az kaldı, heyecanım tavanda

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sevgili günlük bu haftam cok kötü basladi. Disim kirildi ve hic sevmedigim dis doktoruna gitmek zorunda kaldim. Orayada bir kere gittinmi arkasi kesilmiyor. Izinden gelince randevu alip yine gel dediler.:gitme: Bu disler neden durdugu yerde durmazlar ya.
Neyse Türkiye´ye gitmemizede az kaldi. Günleri sayiyoruz. Cok mutluyum ama sizlerden biraz uzak kalacagim icin cok üzülüyorum. :gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük yağmur yağdı baya ve dindi şimdi inşallah ebn eve gidene kadar yağmaz ve daha da önemlisi inşallah eşim gelmeden elektrirk filan kesilmez çok korkarım yoksaaa:((
boğazım ağrıyo bugün tam hastalık günlerimdeyim sanırsam keyfim de yok amannnn:ates:eşim geldi biraz önce abisi onun kız arkadaşı bi de biz amasraya gidelim mi cumartesi akşamı ya da pazar dio ben de bakarız dedim ama canım istemiyo hem yol çok kötü hem de abisiyle gitmek istemiyorum ben rahat olamıyorum ki ne anladım boşuna yorgunluk olacak git gel....:dertli:neyse bakalım artık:ates:mesai bitse de gitsem

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
günlüğüm bidanem bugün oğlumun basket kursu vardı oraya koşturdum geldim derken yoruldum birde eşimin son anda tatile gerek varmı telefonu beni çileden çıkardı iyice gerildim:( hayırlısı bakalım kendim giderim yine giderim diyorum ama kimin dediği olucak görücez :)

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
he bide günlüğüm yarın kayınvalidemin ameliyatı var Allah günah yazmasın ama başımdan hastalık gitmiyor :( gerçi benlik bişey olmucak gibi ama bakalımm... ucu yine bana gelicekmii:(

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili gnlük dün kendimi o kadar halsiz ve yorgun hissediyordum ki bugün daha iyiyiym teyzem gelmemişti sanırsam onun sıkıntısı vardı:)) yemek bile yapamadım halsiz halsiz yattım sağolsun eşim geldi tost çay filan yaptı yedik öyle bu akşam ne yemeği yapsam bilmiyorum ya off hiç bişey yapmakta yemekte istemiyorum:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük :kahve:

Bugün çok sıkıcı ya :alsana: Her zaman ki gibi, zaten sıcak mı değil mi hava onuda çözemedim, teyzem desen gelemedi bu ay :alsana: Bir gerginim ki sorma :bayil:

31 Temmuz doğum günüm 27 oluyorum ya; ama halen içinde büyümek istemeyen bir çocuk var -hmm

Bugün kayınvalidemlerle yemeğe gidiciz, hem doğum günümü kutlayacaklar falan. :eller:

Akşam olsa ve de işten çıksam tek isteğim bu ya :icelim:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar