Hanımefendi Günlük

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
merhaba günlük
bu buraya ilk mesajım ama devamı gelir eminim :eek:
gece kızımla yer değiştik o babasıyla yattı ben onun odasında yattım
dün temizlemiştik odasını sabah gözlerimi pırıl pırıl odada açtım içim açıldı :sigara:
bugünde çok işim var :( ömür bitiyor iş bitmiyor malesef
dün soğan kürümde bitti bakalım bende işe yarayacakmı
şimdilik bu kadar artık sana bol bol yazarım :dusun:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk bugun daha kotuyum bogazlarım kulaklarım:(
tamda esımın ızın gununde hastalandım:(
bugun ku sporumu yapsam yarın dınlenme gunum bol bol dınlenıcem

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Aşkımı özledim:aglayan::aglayan::aglayan: Hem de o kadar çok ki anlatamam. Keşke bende gitseydim onunla, o kadar çok acıyor ki içim:aglayan::aglayan::aglayan: Gelemiyor bir türlü, her şekilde bir engel var:aglayan::aglayan:

Dün beklerken, bugüne kaydı, bugün derken yarına... Ne kadar daha sürecek hiç belli değil. Artık umudum yok. Tek dileğim sağ salim gelmesi:aglayan::aglayan:Yeter ki yanımda olsun, onsuz bir hiç olduğumu anladım:aglayan::aglayan:

DÜn geceden bu yana ağlıyorum:aglayan: O da hiç uyumamış. Allah'ım ne olur duy sesimi, sağ salim yuvasına, bana dönsün.

Lütfen:aglayan::aglayan::aglayan:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Günlüğüm;
Dop dolu bir hafta sonu geçirdim.
En küçük kız kardeşim,evimizin minik kuşu yuvasını kurdu.
16 Nisan kına gecesi,18 Nisan'da nikahı kıyıldı bizim minik kuşumuzun.
Çok ama çok mutluydu,mutluluğu gözlerinden okunuyordu.Ama benim içim hem buruk,hemde hüzün kaplıydı.Ama sevdiceği ile yuva kurduğundan ötürü de bir o kadar mutluydum.
Evde bir erkek kardeşim kaldı ki,o da söz yüzüklerini atmışlar düğün öncesi üzüldüm ama hayırlısı Rabbimden
Dilerim yeni yuvasında her daim yüzü gülsün canım kardeşimin.Rabbim huzuru hiç bir zaman eksik etmesin yuvasından inşallah

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük sonunda netime kavuştum ıkı haftadır kitap okudum film izledim öyle vakit geçirdim iş yerinde ama forumu çok özledim inşallah yine gitmez bu arada pc ye format attırdık daha hızlı ve tertemiz bi pc m var artık:)) kankam geldi bugun 3 gun oldu canım benim hep yanımda olsn istiyorum ama ailesi de var sonuçta bencillik yapmamaya calısıyorum:))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük yok yoğun çok sıkıcı çok bunaltıcı bi gün bi an önce bitsin istiyorum kafamda bir sürü şey var evde yapmam gereken ama yapacak fırsatım yok geç çıkıyorum artık ev çok pis ve dağınık görünüyo gözüme yapmam gerekenleri düşündükçe içim daralıyo offff of enerjim bitmiş gibi hissediyorum kendimi en iyisi gidip çikolata filan alayım enerjim yerine gelir belki hayat neden bu kadar sıkıcı:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
sevgili günlük;

yaırn ablamın kınası var ben ondan cok heyecanlıyım.. çünkü güzel olmıcam korkusu var çünküü 6 yıldır asık olduum erkete geluıcek çünkü annesıyle tanıstırıcak cunkuuu bız bırbırımıse bı acılamadık cunku onu cok sevıorum.... suu zamn gecsede artık kına dugun bı bıtse sıkıldım yoruldum ama heyecanlıyım tanrımmm sen yardım et nolur yanımda ol bana buyk bı sans ver hersye ıstedıgım gıbı olsunnn hersey gonlumce olsun.... ssenı sevıyorum....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük içim sıkılıyo eşimle tartıştık şimdi dün akşam 10 a doğru geldi eve çalışıyomuş bilmem ne sonra ben ona ters davranınca suç oluyo sinir ediyo beni sinir gündüz milletle sohbet etmekten çalışmıyo akşam eve gelme vakti gelince çalışıyo anlamıyorum ya offfffffffffffff:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
selam günlük cok mutluyum cünkü yarın eşim ve arkadaslarımızla gezmeye gidicezzz
cok güzel bi gün olucak inanıyorummmm:sigara::sigara::sigara:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Günlüğüm Berkemin canım oğlumun bademcikleri apse yapmış biliyormusunu?
Dün iki gözünden resmen iltihap akıyordu,yavrum öyle kötüydüki anlatamam:gitme:
Antibiyotik ve göz damlası verdi doktorumuz.
Sizlerinde aklınızda bulunsun çocuklarınızı oyun parkına götürdükten hemen sonra mutlaka ellerini bol su ile yıkayın ve eve gelincede muhakkak çocuğunuzu banyo yaptırın.Çünkü doktorumuz mikropyuvasıdır oralar dedi.
Aman aman çocuklarımıza bir şey olmasın canım günlüğüm.

Bu arada sana da bir müjdeli haber vereyim dedin,kedimin çok sevgili müstakbel eşi bu akşam eve dönüyormuş,gözü aydın olsun canım arkadaşımın:sigara:

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
günlükkkkkk
kızıma kavuşmama tam 10 gün kaldı neler atlattık onunla nelerre güldük nelere ağladık
nelere korkuttu beni sıpam
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zeynebim geliyoooooooooooooooooo
ama bi süre burdan ayrılma üzüntüsü var bende
son günlerimde bile çok faal olamıycam temizlikti cart curttu derken
ptesi salı temizlik yapılıcak evde ben iş yapmam ama burayada gelememki ayıp olur evdekilere
çarşamba günü kızımın beşiği geliyo muhakkak paylaşırım resmini burda

rabbim herkese hayırlı evlatlar versin

berkemede çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin kuzumuza
şimdilik bu kadar belki bidahaki sefere doğuma giderken yazarım sana son kez bu ödemli ve şiş halimde :D

sonra gelsin çıtır kayra :D :kupa::ayna:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok canım sıkılıyo kankam burda ama sadece 2 kere görüşebildik teyzemler gelmiş onları da ayak üstü gördüm çalışmaktan bıktım evde de durmak istemiyorum sokak kızı mı olsam ne yapsam bilemedim bi insan hiç bişeyden zevk alamaz mı ya:aglayan:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk dolu dolu bır hafta sonu gecırdım
sıteyı cok ozledım -hmm
ozellıkle fındıgımı -hmm
hurıleırm benım yoklugumda cok uzuldulermı acep:dusun:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

bu gece essemi iple çektim

onun için özel cicilerimi giyicektim emme kçaırdı

hala sormuyo üzeridne ne var diye bu hayra alamet mi acaba:dusun:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sevgılı gunluk hurım uzerınde ne var dıye sormamı beklıyo
zavallım aklı basından gıtmıs uzerınde bısey bırakmadımkı soruyum:sigara:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugun kendimi çok iyi hissedşyorum dün güzel geçti pikniğe gittik sonra dönünce bi tanecik dostuma gittik oturduk bu akşamda kızlarla toplanıyoruz hemen akşam olsun:)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hava acayip esiyo bugün çok üşüdüm incede giyinmişim eve gidince kalın kalın giyinicemmmm yemek yapmam lazım amann yaa günler uzadı artık eve gidip işlerimi yapana kadar saat sekizi geçiyo yedie deniz yldızı var izleyemiyorum sekizdeki dizilere bile zor yetişiyorum dün kızlarla toplaştık türk malınıda izleyemedik tekrarını verirler heralde:)

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
selam günlük
bugün baya bi temizlik yaptım
sonra eltim yufkası ve ıspanağıyla geldi
börek yaptık yedik bir güzel
sonrada kalan işlerimi hallettim
bi tek camlar kaldı onlarda yarın sabaha
öğleden sonrada arkadaşa gidicem ev oturmasına:kupa:

Tepki
50
selam günlük benim ciğer parem askerde onun bir an önce aramıza dönmesini çok istiyorum ama gel görki vatan borcu namus borcu mutlaka görevidir yapacak her anakuzusu gibi Yüce yaratan kolaylık versin bütün muhammet ümmetinin yavrularına.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevgili günlük

Berbat bi gün geçirdim,önce kuşumun fındığımın ölmesi :uzgun:,sonra eşimin aksilikleri:aglayan:

Bu tatsızlıklar bir an önce bitsin istiyorum

tüm dertler bi anda gelip geçse ne olur sanki,bu kadar uzun sürmek zorundalar mı:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar