Hanımefendi Günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük ya meğer farkında olmadan ne kadar çok insanı kırmışım. Onlar gidince anladım. En yakın arkadaşımı kaybediyorum günlük; ama bu benim suçum değil ki:( Yani dolaylı yoldan benim suçum. Lütfen dua et günlük arkadaşımı kaybetmeme izin verme:aglayan:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

kocama çok kızdım-kizginakşama eve gideyim alıcam ifadesini:protesto:

ayrıca ohhh cuma 2 gün kızımla gezip tozacam :teselli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün çok başım ve boğazım ağrıyo dün akşam kızları topladım eve baya sohbet ettik ondan heralde yaşlanıyo muyum ne:) ama çok iyi geldi canlarım benim iyiki varlar keşke dostum canım bitanemde bizimle olabilseydi ne vardı başkaa yere evlenecek bi de ben ayarladım şimdi olsa yapmam demek ki kısmet dedikleri şey böyle bişey canım benimm çok özledim onu:aglayan::aglayan:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
sevgili günlük bu seni ilk ziyaret edişşim formda gezinirken dikkatimi çektin hanııefendinin günlüğğü diye bende gelip sana biraz içimi döksem kabul edermisin dinlermisin benide iyi madem bende dökülüyorum
iki gündür eşşimle küsüm konuşşmuyorum evet bu ilk değğil ama busefer fazla ağğıır geldi sözleri içim acııyor içim yanııyor niye böyle ne zaman daha anlayıışşlıı biri olacak bilmiyorum ama bildiğğim tek şşey şşu böyle devam ederse ben devam edemiyeceğğim offfffffffffffffff ağğlamak geliyor içimden ve ağğlııyorumda sana bu kelimeleri yazarken yardıım et bana günlük neyapmalııyıım çocuklarıım herşşeyin üstünde benim için ama........ bilmiyorum nevar sanki bende mutlu olsam mutluluğğu istemek suçmu peki huzur istemek suçmu benim istediğğim sadece sevgi huzur mutluluk bu üç istek çok olmasa gerek ama ben hiç birni yaşşamııyorum polyannacıılıık oynuyorum hayatla mutluluk oyunu oynarken içim kan ağğlııyo bunuda kimse bilmiyo günlük........................:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun::mad::mad::mad:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok içim sıkılıyo bugün eşim abisiyle kavga etmiş bazı sebeplerden çok analyışşız bi insan ya sinir oluyorum ona işi gücü para istemek yemek içmek amannnn bi yandanda kankamın sorunlarına üzülüyorum canım benim bu günlerde sıkıntılı biraz doğru düzgün konuşamıyoruz içim hep huzursuzzz h,ç bişeyden keyif alamıyorum ben yaaa:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Naber:D:D Benim keyfim yerinde Annemlerdeyim bugün kocişim gelecek. Günden güne koşuyorum. Çalışıyor muyum belli değil:kptmya: Bir de güne girdim yane:gul: Artık 2 haftada 1 gezmekte olcam:kptmya: Babam beni kovmaz dimiiiii-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hava soğuk ve kasvetli bugün he zamanki gbi işteyim akşam olsa artık evde bi sürü işim var onları yapıp yatmak istiyorum:(

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük yaaaaaaaaaaa:gitme:

Bazen o kadar aptalca davranışlar sergiliyorum ki içimdeki çocuğu bastıramıyorum:gitme: İçimdeki çocuk ağır bastığından komik duruma düşüyorum. Dün ağladım hep:aglayan::aglayan:

Ne zaman büyüyeceğim ben:gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok üşüdüm bugün karda yağmıyo ama çok soğuk var akşam eltime gidicem o şimdi sıcacık yapar evi ısınırım:) onun ışında yine rutin bi gün işte:dil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük yarın pazar ve sabah uyuyacağım için çok sevinçliyim evde biraz tamizlik yapmam lazım yarın ama günün çoğunu sobanın yanında tembellik yaparak geçirmek istiyorum bu günden onun hayalini kuruyorum:ask: bugün herzamanki gibi işte ama cumartei olduğu için biraz daha sakin bi gün sitede konuk oldum ama soru da sormuyo kimse:(:( neyse günlük gelirm yine

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
günlük nassın bakalım
hava o kadar soğukki rabbim dışarda kalanlara yardım etsin sol kasığım ağrıyo sabahtan beri günlük yaww çözemedim kızımda iyice vuruyoo daha çok acıyooo :ninni:
neyse eşim gelicek kara karşı salep içmeye gitcez otağtepeye çark etmezse
hadi günnük yarın arkadaşlarımız kahvaltıya geliyo ptesi yazarım sana

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük çok soğuk hava eve gidicem şimdi inşallah soba yanıyordur yemeğimde vae eşim gelene kadar yatıcam :)))))) iliklerime kadar ısınmak istiyorummm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük sabah kalktığımda kar yağıyordu ma durdu hiç biyer beyazlamadı
istiyorum ki şöyle 5 10 santim yağsın inşallah bu kışı karsız atlatmayızzzz

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük be,

Şöyle yatakta olsam şimdi kocişimlen-hmm Yatsakta kalkmasak yane :utandim:
Havalar düzelmeye başladı Kapalı, yağmurlu; ama soğuk değil:sarki: Neydi o soğuklar ya:dusun:

Aklıma geldi akşama yemek yok napcam ya yine :dusun::dusun:

k.a.y.r.a.

Daimi Üye
Tepki
3.917
günlük;
çok hastayım yokmu bana tavsiyen bi ilacın
bu sabah uyuyamadım zaten kızım sağolsun o kadar büyüdüki içimde durmuyo artık lokumum
aman o sağlıkla gelsinde tekmelerine razıyım kuzumun :ninni: :ninni: :ninni: :ninni:

..tebessum..

Daimi Üye
Tepki
2.391
ben sana hiç başlamasammı çünkü yazıcağım tek şey misafirim var olucak bu aralar :)

dün yatılı misafir geçirdim derken bugünde geldi:( uyandım evde misafir ama benim canım hiç bir şey hazırlamak istemiyor artıkkkkkkkk....

Tepki
37
:cicek:merhaba sevgili günlük. her sabah 6.45 te kalkıp oğluşuma kahvaltı hazırlıyoruz babasıyla birlikte hergün olduğu gibi bugünde öyle oldu. oğluşuma kahvaltısını yedirip dualarımızla işine uğurladık. sonra eşimle biz kahvaltımızı bitirdik. daha onr günlük işimi yapıp ebru şallıyla hergün yaptığım gibi platesimi yaptım. şuan ocağa yemeğimi koydum akşam için. ben burdayken eşim tv. seyrediyor bugün burası benim. bilgisayarı paylaşamadığımız için sonunda gün koyduk yarın eşimin günü. eh akşamlarıda işten gelince oğluşumuz zaman geçirecek burda ikimizde emekli olunca ikimizde evdeyiz. hoş benim beni bekleyen dikiş örgü gibi işlerim var ama bu aralar laf aramızda tembellik yapıyorum o işler için. eşimde senin dikişin yokmu fhadi git örgünü ör diye kandırmaya çalışıyor burası ona kalsın diye. az sonra kalkıp öğle yemeğini hazırlarız. sonrada biraz dışarı çıkarız. yağmurda yürümek güzeldir biraz alışveriş evimize döneriz. 5 çayımızda kaçmaz hani. işte böyle sevgili günlük. şimdilik bukadar yeter hoşçaaakaaal.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bittik.... The end.... :aglayan::aglayan::aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
of günlük bi içim sıkılıyo ki sorma neden acaba eşim akşama biraz geç kalabilirim dedi ondan mı dersin artık eskisi kadar geç gelmiyo artk zaten 7 de filan geliyo canım benim heralde bu akşamda 9 da gelir bende yemeğimi yapar o gelene kadar kestiririm biraz aşkı memnuyu izlerim bu akşamsa bu arada arina neden the end yazdı acaba çok mu meraklıyım ben ya

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
İlknur üzgünüm canem bu akşam Aşk-ı Memnu yok. Sen en iyisi uyu canım:)

The end yazdım; çünkü bu kadar beceriksiz olmak zorundamıyız:aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar