Hayat;
Kimine göre anlık yaşanır,nedensiz,sebepsiz.....kimine görede zamana yayılır bir ağacın dalları misali!!!
Ben sanırım yaşayarak öğrenme safhasını çoktan doldurdum..Hayatıma o kadar çok olayı,hayal kırıklıklarını,sevinçleri sığdırdımki....Nefes aldığım sürecede bu şekilde devam edecek..
Bazen bazı olaylar insanların elinde olamıyabiliyor,onu değiştirmek yada saatleri geriye alabilmek!!Onca yaşanılan acılardan sonra sadece şükretmek ve bunuda yaşayacağım varmış diyerek sineye vurmaktan başka insanoğlunun elinden bir şey gelmiyor...
Bir kez daha anladımki,nefes alan her insan hayatta 1- 0 galip geliyor,önce sağlık diye boşuna demiyoruz..Temennilerde bulunurken aman önce sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir diyoruz yaaa.Evet herşeyden önce sağlık!!Ne para ne pul nede başka bir şey...Önce sağlık....
Hayat sana yenilmedim,bir kez daha ayağa kalktım karşındayım bir dağ misali seni karşıma aldım.Bana ne verdiysen ben sana bin mislini vereeğim..Benden ne aldıysan ben sana on mislini alacağım..
Zaman herşeye bir ilaç,zaman herşeyin üstesinden gelebileceğiniz bir hediye...Zamanı iyi kullanmaksa,ilacı zamanında almaksa yine bizlere düşüyor.
Sevgi herşeyden önce sevgi..O içinde boşalan dünyaya tekrar sevgi yükleyebilmek,sevgiyi alabilmek ve o aldığın sevgileri tüm sevdiklerine dağıtabilmek...
Yalnız olmadığını hissetmek,seni düşünen birilerinin olduğunu hatırlamak herşeye bedel..
Sizleri seviyorum biliyorumki seviliyorum..Daha ne isterim bu hayattan...
Aşkla,sevgiyle kalın.