Hanımefendi Günlük

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günnük patlıcam sıkıntıdan ya:cirla:

Babam yok, kardeşimle İtalya'da gezmelerde:gitme: Ben de burada işlerle savaşıyorum:gitme: Bu hafta geçer mi?:dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugün nedense içim çok sıkılıyo benim sanki boğazımı sıkıyo biri offff bu hafta gerçekten geçmez tüm hafta böyle olursa yandımmm daraldım yaaa:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bu akaşm anneme gidicem misafiri vardı bugün kalan pasta börekleri yiyim bari zaten eşiminde işi var geç gelecek eve gidince ev soğuk olacak en sinir olduğum şey ama ne yapalım işte mecbur:gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük akşama misafir gelicek eşimin arkadaşıyla eşi eve gidince hemen oayı toplarım hazırlık tamam pek tanışmıyoruz o yüzden konuşacak bişey bulamıyorum sıkılıyorum aslında ama iyi insanlar bakalım:)

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

kızım akşamateşler içinde yandı sabahladık şimdio uyudu bende uyusam iyi olacakta uykum yok

neolur ALLAH'ım kızım hastalanmasın

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Hayat;
Kimine göre anlık yaşanır,nedensiz,sebepsiz.....kimine görede zamana yayılır bir ağacın dalları misali!!!
Ben sanırım yaşayarak öğrenme safhasını çoktan doldurdum..Hayatıma o kadar çok olayı,hayal kırıklıklarını,sevinçleri sığdırdımki....Nefes aldığım sürecede bu şekilde devam edecek..
Bazen bazı olaylar insanların elinde olamıyabiliyor,onu değiştirmek yada saatleri geriye alabilmek!!Onca yaşanılan acılardan sonra sadece şükretmek ve bunuda yaşayacağım varmış diyerek sineye vurmaktan başka insanoğlunun elinden bir şey gelmiyor...
Bir kez daha anladımki,nefes alan her insan hayatta 1- 0 galip geliyor,önce sağlık diye boşuna demiyoruz..Temennilerde bulunurken aman önce sağlığımız yerinde olsun da gerisi gelir diyoruz yaaa.Evet herşeyden önce sağlık!!Ne para ne pul nede başka bir şey...Önce sağlık....
Hayat sana yenilmedim,bir kez daha ayağa kalktım karşındayım bir dağ misali seni karşıma aldım.Bana ne verdiysen ben sana bin mislini vereeğim..Benden ne aldıysan ben sana on mislini alacağım..
Zaman herşeye bir ilaç,zaman herşeyin üstesinden gelebileceğiniz bir hediye...Zamanı iyi kullanmaksa,ilacı zamanında almaksa yine bizlere düşüyor.
Sevgi herşeyden önce sevgi..O içinde boşalan dünyaya tekrar sevgi yükleyebilmek,sevgiyi alabilmek ve o aldığın sevgileri tüm sevdiklerine dağıtabilmek...
Yalnız olmadığını hissetmek,seni düşünen birilerinin olduğunu hatırlamak herşeye bedel..
Sizleri seviyorum biliyorumki seviliyorum..Daha ne isterim bu hayattan...
Aşkla,sevgiyle kalın.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.439
süvgili günlük ;

az önce geldim dışardan alışveriş merkezine gittim ve bi sürü yaramazlık yaptım :D
tabi capkınlıklarımda ayrı
bi tane cocuk takıldı peşime anaam bi dadlı dadlı bi içim suuuuuuuuu :dusun:
ama yanımda arkadas izin vermedi nişanlı oldugundan tanıdık görür diye -kizgin
ayyhh aklımda kaldı valla -hmm

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Sevgili günlük..

Biz bugün oğlumla şarşı pazar gezdik.Kızım dersanedeydi eşim de görevde.
:dil:
oFF o neydi heryer kalplerle dolmuş.

Birazcık ticari tabi ama hergün kalpler olsun:hhhhhh:

Hergün sevgi olsun.Tüm mağazalarda hergün kalpli şeyler satılsın sevgiyi hiç unutmayalım.

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Sevgililer günü diye yapmacıktan kutlamayalım hergün sevelim olmaz mı-hmm..

Dönerken arkadaşa uğradım. iyi geldi çoktandır görüşemiyorduk cadıyla..

Bugün de böyle geçti güzeldi:eek:

yarına Allah kerim:eek::eek::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Bugün 15 Şubat 2010. Bu tarihin icini acıtacağını nerden bilebilirdim ki bunca yıldan sonra.:gitme: Eğer bebeğim yaşasaydı, olsaydı bugün kollarımda olacaktı.:aglayan: Neden bana vermedin onu, neden aldın ki:aglayan: İçim acıyor Allah'ım hem de çok:aglayan: Tekrardan hamile kalmak bile beni korkutuyor:gitme: Ya tekrardan olursam diye. :gitme:

Allah'ım eğer birgün hamile kalırsam, bebeğimi benden alma. Lütfen

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Canım sıkılıyor günlük:gitme: Bunalımlı bir günümdeyim. Bu günler geçer değil mi?:aglayan:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bugünde sıradan bir gün işte kalsik işlerle uğraştım biraz ama daha çok iş var evde üşeniyorum tabi mecbur yapcam havalarda ılındı ii oldu bu kadar-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük 2 gündür nete girmiyordum bağlantım gitti çok özledimm seni:eek::eek: sevgililer günüde geçti eşimle amasraya gittik yemek yedik gezdik güzeldi dün sıkıntıdan patladım iş yerinde net yok diye bugünde film filan izledim allah tan geldi bağlantı hiç kopmasın inşallah

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sadece Özlemlerime,özlediklerime...
Acıları kurutmalısın yüreğindeki sayfalarda.
Umut olmalı,heyecan olmalı gözlerinde.
Hüzünlerden uzak olmalısın.
İşte yaşamak bu, nefes almak bu demelisin gözlerimi düşündükçe.
Korktuğumda sıkıca sarılabilmeliyim sana.
Üşüdüğümde sen ısıtmalısın beni yüreğinle Yüreğinde merhamet,düşüncelerinde vicdan olmalı.
Acılara gülümseyebilmelisin.
Bazen küçük bir tebessümün yaşatmalı beni,bazen de kocaman yüreğinden akan sevgin.
Ne varsa hayata dair paylaşmalısın benimle.İçimde olmalısın yanımda yoksan bile.
Paylaşmak istemediğin tek varlık ben olmalıyım.
Paylaşılmazım olmalısın..
Beni herşeyimle kabullenmelisin ben buyum,böyleyim diyebilmeliyim korkusuzca.
Hüzünlendiğimde huzur bulduğum kucak,mutluluğumda sarıldığım beden olmalısın.
İç çekmelerimin nedeni,bütün sohbetlerimin konusu sen olmalısın.
Canım olmalısın.
Canın olmalıyım..
Vazgeçilmezim olmalısın.
Vazgeçilmezin olmalıyım..
Benimsin diyebilmelisin.
Benimsin diyebilmeliyim..
Beni düşündüğünde güneş doğmalı şehrine, bir daha asla batmamalı..
ÖZLEDİĞİM'e!!!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük hava çok soğudu bugün inşallah evde soba yanıyodurr daha yemek yapacam ne yapsam acep bilmiyom akşam yaprak dökümü var ama kociş izletmiyo ki yaa başımın tatlı belasııı-hmm kocişimi çok seviyorum ya allah tüm sevenleri hep mutlu etsin nşallahhh

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

bunaldımmmmm kızım hasta ne olur çabuk iyileşsin

bu arada tatil istiyorum kaçıp gidesim var bu aralar bunaldııımmm

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Nasılsın? Bu aralar bir iyi bir kötüyüm. Çok şükür evliliğim yolunda Ama moralim bugün çok bozuldu eşime. Daha doğrusu eşim için:aglayan:

Allah'ım yine de halimize şükür kazanıyoruz; ama eşimin sağlığı elinden gidecek.:gitme: İş stresi, işyerindeki odun gibi duygusuz insanlar yüzünden eski neşesini kaybetti. Allah'ım az kazançlı; ama eşimin mutlu olacağı bir iş olsun nolur Benim paradan çok eşime ihtiyacım var çünkü:gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük akşam kardeşim bize gelecek aşkı memnuyu izlicez bizde kalır heralde maç varmış eşime dedim dışarıda izleyebilirsin:)) aşkı memnunun bu bölümünü çok merak ediyorum çünkü nevalemizi de alır tv keyfi yaparız kardeşcağızımla:))

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
sevgili günlükçüm

bu sıra bunalımlardayım sebebi ne deme bilmiyoruuuuuuuuuuuummmmmmmmmm

eşimde sen bunaldın h.sonu seni kaçırayıım diyor -hmm ayyy adamında canına okuyorum tabi oda haklı amannnn bahar gelsede bende yeşersem yaaaaaaaa :gul:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sıkıldım sıkıldım sıkıldımmmmm:aglayan:

Sadece kendimi alıp gitmek istiyorum:aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar