Hanımefendi Günlük

bettyprenses

Aktif Üye
Tepki
78
allahım şükürler olsun çalışıyorum keşke sürekli bi işim olsa ya böyle hep yoğun olsak ta çalışsam,çalışınca kendimi öyle mutlu hissediyorumki...

AYPARÇASI

Daimi Üye
Tepki
254
Merhaba sevgili günlüğüm nasılsın.Ben biraz hastayım.Dudağımda kocaman bi uçukla geldim bugün işe.Uçuktan nefret ediyorum.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük bugünde bitti işte güneşli bi gündü yeni yeni hava serinledi çok halsizim bugün bide akşam misafirim gelecek keşke bu akşama çağırmasaydım hiç halim yok neyse öyle böyle atlatıcam artık yarın dinlenirim hemen çıkar çıkmaz eve koşup toparlamam lazım offf of

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük yaaaaaaaaaa... Yine soğuklar geliyormuş offf :dusun: Ne güzel ısınmıştık ya :cirla:

Bu geceden itibaren İzmir fırtına ile beraber yağmurluymuş:aglayan: 4 dereceye kadar düşecekmiş sıcaklık:gitme:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
günlük arinaya söyle duygu ve düşüncelerime birebir tercüman oldu:eek:

ya bugün sobayı bile yakmamıştım düşün kızımla sabah sporuna bile gittik

yine evde sobalı günler başlıyo desene:dusun::gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük akşam misafirlerim gelmedi cumartesi geleceklerini sölemişlerdi bende pazatesi gelin deiştim eşimde diyoki onlar kızmıştır bizi ogün kabul etmedi diye bende dedim ev müsait değildi hafta sonu olmuş temizlik yapmaya fırsatım olmamış nasıl çağırayım amannn üzülmedim zaten çok halsizdim eşimle çay içtik film izledik çok halsizdim yattım sona güzeldi valla:))) 2 gündür hava sıcaktı bugün yağmurla uyandık yine hava zaten soğuk kış var ama karsız çekilmiyo bide şöyle doldursa o kadar güzel olacak ki yoksa bu kıştan hiç bişey anlamıcam....:gitme:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Günlük,

Arkadaşım haber verdi şimdi bebişinin cinsiyeti büyük bir ihtimal erkekmiş. Çok sevindim. Yeğenimiz geliyor erkek:bebek:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

bugün bitsin eve gideyim kızım ateşlenmesin güzelce uyusun

çooooooooookkkkkkkk yorgunummmm:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam eşim balık almış ben hayatımda balık ayıklamadım da pişirmedimde ama mezgit yerim neyse eşim gelene kadar ben evi toplarım o da gelince balığı pişirir bende salata yaparım yeriz beraber acıktım mı ne:)

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün akşam kar yağıyodu biraz bi merkeze gelmeyeceğini bildiğimiz için yine tepeye çıktık yol boyu burda hiç bişey yok bi kaç kilometre çıknca araba bile zor çıkıyo ama çok güzeldi belkide nu kış ikinci ve son karın tadını çıkarışım burası biraz altta kalıyo o yüzden hiç bişey yok gerçi burası dolsa o zamanda herkes köylerde filan mahsur kalır dimi:))) neyse işte öyle arkadaşlarla eğlendik eve geldik biaz yemekteyizi izledim sonra uyudum amauykumu alamadımm:uyku::uyku:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Silam günlük:salincak:

Nabersin:biyik:

Bugün İzmir daha da soğuk, sinir oluyorum ya:bitter: Güneşli; ama güneşin ısıtıcı etkisi de yok:cirla:

Umarım bu soğuk havalar geçer. Aslında canım sıkılıyor benim ya. Şöyle güzel bir tatil fena olmazdı hani:rujsigara:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.439
sevgili günlük..

bugun kereme hiç msj atmıcam hic aradıgında açmıcam :(
bu kararımda sürücek :aglayan:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
kavgamı ettiniz bitter hayırdır
bende yemek yaptım birazdan oğlanın kontrolü var dr gidicez sonra eve gelir işlerime devam ederim

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük:uyku:

bu gün gerginim akşam kızım çok istifra etti atrıca sabahta ishal olmuştu doktoru mikrobiyel dedi ama halsiz düştü yavrum :cicibebek:

ayrıca şu halamıdır teyzemidir hayla gelmedi üffffffffffff:hihh:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
günlük:uyku:

bu gün gerginim akşam kızım çok istifra etti atrıca sabahta ishal olmuştu doktoru mikrobiyel dedi ama halsiz düştü yavrum :cicibebek:

ayrıca şu halamıdır teyzemidir hayla gelmedi üffffffffffff:hihh:

Sevgili günlük kardeş...
Söyle Kso arkadaşıma kızı için çok geçmiş olsun,soğuk havalar işte üşütmüştür yavrucak
Birde deki o beklediği şey bi kerem teyze değil halası olayor:findik:
Sevgiler:hhhhhh:

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
benımde yanıma işyerımde yeni bi kız arkadas işe başladı sıkıntı yaptı bana ... çok becerıksız sankı ... bişede demek istemiyorum ama bölede hem onun işlerini hem kendi işlerimi yaparak ne kadar dayanırım bılmıom -hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük canım sıkılıyo bugün içim daralıyo vakit geçmek bilmedi sitede de hareket yok birza face e takıldım sarmıyo orası da akşam olsa da eve gitsem yarında evde tembellik yapıcam tüm gün inşalahhhhhh

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
günlük

bugün keyifsizim başımda berbat agrıyor üfff akşam olsun artık:aglayan:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sevgili günlük dün güzeldi kardeşim geldi evde işlerimi yaptım sonra oturduk sohbet ettik filan iyiydi bugün yine pazartesi daha pazara çooooook var biraz da boğazım acıyo hasta olmam inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar