Hanımefendiler Plajda Yarışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
evet hanıımefendi arkadaşşlarıım ailemizin yeni resimlerini eklemeye devam ediyorum şşimdide hep bikinili olicek değğil ya şşimdikte haşşemalıı güzellerimizin resimleri

2424.jpg
hüüüllyyyyyyyyyaaaaa

2435.jpg
veeee neşşe
okadar araşştıırmalara rağğmen mayolu resimlerini bilem bulamadıık bende ulaşştıığğıım resimlerini ekledim kııslar nasıılmıışş haşşemalıı hanıımefendilerimiz

sııkıı durun elime geçen son resmi de ekiliyorum bilin kim buuuuuuuu rukişşimizin resmi kııs rukiye kendini şşimdiye kadar saklamayıı başşarabilirsin ama benden kaçmassss ahanda buldum resmini sen nekadar bulamazssıın desende buuldummmmmmmmmm
2482.jpg

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.566
:kptmya: nan melekyüzlü :D kemiklerin sayılıyodu nuriyem batar bitarafına diye sey etmedi bence sana yanaşmadı :kptmya:
az kilo al gel anam
kıyamıolar sora sana:D

Tepki
74
sen once spora gel:esse: baknasılda alırım senı suıte:D:D
olmaz ben o fücuda sahip olmak için kaç ton yemek yedim biliyonmu sen balık etliyim ben :hihh:(gerçi balina türüne kaçıyor ama olsun o da balık işte)

:kptmya: nan melekyüzlü :D kemiklerin sayılıyodu nuriyem batar bitarafına diye sey etmedi bence sana yanaşmadı :kptmya:
az kilo al gel anam
kıyamıolar sora sana:D
:gul::gul:demi birkaç ton daha yemek yiyem ben formdan düşmemem lazım:gul:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.566
olmaz ben o fücuda sahip olmak için kaç ton yemek yedim biliyonmu sen balık etliyim ben :hihh:(gerçi balina türüne kaçıyor ama olsun o da balık işte)

:gul::gul:demi birkaç ton daha yemek yiyem ben formdan düşmemem lazım:gul:

:kptmya: al yavrum gel sana yemek ısmarlıyım dicem ama doyuramam ki seni ben :gul::gul:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
siz benim gibi daşş hatunun kıymetini bilemezsiniz zati harcanıyom buralarda:hihh:
size koşup gelende kabahat:hihh:

ay kııyamam sana ben kimsecikler almııyomu seni üzme kendini bebem gel ben bulurum sana birini sen hangi tiplerden hoşşlanııyon ondan haber et önce bebeeemmmmmmmmmm:gul::gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar