Hanımefendiler Plajda Yarışması Başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
61.566
canıım bende görülüyo ama sayfanıı yenile istersen bi canıım
temam gördüm bende bişe var sandım :D:D bacak kaldırmıs hatun felan :kptmya:
sen koymussun bize sofi :hihh:
senden aslınd asucuk fabrıkası olusturulur :D
gel bakım:gelbenimle: once spora:esse:

806_mod_Recep.Ivedik.05.jpg.jpg

fotoya koptum allahım nan ordaki müjde ar degilmi :kptmya:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
vay vay sen sımdı bızım manukyamı oluyosun :kptmya: bırını bulurmus :D

manukyalıık deeell nurim napim üzüldüm kııs caza kilosu var die sen nie kabul etmisin ne güzel sucuk yapayıım demişş sana daha ne istiyin herzaman taze piliç olmaski arada balııklarıın da tadıına bakicen dimi ama:gul::gul::gul::gul:

busem68

Daimi Üye
Tepki
717
evet hanıımefendi arkadaşşlarıım ailemizin yeni resimlerini eklemeye devam ediyorum şşimdide hep bikinili olicek değğil ya şşimdikte haşşemalıı güzellerimizin resimleri

2424.jpg
hüüüllyyyyyyyyyaaaaa

2435.jpg
veeee neşşe
okadar araşştıırmalara rağğmen mayolu resimlerini bilem bulamadıık bende ulaşştıığğıım resimlerini ekledim kııslar nasıılmıışş haşşemalıı hanıımefendilerimiz

sııkıı durun elime geçen son resmi de ekiliyorum bilin kim buuuuuuuu rukişşimizin resmi kııs rukiye kendini şşimdiye kadar saklamayıı başşarabilirsin ama benden kaçmassss ahanda buldum resmini sen nekadar bulamazssıın desende buuldummmmmmmmmm
2482.jpg
kız neşe sende haşema kollaksiyonumu var baksana her renk var aman bari kırmızısını bana ver pek giymem bana kaynanama veririm :kptmya:

RUKİYE

Daimi Üye
Tepki
1.143
evet hanıımefendi arkadaşşlarıım ailemizin yeni resimlerini eklemeye devam ediyorum şşimdide hep bikinili olicek değğil ya şşimdikte haşşemalıı güzellerimizin resimleri

2424.jpg
hüüüllyyyyyyyyyaaaaa

2435.jpg
veeee neşşe
okadar araşştıırmalara rağğmen mayolu resimlerini bilem bulamadıık bende ulaşştıığğıım resimlerini ekledim kııslar nasıılmıışş haşşemalıı hanıımefendilerimiz

sııkıı durun elime geçen son resmi de ekiliyorum bilin kim buuuuuuuu rukişşimizin resmi kııs rukiye kendini şşimdiye kadar saklamayıı başşarabilirsin ama benden kaçmassss ahanda buldum resmini sen nekadar bulamazssıın desende buuldummmmmmmmmm

2482.jpg
aboooooooooooowwwwwwwwww ben neymişim yawww kendimden haberim yok bu ne güzellik yaww kendimi plaj güzeli ilan ediyorum /B]

kız hülya neşe ben sizi beyaz donlu bekliyodum:kptmya: yine iyisiniz hadiii-kop-kop-kop-kop

Tepki
74
ay kııyamam sana ben kimsecikler almııyomu seni üzme kendini bebem gel ben bulurum sana birini sen hangi tiplerden hoşşlanııyon ondan haber et önce bebeeemmmmmmmmmm:gul::gul:

:hihi:kimse istemiyii beni sen al bari yanına napıyım:uzgun:
nuriyede bida aldanmıycam:tokat:beni şişirdi şişirdide şimdide beğenmiyor :hihh:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
bende geldim bende geldim:uc:..noli burda bakim :ciklet:kimseciklerde yok anlasilan nuriyle coskundanmi kactiniz huuuu :rujsigara:azcik surda bende bi guzel bikinimle guneslenim bari :cool:ortalik tenhayken:sigara:eek:h oh neguzellllllll firsat bu firsat nuri :biyik: ortaliklarda yokken yokken:dil::gunes::gunes::gunes::gunes:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
bende geldim bende geldim:uc:..noli burda bakim :ciklet:kimseciklerde yok anlasilan nuriyle coskundanmi kactiniz huuuu :rujsigara:azcik surda bende bi guzel bikinimle guneslenim bari :cool:ortalik tenhayken:sigara:eek:h oh neguzellllllll firsat bu firsat nuri :biyik: ortaliklarda yokken yokken:dil::gunes::gunes::gunes::gunes:

kım demıs burda yokum sen cıbıl cıbıl dolas ben merak etme 8 gozle gozetlerım :D

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
manukyalıık deeell nurim napim üzüldüm kııs caza kilosu var die sen nie kabul etmisin ne güzel sucuk yapayıım demişş sana daha ne istiyin herzaman taze piliç olmaski arada balııklarıın da tadıına bakicen dimi ama:gul::gul::gul::gul:

yok benım format taze piliçlere
zamanında dedım gel senıde piliç edıyım ıstemedı şimd ceksın cezasını :hihh:

:eek::eek::eek:yinemi cam kııs bitter webde kendini gösteriyon sonra ballandıırarak burda anlatııyonuz bizdede can yoğğmu :gul::gul::gul::gul:

de get sıze nolıyy burda sapık benım -kizgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar