benim bi günahıım yoğğtıır hepiside bitterin suçu nuriyi iyice başştan çııkardıı allah sonumuzu hayıır getireeee
Bitter nan ben seni görcem hele bir evlen de sen
benim bi günahıım yoğğtıır hepiside bitterin suçu nuriyi iyice başştan çııkardıı allah sonumuzu hayıır getireeee
o benım en kucuk yavru ceylanım sızlerde kart hurilerım
anam beş dakka oş kalmaya gelmeyonız heeeeflaş flaş flaş hanıımefendi magazin dergisinin aldıığıı son habere göre coşşkun nurinin elinden aldıığğıı kıızıı objektifler önünde açııkladııanlamadıığıım nuriyi o kareye getirmeyi nasııl başşardıı
edindiğğim son bilgiye göre epey bi telefon faturasıınıı gözden çııkarmıışş telefonda nuriyi ikna etmşş
aşk olsun kızlar güzellik yarışması yapıyorsunuz ve bana haber etmiyorsunuz:hihh:
ama siz çağırmasanızda ben geldim bunu geçen sene çektirmiştim nasılım
Süpersin canım.
sen beni birde yandan gör cnm bayılır düşersin
aşk olsun kızlar güzellik yarışması yapıyorsunuz ve bana haber etmiyorsunuz:hihh:
bebeğim süpersin yafrim benim
da kime öyle koşuyosun coşkuna mı nuriye mi haber et hangisi kucağına alıyosa seni resmini çekmemis lazım araştırmacı gazeteci olarak bu haber kaçmas
eh kııs bitter oldumu şşimdik hem çatlat hemde git
yess bebeim aldım siyah kırmızı kışkırtıcı demiaksama daha ozel shov ıcın bana jartıyer falan almaya gıttı
öyle olsun bakalıım:hihh::hihh::hihh:hem okadar huriyi bir araya getirim hemde yavrun bitter olsun dimi -kizgin-kizgin-kizgin
Bitter nan ben seni görcem hele bir evlen de sen
:hiih:hihh:
kım kendını bıtter gııb gosterırse bana o ahu guzelımdır
sımdı ıckıoym kocısle azcık dısarı cıkcaz aksama gorusurz fısıtklar
melekyuzlum sen coskuna uc
bıtterım yavru ceylanım hep aklımdaydın bugun -hmm