Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
GüzeLmiş Gerçekten :lilav: Demir Demirkan bunu dinlememiştim daha önce..

OP
R

Rosie

Misafir
tam şu an canadalı bir çocuktan çıkma teklifi aldım :cokkomik: :kahkaha:

OP
R

Rosie

Misafir
ama kahkaha atıyorum şu anda.Çocukta türkçe 0.Bende çıkmak istiyorsan türkçe konuş dedim.O da ikimizde ingilizce biliyoruz ama sadece sen türkçe biliyosun tatlım dedi ya :kahkaha::kahkaha: türkçe sözlük kullanabilirsin dedim yanımda yok diyor filan aşırı eğlendim :cokkomik::cokkomik: kapattım şimdi telefonu :1:

OP
H

Hera

Misafir
ama kahkaha atıyorum şu anda.Çocukta türkçe 0.Bende çıkmak istiyorsan türkçe konuş dedim.O da ikimizde ingilizce biliyoruz ama sadece sen türkçe biliyosun tatlım dedi ya :kahkaha::kahkaha: türkçe sözlük kullanabilirsin dedim yanımda yok diyor filan aşırı eğlendim :cokkomik::cokkomik: kapattım şimdi telefonu :1:

:kptmya: iyi hadi bakalım :kayris: öğrensin Sözlüğe gerek yok açsın Google ben öyle tek tük İtalyanca kelimeleri not alıyorum İtalya ya gidince işime yarar hemde İtalyanların hoşuna gider burada bizim nasıl hoşumuza gidiyor Turistler türkçe kelimeler kullanınca Sempati meselesi sende söyle oda Öyle yapsın yavaştan öğrenir bi bakarsın :huhuu: -rgulu

OP
R

Rosie

Misafir
hahaha yok canım bir de görsen sarı sarı maviş :durbun: tam hayallerimdeki gibi ama yeni bir şey atlattım biliyorsun hem onunla görüşmemiz zor olur ben türkiye o canada :kahkaha: inanamıyorum hala :cokkomik:

OP
H

Hera

Misafir
hahaha yok canım bir de görsen sarı sarı maviş :durbun: tam hayallerimdeki gibi ama yeni bir şey atlattım biliyorsun hem onunla görüşmemiz zor olur ben türkiye o canada :kahkaha: inanamıyorum hala :cokkomik:

Hemen birşeylere başlamamış olursun Uzakta olunca Böylece arkadaşlıkla başlar ve ilerlemesi zaman alır uzaktan uzağa yakın olmak Kilometreler le olmuyor malumunuz ki Bebeğim :salincak: hayırlısı hakkında olmaz dediği olur insanın hep genelde -rgulu

OP
R

Rosie

Misafir
haklısın :cokkomik: şarkı koyayım diyorum ama karar veremedim ne koysam diye:acep:

OP
H

Hera

Misafir
Bilmem ki şu anki ruh halini yansıtan bir şarkı koy bence bebğimmm -ciko

OP
R

Rosie

Misafir
Çok anlamlı bir şarkı bu ve şu anki halimi anlatıyor sözleri olsun müziği olsun :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar